2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 IRIS 瞳光Online 回應近日d人成日話無端端比人凍acc
go

[聊天] 回應近日d人成日話無端端比人凍acc [複製鏈接]

咁多人話冇啦啦比人凍帳號,,,,其實有幾多係真係比人屈幣商,有幾多係自動打怪比人凍,,有幾多係雙開比人凍

比人屈幣商而凍帳號係真有其事,,,但真係有咁多人都係因為e個原因比人凍acc???
好似我個fd咁,,佢琴日比人封左帳號,,我問佢咩事,,佢話佢自己成日雙開,,,但最好笑的就是,,佢去網上客服問點解封左佢acc,,客服竟然話佢係幣商,所以被凍acc,,跟住我個fd米同客服回應左十幾次(內容係我個fd死都話佢唔係幣商,e幾日都冇同人交易過),,最後,,個客服終於查出真正原因,,,客服最後回應係,因為你係x年x月x日使用同1  ip登入(即係雙開),,所以被凍結帳號,,,,,我都玩過雲起唔少game,佢客服d回應其實全部都係copy出來,我回報咩game有問題都好,,佢d答法都係1樣
e+比人屈幣商而凍帳號果d人,問下自己有冇自動打怪,有冇雙開

我知道有d人用左外掛,唔甘心被人鎖acc,,所以來討論區搞事,,,以下e個post就係我個fd舉報佢用外掛自動打怪,但係佢自己開post話比人屈幣商,跟本就係想搞事,  www1.[此內容已被過濾 code:01].com/viewthread.php?tid=717628&extra=page%3D2
[此內容已被過濾 code:01]果到係=17t 17p

冇錯,比人屈幣商而凍帳號的人,係有,,,,但唔係討論區所講有咁多,,有d真係比人屈幣商,,有d就唔服氣,比人舉外掛,就話自己比人屈幣商

用外掛果d,,唔想比人捉就米用啦,,自己比人捉到外掛又唔服氣

外掛太多.紛爭,毛毛bb成堆係度~
gm都唔捉
殺d掛仲識返去~
毛毛個度個d舉報又話唔係

原帖由 repay 於 10-11-30 12:26 PM 發表
外掛太多.紛爭,毛毛bb成堆係度~
gm都唔捉
殺d掛仲識返去~
毛毛個度個d舉報又話唔係

有幾多人見外掛真係會去舉報,,,舉報完唔係冇用,,你上去曈光官網到睇下,,綜合消息果到,,,,已經不停都有捉到自動打怪果d人

雙開都要捉?

原帖由 11567 於 10-11-30 12:36 PM 發表

有幾多人見外掛真係會去舉報,,,舉報完唔係冇用,,你上去曈光官網到睇下,,綜合消息果到,,,,已經不停都有捉到自動打怪果d人

咁係你未見識過外掛既強大+___+
世界ser.唔信得閒去阿圖x峽下半圖睇下,成堆明顯係外掛
次次舉報都話唔係,日日打章任都見佢地,夜晚2,3點見到佢地,第2日下晝去又見到佢地,打怪方式不變,
打一隻坐一下,成日做表情
紛爭成堆都係,你打下佢地睇下佢地還唔還手-3-~~
殺完又自己行返去掛,gm係用心捉既,佢地成堆神早俾人涷左lu~

原帖由 repay 於 10-11-30 12:49 PM 發表

咁係你未見識過外掛既強大+___+
世界ser.唔信得閒去阿圖x峽下半圖睇下,成堆明顯係外掛
次次舉報都話唔係,日日打章任都見佢地,夜晚2,3點見到佢地,第2日下晝去又見到佢地,打怪方式不變,
打一隻坐一下,成日做表情 ...

我想講,,冇1隻online game係可以做到0外掛,,仲有就係,game入面果舉報已經冇用,有人話可以自動回應
我回報方法就係,,線上有gm就先向gm回報,,跟住再去官網客服回報,,仲要連續幾日不停回報,我都講過,我回報左大約十幾個人,,,雖然得6,7個鎖左acc,,但回報都係叫做有用,,你自己睇下,差唔多日日都捉到自動打怪果d人  http://iris.funmily.com/html/news/news0_9.shtml
咁樣都叫冇人捉外掛???

原帖由 fuk612 於 10-11-30 12:47 PM 發表
雙開都要捉?

官方表明不能用同1個ip同1時間玩2個人物,,
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-29 11:21 AM , Processed in 0.031119 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存