2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 IRIS 瞳光Online 問心個句
go

[聊天] 問心個句 [複製鏈接]

成曰話咩人咩人勁~
又話人地屈機~
轉職lo~咁簡單~成曰係度埋怨~
pvp地圖~唔想被人殺就味入la~
有任一定要做啊~
唔做又唔洗死~

原帖由 夫魯 於 10-12-2 02:17 PM 發表
成曰話咩人咩人勁~
又話人地屈機~
轉職lo~咁簡單~成曰係度埋怨~
pvp地圖~唔想被人殺就味入la~
有任一定要做啊~
唔做又唔洗死~

真係一般的見識   反學反工 升隻50幾級人  容易?  唔好傻啦  最撚憎d人話轉職啦  驚死既話
你知咩叫心血同心機ma?  唔知去問下老師

又係呢 d post... 點解仲要開新...  講左 n 年都仲要講.

版大講o既野唔係唔岩, 不過咁講真係幾黑人憎.  無聊到極點.  你估真係個個人都咁得閒日日係屋企打機. -  -... 除左雙失架姐.

原帖由 rayha2k 於 10-12-2 05:38 PM 發表
又係呢 d post... 點解仲要開新...  講左 n 年都仲要講.

版大講o既野唔係唔岩, 不過咁講真係幾黑人憎.  無聊到極點.  你估真係個個人都咁得閒日日係屋企打機. -  -... 除左雙失架姐.

唔一定雙失既

佢老豆係李超人咪得囉

p.s 講笑咋.....唔好放休心度丫

樓主你係小學雞嗎  唔係人人都好似我地咁有咁多時間
你不如直接叫佢地唔鍾意唔好玩LO ~唔玩又唔駛死
當然你唔鍾意見到佢地埋怨,都係唔好玩啦,唔玩又唔駛死..玩黎做咩?見到又要眼怨?咁辛苦玩黎仲咩?
人地埋怨人地概自由,正如你晌到放屁也係你的自由一樣

唉..問心個句..講說話真係要多用腦..
喔..樓主我唔係話你冇腦,相反我覺得你好有腦,能人所不能的發表一篇挑釁性膠POST
簡稱傻逼

廢人出廢post 明踩你  比人鎖都係咁話

回復 1# 夫魯 的帖子

既然你講得咁有道理,但...你又有無諗過,你唔亂殺人都係唔洗死呢...當然,大家都明白pvp係遊戲中其中一種玩法,就好似其他會員所說的那樣,有很多玩家都係玩下,同自己公會成員吹下水,一齊解下任姐,並無得罪任何玩家,你殺人,我唔覺得有咩問題,被殺的,發表吓自己感受,難道就有問題嗎...?就你的諗法同行為我都不願置平,但就你的言論就大有問題,動不動就叫人做嘜唔洗死的言論,你自己檢討下吧.

其實有d玩家入pvp都系做任咋嘛`
上次我系紛爭做任` 見到有個4xlv既槍手殺有個坐系到既人;0.0
我系佢隔泥` 見到即刻彈開左
好彩佢冇殺我

升得快就叫雙失                           

升得慢就叫成功人仕冇時間玩

PVP殺人就叫賤人亂殺       PVP自己殺人叫報仇

圍嘔叫冇品                  自己圍人叫團結戰術

買點叫港戰    "我唔會買點" 但又玩緊隻game呢d叫白吃

自己抽野唔中叫比人呃$        搶人怪叫怪是大家的    比人地搶怪叫怪是我先打的      

坐巴士就叫陰功                                   坐7人車叫有$

分享叫曬命     唔同膠人吵叫潛水
已有 1 人評分Good 收起 理由
hang1010 + 1 好一個總結

總評分:  Good + 1   查看全部評分

原帖由 TingGgg_Bb 於 10-12-11 11:21 PM 發表
升得快就叫雙失                           

升得慢就叫成功人仕冇時間玩

PVP殺人就叫賤人亂殺       PVP自己殺人叫報仇

圍嘔叫冇 ...

好正

原帖由 oO嘉囡Oo 於 10-12-11 11:34 PM 發表

好正

多謝支持/_\

真系冇咩時間升 - -
日日放學都冇咩時間打日任 - -
仲點講重升 -.-

原帖由 `☆藍ˇ 於 10-12-12 12:42 AM 發表
真系冇咩時間升 - -
日日放學都冇咩時間打日任 - -
仲點講重升 -.-

放學無時間升係你自己問題a_a
人地有時間升你阻止唔到人-_-
到時比人打都無得埋怨..
最多怨下自己點解唔識分配時間咁囉-_-
我番工十幾個鐘又唔見話無時間升= =?

十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖)

轉職LA

迷聲: 返學~早8點  放學 回到家至小4點

返工 最小 8小時 多的12小時 !!  可來有時間升..

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

吾系個個都好似落住咁鬼得閒 !! 天天坐在家中打機

原帖由 ■莉莉▼… 於 10-12-12 04:48 AM 發表
轉職LA

迷聲: 返學~早8點  放學 回到家至小4點

返工 最小 8小時 多的12小時 !!  可來有時間升..

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

吾系個個都好似落住咁鬼得閒 !! 天天坐在 ...

我當你番9放6..12點訓 ..訓足8粒鐘 8點鐘起身!!
你1日有6個鐘解晒d任同副本a_a點解唔夠升???
我解完仲坐係到吹水吹幾個鐘..都唔知幾q悶= =..
番學仲好啦-_-..番去玩完番龜又玩過

原帖由 TingGgg_Bb 於 10-12-12 12:15 AM 發表

多謝支持/_\

吾洗
您作Ga?!xd

十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖)

原帖由 TingGgg_Bb 於 10-12-12 04:51 AM 發表

我當你番9放6..12點訓 ..訓足8粒鐘 8點鐘起身!!
你1日有6個鐘解晒d任同副本a_a點解唔夠升???
我解完仲坐係到吹水吹幾個鐘..都唔知幾q悶= =..
番學仲好啦-_-..番去玩完番龜又玩過

6小時用哂來打機 ? ?

不用做第二D野?

如果得6小時 我就吾會 哂 6個鐘黎狂打機 LA

原帖由 ■莉莉▼… 於 10-12-12 03:40 PM 發表

6小時用哂來打機 ? ?

不用做第二D野?

如果得6小時 我就吾會 哂 6個鐘黎狂打機 LA

咁就叫有時間你唔去升!
唔係無時間升啦

原帖由 oO嘉囡Oo 於 10-12-12 02:36 PM 發表

吾洗
您作Ga?!xd

我copy人地的

原帖由 TingGgg_Bb 於 10-12-12 03:43 PM 發表

我copy人地的

果個人好勁
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-3 01:51 PM , Processed in 0.042537 second(s), 15 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存