2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 IRIS 瞳光Online 獸人[戰狂]幾個問題(請高手教路)。
go

[討論] 獸人[戰狂]幾個問題(請高手教路)。 [複製鏈接]

1:獸人戰狂玩單打技強d定係鬥劍?
2:獸人戰狂玩單打技能會變弱嗎?因為呢個遊戲介紹戰狂天生玩範圍技!
3:我有個朋友講過[獸人玩單打技不如玩鬥劍啦]!各位同意?

鬥劍單打有招吸血技 吸26%血 (維持約60秒), 同人pvp 有1定優勢.
但最緊要, 鬥劍係無乜範圍技, 技能點數吃緊, 所以鬥劍應該係走單人技方向.

戰狂有大範圍挑怪, 3 招左右既範圍技, 絕對適合打日任副本
團戰都唔錯既表現

ps: 我係嫩嫩的小鬥劍一名

原帖由 cchoikin 於 10-12-3 09:54 AM 發表
鬥劍單打有招吸血技 吸26%血 (維持約60秒), 同人pvp 有1定優勢.
但最緊要, 鬥劍係無乜範圍技, 技能點數吃緊, 所以鬥劍應該係走單人技方向.

戰狂有大範圍挑怪, 3 招左右既範圍技, 絕對適合打日任副本
團戰都唔錯 ...

多謝指教,戰狂走單打技路線會變弱嗎?

原帖由 cchoikin 於 10-12-3 09:54 AM 發表

團戰都唔錯 ...

戰狂55lv係有5招範技...配破壞黎用..係絕對一流

原帖由 Lam.KM 於 3-12-2010 11:05 發表

多謝指教,戰狂走單打技路線會變弱嗎?

雖然我唔係太清楚戰士系既技能..
如果只係點單打技能, 首先會你少左幾招攻擊技
連技打怪可能會追唔上冷卻時間, 中間可能要用普攻

比起有多幾招範圍技既戰狂可以用既攻擊技能少左, 攻擊輸出間接減低

當然, 以上只係我既猜測 = = 因為無細心研究過戰士系技能
你可以去搵戰士NPC試點, 計下各單打技既冷卻時間.. 睇下會唔會有呢個情況發生

另外Lv55既大技都係一個因素, 唔知戰狂有無單打既大技呢?
希望有高手補充下 XD
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 12:44 PM , Processed in 0.025153 second(s), 10 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存