2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 IRIS 瞳光Online 理性討論姣婆風氣;)
go

[抱怨] 理性討論姣婆風氣;) [複製鏈接]

家陣開多個a_a
歡迎圍屌佢
http://www.2000fun.com/bbs/viewthread.php?tid=4442833&extra=page%3D1
岩岩佢加左我msn發表左d好正架野a_a
個名嫣語居`||  婬小熊﹍ <--姣到= =
嫣語居`||  婬小熊﹍ 說:
傻西 收手啦
得罪你咩野
講你又講吾出
閃卡 ?
閃邊永4

*
*幻月咖哩牛腩 ?
*個名柒到你
*92年出世 ?
*90後阿90後
*唉..

*我系廣平叫左三聲
*無人識你b0姣西
*吾好再煩我勒小妹妹
*你又何必系要惹我
*傻西
*我問左好多人
*好多人都話你四圍搞事b0
*
嫣語居`||  婬小熊﹍ 剛剛傳送來電震動。
*
嫣語居`||  婬小熊﹍ 剛剛傳送來電震動。
*: )
*傻西睇回貼
*88勒
*我都懶得同你回貼幫你呃分
*我有我快樂 理鬼你墮落

無啦啦比人拉入一間房!!
-                 ×FaI'`♍ "] 說:
*姣系就要屌呀
&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;我愛他跌跌撞撞到絕望(!)&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;-ゞ I'!! take u away fr0m my mem0r!es(!)♥♥°-`βαβγ βοωι&sup2;..&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;♡&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;❤'!}&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; 說:
*你講邊撚個姣西先家下?
-                 ×FaI'`♍ "] 說:
*你咪好撚威
-                              (*)HOUSENG 說:
*我lag你又串尻我托?
-                 [[='//    Siu YY      xD      <3          ]] 說:
*邊撚個加邊撚個姣囉
*威你小小啦
*威我小小咁惡呀
-(W)名™﹜-"I WilL CherisH What I haVe 說:
*=_=
*呢度發生咩樹
-                 [[='//    Siu YY      xD      <3          ]] 說:
*惡你小小咁
&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;我愛他跌跌撞撞到絕望(!)&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;-ゞ I'!! take u away fr0m my mem0r!es(!)♥♥°-`βαβγ βοωι&sup2;..&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;♡&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;❤'!}&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; 說:
*問你又吾講 我撚知邊個加你牙
*又係小小呀
*唔係好惡既
*你都幾撚好笑
*小小就夠
愚かな牛 說:
*唔敢上2kfa_a?..
*haha
無限期更新中!!

....揮手揮手hello

原帖由 namnam40 於 10-12-6 08:50 PM 發表
....揮手揮手hello

多謝支持
頂到上精華!!!
板主關幾多我開幾多

十週年勳章(賀詞)

勁舞仲有人玩咩;(

哇0.0咁正.
吾敢系到嘈人就加人msn嘈.
個名咁動聽. 肯定好多朋友仔.

原帖由 藍藍._. 於 10-12-6 08:53 PM 發表
勁舞仲有人玩咩;(

仲有小小咁啦- -..
我都無玩好耐
ac都送晒比人

估唔到係人前人後係兩個唔同既人...

十週年勳章(賀詞)

討伐姣婆;)  支持X1

: ) 我想問版規費既 ?

連版主睇到違規既貼都吾關貼 ?

原帖由 韋德 於 10-12-6 08:54 PM 發表
估唔到係人前人後係兩個唔同既人...

通常姣婆都係咁
討伐姣婆;)  多謝支持!!

原帖由 湘鈴 於 10-12-6 08:56 PM 發表

關我又開你吹a_a?
扣我分扣到幾時先扣得完呢a_a??
*傻西
*我問左好多人
*好多人都話你四圍搞事b0
復一復你啦a_a
我係4圍殺人搞事a_a
好過你4圍發姣派閃卡
大家覺得邊個好da_a?
無人比good me?

原帖由 湘鈴 於 2010-12-6 08:56 PM 發表

關幾多 開幾多.
你吾系好串架咩0.0?
你吾系好巴閉架咩0.0?
你吾系叫人收手咩><?
做咩依家咁好聲氣@0@?

板主 好正
討伐x2

十週年勳章(賀詞)

;) 我地理性討論瞳光姣婆風氣咋MA

溫馨提示 請各會員注意用詞

原帖由 TingGgg_Bb 於 10-12-6 08:57 PM 發表

關我又開你吹a_a?
扣我分扣到幾時先扣得完呢a_a??

2. 禁止粗口

本版絕對嚴禁任何形式的粗口及所有擁有粗口含意的字眼/圖片一經發現會即時扣分,並不會事前作出警告,各會員請勿以身試法

所有不雅字句/同音字/英文拼音/各種輸入法字碼/含有粗口意識的圖片及隱喻粗口的符號,也有可能被列為粗口

發現含有粗口的文章,各版友可以使用帖子右下方的報告功能、舉報版或短訊息(pm)通知版主,並附上相關的連結,以方便我們處理相關文章

*若有會員經扣分後再犯,會被禁言作罰

4. 筆戰及罵戰問題

罵戰:
所有主題一旦發現有罵戰發生,會即時被鎖

筆戰:筆戰的話會視乎該主題的討論性質,不含攻擊性及可令大家有所啟悟的筆戰或許會被接受

但最終決策權會在版主手上,任何有機會演變成筆戰及罵戰的主題也會有機會即時被關
若會員有意挑起罵戰的會被即時扣分及鎖文,甚至會被禁言

5. 針對性的主題
所有IRIS 瞳光的主題,無論是針對任何人,而與遊戲內容本身無關的話
例如:你地覺得呢個人點點點?你地覺得我點點點?
一律鎖文及扣分/禁言處理
*毫無理據的主題可被視為針對性主題

最少衰三條 = w =

原帖由 泡(; 於 10-12-6 08:57 PM 發表

關幾多 開幾多.
你吾系好串架咩0.0?
你吾系叫人收手咩>

傻人吾聽有咩計: )

原帖由 藍藍._. 於 10-12-6 08:58 PM 發表
;) 我地理性討論瞳光姣婆風氣咋MA

溫馨提示 請各會員注意用詞
依句真係要讚, 好正

原帖由 泡(; 於 10-12-6 08:57 PM 發表

關幾多 開幾多.
你吾系好串架咩0.0?
你吾系叫人收手咩>

人前人後
你睇下個分別就知啦
你睇佢無啦啦加我msn就知啦

藍藍版主 我支持你 你冇做錯^^

原帖由 湘鈴 於 2010-12-6 09:00 PM 發表

傻人吾聽有咩計: )

傻人@@?
你講自己?
我聽吾聽又點0.0?
你吾系話要舉報我咩?
我等緊你啵.

你有冇睇版主講咩0.0?
我地 理性討論 咋嘛^^
冇針對 冇罵戰
你回我地我地先有可能變罵戰咋啵
用下腦plz
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-3 10:56 AM , Processed in 0.036581 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存