2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 Fantasy Earth Zero FEZ 卡薩多利亞聯合王國 有感而發 綠國人的心態
go

有感而發 綠國人的心態 [複製鏈接]

今日打德絲守國任,見有人係紅頻不停叫紅國停手,
我真係覺得好悲哀,點解我地唔可以靠自己去保護國任,
而要去求人地收手。更重要係,叫人地停手而自己就咩都唔做,
咁架心態同行為真係拿人命!
同時,都令我諗起綠國場不時見到架聲控國戰,
當某些綠國人係度殺人殺得好爽快,就叫人做各式各樣架野:
出騎啦!擴啦!守搭啦!但係就覺得自己無責任去做,
同埋永世唔洗自己做!
我都明條戰線係要人壓,無理由要前線個個包埋擴召守,
但係自己有能力走去守搭,不過就去追雞殺人,
心諗一定有人做,唔洗自己做?
而係水晶掛水唔出水,只坐不出召都唔想講,已經見到慣晒。
雖然唔係好明點解只坐粒水可以咁好快,吸引到咁多人做。
但係你地有冇諗過有心擴建同出召架人?
每次做擴建出召,叫成十幾次,最多得1-2個有反應,
之後就要主動易你地班坐水架「大爺」,
乞求你地咁要d水來擴召,之後你地就慢慢等下會唔會完場有多3粒星戒。
真係幫你地擴出騎都成隻狗咁!
更犀利係,原本qml係覺得爆硬時就出架恩物。
但係自己覺得爆硬,咩都唔理就搶住咁出,
最後竟然一行出城無耐就釘左。但係好不幸,個隻qml係取勝關鍵。
好似地精b2位,已經見過唔少qml係除左行跳咩都唔做,就想有城爆,最後輸埋。

最後,d篇廢文除左發洩下不滿外,
更希望綠國真係有心去打,有心去做,有心去學。
無人係fez無犯過錯,無自私過,
最重要係往後要認真架國戰就認真,比心機去打!就算輸,都要輸得好好睇睇!

不喜勿抽,同意都唔洗一定加good,
因為我都唔知d good有咩用~.~
]

打機姐..............

其實係前一日綠國有街人插曬A石

打左紅國國任

所以先至報復

(我唔確定果D所謂街人會唔會係某團既分身)

原帖由 真城若流 於 10-12-9 10:48 AM 發表
其實係前一日綠國有街人插曬A石

打左紅國國任

所以先至報復

(我唔確定果D所謂街人會唔會係某團既分身)

都唔係報唔報復架問題啦囧
依家係有人明係要殺你 但係你竟然乖乖地比佢殺咁

樓主, 我 buy 你~

十週年勳章(賀詞)

路過.... d字咁大隻,睇得好舒服

玩過星曲WEB

打機打得你禁求奇嫁 ,認真打先有樂趣的吧

路過...
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 10:28 AM , Processed in 0.033025 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存