2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 AVA戰地之王 回鍋一場
go

回鍋一場 [複製鏈接]

十週年勳章(賀詞)

之前係國服玩過兩星期 (09年)
因為d人太廢   另外尼尼去去都係咁 冇咩挑戰性
所以走左...
今次番到尼 玩番之前成日玩既戰車
之前同一個地圖 係沙漠而加 變左一堆廢墟 城市
雖然畫面真係令左三百倍 同埋逼真左九百倍

但係太多煙 暗位好多  以前不必顧慮既地方而加都好多要睇番
另外最唔鍾意就係步槍既射速 同埋震撼感
另外 我用個把新手送7日既狙  近距都秒唔到人 so sad
狙人都難狙左好多 因為畫面複雜左  
雖然d槍好鬼便宜   但係對住呢把垃圾狙(雖然都殺唔少人..)   我都係廢事捱去下士玩awm
都係玩番我既sf online算  有挑戰性就係有挑戰性
不過唔係在於槍法  而係要適應個地圖既複雜性
有時我係邊個方位比人殺都唔知
呢隻game 殺人易 比人殺都好易   對於槍法既挑戰度唔多...
係睇你點適應個地圖 同埋點同隊友配合  
而且要打自己崗位 例如專責用火箭炮

我都好增D複雜又多暗位既圖,要畀D時間去熟練習

其實你玩得2個星期
唔會太熟隻game
何況大既戰車地圖大陸版都有幾個
d人玩沙漠主要原因係貪佢時間夠短,又易嬴

狙既話,改弱左好多
你用m24隨時勁過tpg

十週年勳章(賀詞)

原帖由 kennetht123 於 10-12-11 09:28 PM 發表
其實你玩得2個星期
唔會太熟隻game
何況大既戰車地圖大陸版都有幾個
d人玩沙漠主要原因係貪佢時間夠短,又易嬴

狙既話,改弱左好多
你用m24隨時勁過tpg

我2星期係個陣放緊假 日日都十粒鐘
我玩一隻game一開始係會先去了解隻game既遊戲模式 /結構

另外  我唔明 m24點解隨時勁過tpg

tpg改弱左好多
m24改完槍口,配件等等有時可以一槍殺
何況m24既狙鏡係瞬間放出
所以我話m24隨時勁過tpg

十週年勳章(賀詞)

原帖由 kennetht123 於 10-12-12 07:58 AM 發表
tpg改弱左好多
m24改完槍口,配件等等有時可以一槍殺
何況m24既狙鏡係瞬間放出
所以我話m24隨時勁過tpg

冇錢為一把新手送既槍改配件   

我終於搵番我所謂既沙漠
原來係赤蠍... 我仲以為沙漠變左湮滅
是但啦仲知複雜程度高左好多
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 06:29 PM , Processed in 0.024042 second(s), 10 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存