2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢之歷險 《夢之歷險》家族區 〥Style×°惡魔族;舊p0z:).五好del. d comment好有 ...
樓主: §﹏某x雪
go

〥Style×°惡魔族;舊p0z:).五好del. d comment好有意思.!   [複製鏈接]

leaves94 發表於 11-12-2 07:29 PM
"不,澍澍,我已經說了…
我不是罵你…"
我冇話過你鬧我  我回應返你講既野姐.
  1. "不,澍澍,我已經說了…
  2. 我不是罵你…"
  3. 我冇話過你鬧我  我回應返你講既野姐.
  4. "我只想大家可以開心地過,明白?"
  5. 再重申一次.我唔識佢 我有我過 佢有佢過 就最開心. 明白?>
  6. "真的不要吵下去了…好嗎?"
  7. 姐係呢...你其實有冇睇我果幾句.? 冇就睇完再講
  8. 如果你係睇完而又講呢句既話呢  咁我同你都冇乜野好講
複製代碼

澍澍…是否連你也要放棄style?
你一直以仇恨既心去睇呢件事…
你連我都可以咁樣港埋…
可能我錯覺;
但系澍澍;系style既人;已經所剩無己…
我不想連你這位疼愛我們的大哥哥也失去…
你明嗎?

唉-   -   算

植物人 對唔住 sorry   系我錯  系我認錯人  系我on99

對唔住!!!!

e件事唔關雪事  你唔好嘈佢

~雪
由始至終 你都冇用客觀角度睇呢件事.
你話我"以仇恨既心去睇呢件事"呢句已經講到出曬面.
呢堆post入面 我一直都係以事論事. 用仇恨黎形容未免有點兒誇張了吧.
唔係我想離開style 而係你將我拒諸於門外
加上 由我delete夢之開始 我已經唔再屬於呢個虛擬世界既任何家族了~
別怪我無情.. 這是事實

~爻疾風乂峰爻
可能我以前識過你吧.. 不過我真係冇印象. 對於最近既留言 我道返歉先
基於我最近心情極差 又見到有人無故話我仆街仔  所以忍唔住
對唔住.
至於你對我既道歉  我唔會接納:0
你既語氣講到明"我係因為雪先唔同你嘈"
咁既道歉毫無意思lol

另外 我想講我一直都係"人不犯我 我不犯人"
我唔明你地兩個點解可以一直講 話我嘈/煩 你地
峰一開頭又仆街又屌咁
我未屌返你囉   
峰1975#道完歉之後我已經想唔再講  想由件事過
點之雪又話我點解要繼續挑起罵戰
我之後只想作出呈稱性既答覆 回應左2次雪講既野
峰1963#又彈句"e件事唔關雪事  你唔好搞佢"
我心諗" 哇屌  佢而家老屈我 我解釋返姐  邊個搞邊個呀大佬"
你地點講 我都係照理回覆姐
問返你地幾個問題.. 件事邊個撩起先? 邊個問我d奇怪既問題?
再借問聲   邊個嘈邊個  邊個搞邊個?

不過都冇關係了  呢次係我最後一次係呢個post留言  你地贊同?否定?不屑?都再與我無關了~
再見了  陪我相處左年半既style 族post

琴晚我太眼訓 打漏字

更正:應該系話:“e件事系我地嘈 唔關雪事,你唔好再嘈佢”

另外:我承認我d用語系_左d  但系依D詞語 我只會對Fd用的

對於一些不認識/不熟的人  我是絕對不會用這些詞語

那時候我以為你還記得我 s0  同你開玩笑

依家我明曬了

既然你都唔記得我 咁我無謂再同你嘈落去

我系度鄭重向你道歉  希望你接納

Sorry  對不起  對唔住

我不是沒用客觀的角度去分析…
我只是覺得很無謂…
竟然大家也在style族裡出現過…
大家就是朋友…就算不相熟…也不應是這樣鬧交的…對吧…?
雖則是有錯的;我在夢之還是有鬧他的…
但小植植你也有錯啊…人家只是跟你鬧著玩;
可能他語氣和同語真的錯了…
但也不是這樣…對嗎…?
不是好像主版的那樣『叼你老母咩』戈d is 0k.
我不知道你還會說些什麼;我只想事情盡快完結;
我不想你好像敏一樣…不想好像之前幫推族p0z的人一樣…
一戈又一戈地走掉…
現在也說他有腦癌(我不知是真是假)
現在曾經與我相交超過一年的朋友…
也一戈又一戈地走掉…
我不想連最後的那幾位;
也因為無聊事而走掉.
你明嗎?
如果你還是覺得我是沒用客觀的角度去分析這件事的起因;經過;結果的話.
那你可以走…我不會留你…我以經對style絕望了…
12月1o號;有機會連我也不會再見到*
就是這樣…
我都不想再吵了!

從這一刻開始,style已經不再屬於我,而我…也因各種事情,不能與style各人內定如期開番style。只因style的重要人物,已經都不在,我不知道是我的錯還是什麼的,我沒資格去作style的家長。

style的副家…家管…一個又一個地離我而去,這是什麼原因?真的真的是我錯?我連不想style內各人引起罵戰,也是我的錯?我一次又一次想和解他們,但怎麼…還是說我只幫一邊?

澍澍…在style裡,我最重視你了…我一直視你為我們的大哥哥。自從你要考試,要讀書溫書,你就離我們而去,現在只因小事,你就告訴我你不會再找我,style的與你無關…你很自私啊!

你沒玩的這段時間,我一直…一直希望你會在s3出現,然後跟我說:『雪…我重玩啦…有沒有想我?』但始終未如所願…這些事情真的是我錯?

敏又是這樣…澍澍又是這樣…連an也是這樣…怎麼一個又一個都不見了…?哥…也因我與他的私人事情…也與我不再談天,霆也因為要讀書…連game都沒玩了…!

伴我整整一年的…還有誰?芳芳…東仔…還有誰啊?我真的真的想不了…從澍澍最後的那篇留言…我哭了…我為這style哭了…我為了我的朋友哭了…真的真的是我錯嗎?那…style…對不起…我沒心機與動力再繼續下去…只能讓你永遠成為回憶…

style…伴我整整一年…但最後還是不能再現…這是我錯…我向style道歉…對不起…我累了…真的累了…能放過我嗎…你們的『雪媽』放棄了…

§﹏某x雪 發表於 11-12-3 11:49 AM
  從這一刻開始,style已經不再屬於我,而我…也因各種事情,不能與style各人內定如期開番style。只因sty ...

雪雪仲有我同瞳瞳陪你ga 你唔好唔開心啦...... 你喊ge 整到我都想喊埋.....唔好放棄啦 就算點我都會陪住你ga 你唔係得一個人ga 求下你唔好喊啦.......

§﹏某x雪  依家小龍話我同cck挽得太埋…又嬲我了…  發表於 11-12-3 01:17 PM

吾乃為雪感悲
已有 1 人評分Good 收起 理由
§﹏某x雪 + 1 嗯……

總評分:  Good + 1   查看全部評分

恨愛鋒 發表於 11-12-3 12:29 PM
吾乃為雪感悲

古文-  -

無語了

Alta活動勳章

x.傻寧 發表於 11-12-3 12:23 PM
雪雪仲有我同瞳瞳陪你ga 你唔好唔開心啦...... 你喊ge 整到我都想喊埋.....唔好放棄啦 就算點我都會陪住 ...

你又唔上NOS

忍影世界 笑傲無雙 玩過星曲WEB

嗯......
之前;
我同我丫哥換左帳;
之後琴日;
佢就放左我之前挽戈隻85弓;
我諗大多數既人都會心諗:「哦,咁又點?」
但這不是重點啊!
而重點是;
我隻咒帳既會員帳密居然同85弓既會員帳連在一起!?
咁;
放帳密一定要有會員先多人要ma;
但可惜;
比我丫哥放左隻弓之後`
我隻咒帳以後都改吾到密......
當時我覺得吾知想點至好;
而且隻帳都吾少人知道;
我一開始都有想吾挽夢既衝動;
但系;?
系因為我想入返style啊‵
我想同返你地傾計;
我想擁有一個熱鬧既家族;
隨便入一個族;
打死地;
沒有意義。
所以;
我今日特登重開多隻帳;
等待style重開戈一日.
但現在;?
我想沒可能了.
剛才我看到你們的回復;
就知道沒有可能;
你地一個一個甘走;
想留下我一個嗎;?
天氣冷了;
我知道你地會好早off;
不過;
我都會同你地挽到你地off我先off啊;
點解;?
因為我要珍惜同你地一齊既每分每秒;
同你地一齊;
我真系好開心丫;
好幸福......
但系依家;
你地個個都話吾挽吾挽;
吾通我岩岩重挽又要再退多次;?

因為;

再挽已經沒有意義了......

雪雪
好對唔住
我依家先睇族post
雪你唔好咁la,你重有我地.
同埋我唔想咁就冇.我依家上返nos,都係想見到雪雪你.
如果你唔開心既可以同我地講
唔好自己一個人去承擔,多一個人幫你承擔,總好過自己收收埋埋,會令到自己好辛苦

§﹏某x雪 發表於 11-12-3 11:49 AM
  從這一刻開始,style已經不再屬於我,而我…也因各種事情,不能與style各人內定如期開番style。只因sty ...

"style"係雪雪你開的
如果當日雪雪你冇開"style"呢個族
我地都唔會認識大家
我地大家都唔會一齊挽
就係因為大家係"style"呢個族到識左
所以我們分散了
都會一齊挽
即使"style:呢個族唔係到
我地大家既友誼都在心中
不會忘記
雪雪你話"從這一刻開始,style已經不再屬於我"
"style"是雪雪你開的
你永遠也是我們的雪雪
你永遠也是我們的雪媽
這已成事實
不可能收變的

1. 嗯......
  2. 之前;
  3. 我同我丫哥換左帳;
  4. 之後琴日;
  5. 佢就放左我之前挽戈隻85弓;
  6. 我諗大多數既人都會心諗:「哦,咁又點?」
  7. 但這不是重點啊!
  8. 而重點是;
  9. 我隻咒帳既會員帳密居然同85弓既會員帳連在一起!?
  10. 咁;
  11. 放帳密一定要有會員先多人要ma;
  12. 但可惜;
  13. 比我丫哥放左隻弓之後`
  14. 我隻咒帳以後都改吾到密......
  15. 當時我覺得吾知想點至好;
  16. 而且隻帳都吾少人知道;
  17. 我一開始都有想吾挽夢既衝動;
  18. 但系;?
  19. 系因為我想入返style啊‵
  20. 我想同返你地傾計;
  21. 我想擁有一個熱鬧既家族;
  22. 隨便入一個族;
  23. 打死地;
  24. 沒有意義。
  25. 所以;
  26. 我今日特登重開多隻帳;
  27. 等待style重開戈一日.
  28. 但現在;?
  29. 我想沒可能了.
  30. 剛才我看到你們的回復;
  31. 就知道沒有可能;
  32. 你地一個一個甘走;
  33. 想留下我一個嗎;?
  34. 天氣冷了;
  35. 我知道你地會好早off;
  36. 不過;
  37. 我都會同你地挽到你地off我先off啊;
  38. 點解;?
  39. 因為我要珍惜同你地一齊既每分每秒;
  40. 同你地一齊;
  41. 我真系好開心丫;
  42. 好幸福......
  43. 但系依家;
  44. 你地個個都話吾挽吾挽;
  45. 吾通我岩岩重挽又要再退多次;?

46. 因為;

47. 再挽已經沒有意義了......
複製代碼
  芳芳…我也明白,但我真的沒有意義了…從前style不斷地重開又重開…只是想你們在一起,在我身旁伴我左右,就算每天只有1-2個人0n…我都很開心,至少你們還會0n這證明了,你們的心還有style。但現在各人為自己的利益、名譽而一次又一次把style拋諸腦後…我還是不知道你們真的是為了我…還是為了家族才回來…

我不會讓你再退夢,但我也未必重開style,如果不介意,style各人也可進到迷離玩啊!迷離也是一個大家庭呢!但總不會像從前一樣開心…因為迷離的,都是大哥哥大姐姐。他們常都會出去吃飯,燒烤,唱k等…

而我知道你們各人還小,還不可能出夜街,所以我們style也是少活動的說。但是我還是會很想你們這班小魔怪^^。12月25號,如早上,你們可以出街的話,告訴我。雪媽想和你們吃飯啊!當然…只能請最小的那個了…其他的只能以『AA制』去進行了。因為你們雪媽現在沒上班,還是缺錢的階段啊!

1. 雪雪
  2. 好對唔住
  3. 我依家先睇族post
  4. 雪你唔好咁la,你重有我地.
  5. 同埋我唔想咁就冇.我依家上返nos,都係想見到雪雪你.
  6. 如果你唔開心既可以同我地講
  7. 唔好自己一個人去承擔,多一個人幫你承擔,總好過自己收收埋埋,會令到自己好辛苦
複製代碼
  helena,你不用對不起啊^^。謝謝你…我也嘗試跟其他人說過我現在的狀況,但有很多人都覺得style以辦不下去,但我還是堅持的!所以才一次又一次解族,一次又一次令你們失望…

1. "style"係雪雪你開的
  2. 如果當日雪雪你冇開"style"呢個族
  3. 我地都唔會認識大家
  4. 我地大家都唔會一齊挽
  5. 就係因為大家係"style"呢個族到識左
  6. 所以我們分散了
  7. 都會一齊挽
  8. 即使"style:呢個族唔係到
  9. 我地大家既友誼都在心中
  10. 不會忘記
  11. 雪雪你話"從這一刻開始,style已經不再屬於我"
  12. "style"是雪雪你開的
  13. 你永遠也是我們的雪雪
  14. 你永遠也是我們的雪媽
  15. 這已成事實
  16. 不可能收變的
複製代碼
  但style,是各人的心血…不止是我的,style真的從這一刻不再屬於我。每個人都從style,一點一點地把開心的回憶拿走,變成傷心的回憶…

而style,也因他們的努力而合成…但他們把努力都拿掉…再不是完整的style…以分開很久…說真的…我很想你們,就算在外識了什麼的朋友…但我最愛也是你們style這班小壞蛋。

每天跟我傻傻地做傻事,一起傻笑,一起玩,這些都是我美好的回憶…但為何每戈人都要把它一點一點地拿走…?我曾經為style哭…style被重要的人物分解了…它疼…它傷心…又有誰明白?我聽到style它很想再次完整,但已各散東西…哭也是無謂…

但是昨天以後我發覺,不一定要那些人在才可以開style。style就如『樂高組合』,他由不同的組件整合而成。如那些組件,失去了便暫時用其他的取代…到那些『組件』回來了…就再加上去,變強大:)

所以…我現在決定…style照常會在12月1o日重開:)大家要回來啊…我想你們…

雪.

自從戈日 我一直想上夢穩你  同你道歉...

但系 我on既時候 你卻0ff了,當你on了 我又冇勇氣去同你講...

依家...我終於可以系度同你講對唔住/.\

我為左一時意氣之爭.

連累了你失去一個好朋友...

這是我的錯...]

對不起......

§﹏某x雪  傻了…此事已過去:)澍澍要五理我地…我都無計…只可以當我錯^^我身為家長…家管都可以咁樣走法…系我無用.  發表於 11-12-4 06:54 PM

§﹏某x雪 發表於 11-12-4 01:20 PM
  芳芳…我也明白,但我真的沒有意義了…從前style不斷地重開又重開…只是想你們在一起,在我身旁伴我左 ...

雪,我一定會入的,你放心

§﹏某x雪  但我不希望你是因為我這種心情而憐吻我而入泥…  發表於 11-12-4 07:52 PM

雪,唔好咁灰啦,你開族大家實會同你玩(雖然唔關我事)
好啦,咁我又扮晒野咁想下當年先xd
記得我同第一次識,係入迷離果陣,當時我仲玩緊隻戰,咁岩同人嘈完出族,係p場搵下有冇族收
我見到你地迷離同dep開緊戰,當然第一時間食花生xd
果陣你隻弓仲係到,當d族人出晒p場果陣,你仲係到同佢地開戰,心入面真係笑緊你on_
佢地串你果陣,你講左一句”我幫佢地係因為大家係朋友,唔係有著數,呢d野你地唔會明!”
當時聽到呢句當場嚇一嚇,心諗”呢個傻婆咩事,咁幫得人”同時又佩服你ge勇氣(雖然好似好假,不過我真係咁諗!
我做左一個決定,入黎迷離打班人,同你講左兩句之後,就入族轉卡沖去抽水......
不過一個星期後因為舊族出左事要番去幫手,所以就退左族
之後我搞族post,你比左d意見我,仲比埋d sample我,教我整圖,果時真係好多謝你
再黎到你出小說,我章章都有比心機睇,雖然係有d錯,但我欣賞ge係你果份心意,而唔係文筆
後黎我發神經加入埋作小說行列,係你第一個支持我,我諗我地係咁所以開始比較熟掛...
到你篇小說出事之後,我本身係想食花生就算,但愈睇佢dcm就愈覺得唔對路,所以加入埋小佢ge行列xd

雖然同你唔係識左好耐,又唔係幾熟,但係希望你唔好咁易放棄夢之,老老實實,我由夢之岩岩公測就玩到e+,中間比人爆過ac,比人昆過,做過昆狗,再重新做人。
講真,夢之係我玩過咁耐最好玩ge game,所以玩左幾年都玩緊,入面識ge fd數之不盡,得罪ge人亦多如繁星,不過咁多至係玩online game的樂趣。
希望你重開style玩得開心,有咩搵我,當做個朋友:)

忍影世界 笑傲無雙 玩過星曲WEB

回復 §﹏某x雪 的帖子

12月10日......

太久了吧;?

§﹏某x雪  為何這樣說…?  發表於 11-12-4 08:32 PM

~令權~ 發表於 11-12-4 05:45 PM
雪,唔好咁灰啦,你開族大家實會同你玩(雖然唔關我事)
好啦,咁我又扮晒野咁想下當年先xd
記得我同第一 ...

紅色字為錯字-_-
  1. 雪,唔好咁灰啦,你開族大家實會同你玩(雖然唔關我事)
  2. 好啦,咁我又扮晒野咁想下當年先xd
  3. 記得我同第一次識,係入迷離果陣,當時我仲玩緊隻戰,咁岩同人嘈完出族,係p場搵下有冇族收
  4. 我見到你地迷離同dep開緊戰,當然第一時間食花生xd
  5. 果陣你隻弓仲係到,當d族人出晒p場果陣,你仲係到同佢地開戰,心入面真係笑緊你on_
  6. 佢地串你果陣,你講左一句”我幫佢地係因為大家係朋友,唔係有著數,呢d野你地唔會明!”
  7. 當時聽到呢句當場嚇一嚇,心諗”呢個傻婆咩事,咁幫得人”同時又佩服你ge勇氣(雖然好似好假,不過我真係咁諗!
  8. 我做左一個決定,入黎迷離打班人,同你講左兩句之後,就入族轉卡沖去抽水......
  9. 不過一個星期後因為舊族出左事要番去幫手,所以就退左族
  10. 之後我搞族post,你比左d意見我,仲比埋d sample我,教我整圖,果時真係好多謝你
  11. 再黎到你出小說,我章章都有比心機睇,雖然係有d錯,但我欣賞ge係你果份心意,而唔係文筆
  12. 後黎我發神經加入埋作小說行列,係你第一個支持我,我諗我地係咁所以開始比較熟掛...
  13. 到你篇小說出事之後,我本身係想食花生就算,但愈睇佢dcm就愈覺得唔對路,所以加入埋小佢ge行列xd

14. 雖然同你唔係識左好耐,又唔係幾熟,但係希望你唔好咁易放棄夢之,老老實實,我由夢之岩岩公測就玩到e+,中間比人爆過ac,比人昆過,做過昆狗,再重新做人。
  15. 講真,夢之係我玩過咁耐最好玩ge game,所以玩左幾年都玩緊,入面識ge fd數之不盡,得罪ge人亦多如繁星,不過咁多至係玩online game的樂趣。
  16. 希望你重開style玩得開心,有咩搵我,當做個朋友:)
複製代碼
  我不知道我是他們說的『打機打上腦個堆囉』定系咩,可能我這種人失缺安全感,只要一沒有人在我身邊我就會不知所醋。所以我對朋友,一直都是很好。

『網上既野有幾多系真實?』這我還是知道的…但我同時也明白,迷離的各人也很疼我這個小妹妹^^。他們這麼疼我,難道他們有事了…還不幫?雖然,我和小振…一日一小吵,五日一大吵我一類。從前我這種人,一定很多人都不喜歡,所以我為了迷離的朋友們,我改變。收火…不再與人有爭吵…

我這人…我不求完美,但看見別人需要幫忙,我還是會幫的。所以我誰也會幫^^。即使敏現在來跟我說,需要我幫忙,就算我多麼的不喜歡她,只要曾經是朋友的,我還是會幫忙^^。

言而,style這班小魔怪,他們都可以叫我作雪媽,身為他們的雪媽,又怎可不幫助他們呢?再者style對我來說,意義重大…在這裡認識的人,我一次又一次為他們作改變,但他們總是不滿足…我不知道是否我的問題;(是我太過寵他們還是怎麼的…但即使他們是這樣…我還是很喜歡他們啊^^。但他們全都走掉,只剩下幾個…style已被''解…

還有一件事,請上水改文+d

§﹏某x雪  明天上學睡覺.x_x  發表於 11-12-4 09:26 PM
§﹏某x雪  感謝你的放過><  發表於 11-12-4 09:21 PM
已有 1 人評分Good 收起 理由
§﹏某x雪 + 3 一百頁頭香:)

總評分:  Good + 3   查看全部評分

‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-23 12:06 PM , Processed in 0.065206 second(s), 14 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存