2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 IRIS 瞳光Online 終於變了外掛online了....
go

[抱怨] 終於變了外掛online了.... [複製鏈接]

依家d外掛多到無眼睇了....只可講一句官方無能

十週年勳章(賀詞)

自從佢亂捉人之後...
真正玩家就消失晒...
剩下既只有一班外掛...

原帖由 cheerfulming 於 10-12-12 10:35 PM 發表
自從佢亂捉人之後...
真正玩家就消失晒...
剩下既只有一班外掛...

佢個想法係好既,可惜只係做得太過火,係唔係都鎖

原帖由 ~不問世事~ 於 10-12-12 10:53 PM 發表

佢個想法係好既,可惜只係做得太過火,係唔係都鎖

其實講真  玩家之間賣錢  佢又捉  我唔玩  中留錢起身咩  賣錢唔等於d錢係外掛搵反黎
官方on 9到  唉 加上職業問題  決定唔玩

有咩game好介紹

我推介日本幸福online 似瞳光  都係有生存戰同搶旗戰~ [係果到夾埋同一個]  
戰鬥方式要有技巧~仲做到無外掛  唔識日文都玩到架  呢個網有介紹  http://www1.2000fun.com/bbs/view ... p;extra=&page=1

原帖由 sakurayuki 於 10-12-13 09:59 AM 發表
我推介日本幸福online 似瞳光  都係有生存戰同搶旗戰~ [係果到夾埋同一個]  
戰鬥方式要有技巧~仲做到無外掛  唔識日文都玩到架  呢個網有介紹  http://www1.2000fun.com/bbs/view ... 5&extra=&pa ...

咁既畫面都叫似iris?= =

我覺得1隻game多唔多外掛都會關其他玩家事,,,,講真e+有邊隻game唔係玩家舉報,,官方先會捉人?(至少我e+玩更幾隻game都係咁)
有幾多人見到外掛真係會舉報,,我相信有好多人剩係識話外掛多,自己又唔去舉報
好似樓主咁,,係第2個post都post左佢成功舉報左個人,,証明舉報,去官網回報真係有用,至少我e+成功舉報左唔少外掛

大家睇下果d   GM緝捕凍結名單,,事實都已經捉左好多外掛 http://iris.funmily.com/html/news/news0_10.shtml

原帖由 11567 於 10-12-13 11:02 AM 發表
我覺得1隻game多唔多外掛都會關其他玩家事,,,,講真e+有邊隻game唔係玩家舉報,,官方先會捉人?(至少我e+玩更幾隻game都係咁)
有幾多人見到外掛真係會舉報,,我相信有好多人剩係識話外掛多,自己又唔去舉報
好似樓主咁, ...

舉報有咩用= =D外掛識自動解答  舉10個都未必舉到1個......
我都試過回報....但係D GM 成日去搞E 樣搞果樣 一係就放工 一係就唔ON= ="等佢ON時 個外掛都唔係到(除左PVP 果D)

原帖由 tsuisiulok2 於 10-12-13 07:55 PM 發表

舉報有咩用= =D外掛識自動解答  舉10個都未必舉到1個......
我都試過回報....但係D GM 成日去搞E 樣搞果樣 一係就放工 一係就唔ON= ="等佢ON時 個外掛都唔係到(除左PVP 果D)

(1)唔係所有外掛都識自動解答
(2)先舉報被線上gm知,,再去官方回報區到回報,,,仲要連續多日咁回報,,,我唔信用外掛果個人只係用1日外掛
回報果到,我copy左d文字,,e+回報都只係改過人物名就得,,一d都唔煩,,我成個回報過程都只係幾十秒搞點

個人意見
外掛捉唔哂就肯定架喇-.-
咁當然肯捉係好事黎喇

不過對隻game都心淡 自問我都係肯買點既人
點品又貴 由其防爆77 要衝上一件+5上去 穩穩陣陣都落3張落去
要有齊一隻人基本既點品[e.g開卡位 時裝] 都已經要一定既錢
仲有副本 一日先刷得一次 長刷出重置 又係點數
雖然話就話有時活動送幾張比你 但幫助唔大
好喇 副本打到靚裝 賣出去 又要封引 又係錢
但有幾何啊-.-我由隻game一開到依家-.-出得兩件黃裝
d封引仲要唔係小喎 黃裝至少都2x粒架喇
個到條數唔係小野..有時我買落去都覺得條數好溶
有時商城做下折頭 有買有送 d玩家都買得開心d-.-
升lv又剩係得每日日任 乏味到不行 刷怪經又小
我都感覺唔到隻game仲有咩新鮮感..

小弟都冇玩iris了  0.0  轉玩聖境傳說
唔怕升錯職 0.0""  禁一個制就轉職

原帖由 乂念乂 於 10-12-12 10:03 PM 發表
依家d外掛多到無眼睇了....只可講一句官方無能

你好似皇道嫁wo 咁多外掛   只能怪你工會有才能

原帖由 fatdevil 於 10-12-13 11:16 PM 發表
小弟都冇玩iris了  0.0  轉玩聖境傳說
唔怕升錯職 0.0""  禁一個制就轉職

好吾慣 控制果個方式

魔仔哥勁~~
魔仔哥醒~~
拍拍手~~

原帖由 JBI 於 10-12-14 04:20 AM 發表

你好似皇道嫁wo 咁多外掛   只能怪你工會有才能

係wo..你唔講我都唔記得佢係皇道 !

上次pvp場殺完我 仲要門口再殺我 之後叫我吹雞  差點忘了     

這叫賊喊捉賊!? 樓主著草吧

原帖由 士多啤利紅茶 於 10-12-14 07:24 PM 發表

係wo..你唔講我都唔記得佢係皇道 !

上次pvp場殺完我 仲要門口再殺我 之後叫我吹雞  差點忘了     

這叫賊喊捉賊!? 樓主著草吧

公會宗旨大慨是 外掛才是皇道

原帖由 JBI 於 10-12-14 08:06 PM 發表

公會宗旨大慨是 外掛才是皇道

我怕再+GD比你.比人小 !!

但你個POST同你句野..太正了

原帖由 士多啤利紅茶 於 10-12-14 08:19 PM 發表

我怕再+GD比你.比人小 !!

但你個POST同你句野..太正了

再讚我會面紅 不過gd唔嫌多

原帖由 tsuisiulok2 於 10-12-13 07:55 PM 發表

其實自動解答冇乜用 ~~~ gm捉外掛既方法係層出不窮
通常如果一個地圖有疑似gm既人 外掛會即時偵測到 會響警報
有陣時gm會著衫係你身邊 然後傳送你去一個你郁唔到既地圖 跟住就會密你或者直接叫你出字 10秒內 冇回應 或無故轉線 等同外掛 即鎖 又或者gm會除哂衫係捉你果陣 打你 睇你會唔會還拖 再傳送去一個地圖
( 外掛有得set發現gm 5秒內 轉線既功能 )
以上既我只係某某論壇見到
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-3 01:20 AM , Processed in 0.038893 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存