2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 遠征online 遠征的睇法*.*(可幫新手)
go

遠征的睇法*.*(可幫新手) [複製鏈接]

我先自我介紹 :我是遠征內其中一位 玩家  可以的話做個好朋友先-3-

新手既問題:(可幫助了解這遊戲)
1.這遊戲難不難升等級?
答:60等之前都好容易喔 p.s. 60等會有好多國戰打
2.這遊戲有多小職業?
答:4個喔~不用問誰強 各有各好吧._.
3.這遊戲多不多人玩?
答:遊戲內有三國家,可以說人氣是持續上升的(不信?入game看吧)
4.這遊戲吃不吃錢的?
答:裝備可以用聲望換喔,沖裝的石 也可以用聲望換 p.s.聲望很容易拿

好了,可以到我自己給遠征的心聲和睇法           我開始用口語啦a_a
如果你問我 會比隻game幾多分 我會比8.5分點解? 隻game可以話職業好好玩 沖裝不吃香  (後期難說一點 )
反工/反學既朋友驚追唔到等級? 這遊戲是有自動打怪的系統 可說好可說不好   
隻game既坐騎係好靚 可捉可以用點買@.@
唔想掛機 都可以做日任,主線和活動 講起活動就真好多活動 長況起官網睇吧
~game錢 :分為2種  1可交易的銀兩  2綁定銀兩藥水方面不吃錢(npc)  信我吧
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
弟一次入到game會有目標任  有9個1天1個完成後你會有好多綁定金幣,中有坐騎(永久) 綁定?姐係唔交易得啦...  禁諗既新手就錯啦  商城的點品 綁定金幣和金幣都能購買東西 p.s. 有些點品不能以綁定金幣來交易 入面個系統中有一個月/一週入滿1個指定的價錢就可以換更多的金幣p.s.大約hkd26元做到最小1個了  如果你想買的東西金幣可以買的話可以去諗下換綁定金幣買吧 長況game內看  雙陪經驗@@ 系統一天送一小時   我既分亨到依到  中想了解多一點?想做國王? 禁就快d加入遠征啦    戰鬥吧朋友們
p.s. 了解更多 可以去看一下http://www.2000fun.com/bbs/viewthread.php?tid=4440483<--個人  
-----------------------------------------------------------官方網站-----------------------------------------------------
遠征官網:http://yz.krgamer.com
遠征粉絲團:http://www.facebook.com/yzwar/
大家加油吧~~~~~~~~~~~~~~THx

沖裝失左吾會冇左樣裝

原帖由 眼淚笑了 於 10-12-15 11:39 PM 發表
沖裝失左吾會冇左樣裝

對對

十週年勳章(賀詞) 笑傲無雙

玩過一次國戰可能會上癮

原帖由 一l神l一 於 10-12-16 04:25 PM 發表
玩過一次國戰可能會上癮

我味玩 不果睇過  都覺得正
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-28 12:28 AM , Processed in 0.029555 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存