2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 Asgard 夢之領域 想問下隻game有d咩吸引到你地
go

想問下隻game有d咩吸引到你地 [複製鏈接]

其實係暑假我都down過差唔到成十隻game 無一隻好玩 得一隻好吸引到我 不過昆狗關係比人昆晒   e+見到e隻甘多人都無玩甘耐 都仍然記得佢 究竟有d咩吸引到你地呢!?
第一   隻game 係唔係可以好平常甘吹水 因為之前我玩隻game都好中意吹水
第二 多唔多昆狗
第三 係唔係有好多好人>)<
第四  有冇好好玩既p場

之後再講你比d乜野吸引住  thz

已有 1 人評分Good 收起 理由
神月‧光 + 1 E個先係=.=

總評分:  Good + 1   查看全部評分

笑傲無雙 玩過星曲WEB

最吸引既地方
一定係
"回憶"
我深深相信好多人都會同我身同感受
神月‧光 + 1 頭香

原帖由 乂口x傑x口乂 於 10-12-19 10:23 PM 發表

我好鍾意你既答題方式~XDDD

十週年勳章(賀詞)

原帖由 闇之WIN神 於 10-12-19 10:48 PM 發表

夠簡潔

玩過星曲WEB

原帖由 闇之WIN神 於 10-12-19 10:48 PM 發表

你好衰- -""
雖然我都幾中意xDD

原帖由 神月‧光 於 10-12-19 09:53 PM 發表
其實係暑假我都down過差唔到成十隻game 無一隻好玩 得一隻好吸引到我 不過昆狗關係比人昆晒   e+見到e隻甘多人都無玩甘耐 都仍然記得佢 究竟有d咩吸引到你地呢!?
第一   隻game 係唔係可以好平常甘吹水 因為之前我玩隻game都好中意吹水
第二 多唔多昆狗
第三 係唔係有好多好人>)<
第四  有冇好好玩既p場

之後再講你比d物野吸引住  thz

第一~神領入面吹水既比例我諗大概佔左40%左右掛~XDDD
就算係出團都無吹水=.=

第二~昆狗係咩黎一.一?
若果係呃人野既~我諗隻隻game都有架啦~多唔多就見仁見智啦~自己小心d咪得~

第三~之前玩就的確係有好多好人~之後就唔知了~XD

第四~咩叫好好玩既p場0_0?
神領唔係一隻著重pk既game黎~
佢有個pk埸響魔村~瓖50lv先入得~但係多數d人都係入去玩下~好少惡意pk~
但係若果係公會戰的話~就全部地圖都會變左pk埸~只要係紅字既就打得到~~XDDD

最後~有咩吸引呀~回憶啦~人情味啦~而且神領既系統同埋感覺都係其他game俾唔到我~
老實講~除左神領之外...到而家我都搵唔到一隻game係可以吸引到令我打通頂0_0
神月‧光 + 1

原帖由 o紫雨o 於 10-12-19 10:51 PM 發表

你好衰- -""
雖然我都幾中意xDD

哇~乜你咁大膽~?
響d咁公開既埸合表白~XDDD

玩過星曲WEB

原帖由 闇之WIN神 於 10-12-19 10:55 PM 發表

哇~乜你咁大膽~?
響d咁公開既埸合表白~XDDD

掛住睇電視....又禁錯制t_t

你細聲d la~~呢到人多牙!!

原帖由 乂口x傑x口乂 於 10-12-19 10:23 PM 發表

好答ON!
不過我覺得神領都好多好人!!
唔似E加戈D  ONLINE GAME咁...郁D就打打殺殺 , 同埋升LV升LV AND 升LV...
就算神領升到最高LV  ,  都可以有好多野做!
不過好唔好玩好難講 ,  要玩過就知... 哈哈
神月‧光 + 1

笑傲無雙

原帖由 o紫雨o 於 10-12-19 11:02 PM 發表

掛住睇電視....又禁錯制t_t

你細聲d la~~呢到人多牙!!

又想編輯我個post呀你0_0"
我已經好細聲架啦~你唔好咁大聲啦~XD

原帖由 闇之WIN神 於 10-12-19 10:54 PM 發表

第一~神領入面吹水既比例我諗大概佔左40%左右掛~XDDD
就算係出團都無吹水=.=

第二~昆狗係咩黎一.一?
若果係呃人野既~我諗隻隻game都有架啦~多唔多就見仁見智啦~自己小心d咪得~

第三~之前玩就的確係有好多 ...

昆狗我知隻隻GAME都有 不過係多唔多姐+_+ 之前我重玩一隻GAME  一日就見到3隻昆狗X_X
同埋P 場我係覺得玩家同玩家之間既家流 惡意戈D我唔中意GE=.= 多謝回答

玩過星曲WEB

原帖由 闇之WIN神 於 10-12-19 11:56 PM 發表

又想編輯我個post呀你0_0"
我已經好細聲架啦~你唔好咁大聲啦~XD

睇緊電視果陣...唔小心咁就...禁錯左制- -"""
我都好細聲架la!!係你大聲咋@@"

原帖由 神月‧光 於 10-12-19 09:53 PM 發表
第一   隻game 係唔係可以好平常甘吹水 因為之前我玩 ...

神領以前係好多好人 好有人情味 大家都係因為咁鐘意神領 特別係台灣個邊
pvp方面有兩樣野我覺得好好玩 我本身唔like pvp都好鐘意玩
就係會戰同攻城戰 會戰可以由雙方會長申請 係城某d地方都可以開打
善意既會戰真係幾好玩 不過惡意就
攻城就好大班人一齊玩 都講d合作性 死左又唔扣野只係要再行過 好玩

ps 幫你改左隻錯字

其實好難講比其他未接捉過既人知有咩甘吸引架喎.因為時代唔同左.宜家online game又轉晒型..有人鐘意自動尋標.內掛等等...唔好意思.呢d以往既神領都無..打王打寶都唔識講比你知點好玩...因為你都可以話隻隻game都有打王打寶架啦..
我諗最重要都系回憶囉...
我都系度諗..神領復活.月費制都好地地..商城制..唔知會改成點.有可能會面目全非..未必會再搵到當年神領既感覺..可能打王打寶都無以往個種樂趣..而新人亦都可能覺得不外如是..
但無論如何..我地都一直等緊..即使面目全非..但當遇返當年熟識既玩家名字..熟識既地方.熟識既場地.熟識既怪物.個份喜悅..夫復何求呀

原帖由 終極格鬥 於 10-12-20 12:42 AM 發表
其實好難講比其他未接捉過既人知有咩甘吸引架喎.因為時代唔同左.宜家online game又轉晒型..有人鐘意自動尋標.內掛等等...唔好意思.呢d以往既神領都無..打王打寶都唔識講比你知點好玩...因為你都可以話隻隻game都有打 ...

哈哈   講得好!!   
都係要等你玩過先知!

e隻game有得組隊打團+?+  係既話 我玩硬

原帖由 神月‧光 於 10-12-21 03:35 PM 發表
e隻game有得組隊打團+?+  係既話 我玩硬

可以話你知既係呢隻game既組隊同出團~可以俾到一個好強既「團隊」感覺你~
起碼你唔會見到一隊十條友~十條友都分散晒黎打怪~0.0
而且因為佢唔係3D game~只要你個畫面度見唔到你既隊友~你隊友所打既怪你係唔會吸到exp~亦唔會及到寶的~XDDD

你會見到聖職好專心咁+血同+buff~
唔會++下血走左去打怪~
又會見到賊仔或者武家幫聖拉走d怪~
其他人會好同心合力咁「圍毆」隻怪~因為打背面會有傷害加成~XDDD

原帖由 闇之WIN神 於 10-12-21 05:19 PM 發表

可以話你知既係呢隻game既組隊同出團~可以俾到一個好強既「團隊」感覺你~
起碼你唔會見到一隊十條友~十條友都分散晒黎打怪~0.0
而且因為佢唔係3D game~只要你個畫面度見唔到你既隊友~你隊友所打既怪你係唔會吸到 ...

GOOD~~ 就係"團隊精神"呢點...令到我中晒毒囉~
而且GAME入面充滿人情味~  尤其D聖職都非常好人~
我記得個時我玩打手老公玩聖個時見人都幫人加下血~ 仲比我話佢"多管閒事, 人地可能想自殺呢"~
但到我玩聖個時又不其然會做埋同一樣野~ XD 好似見親每個人都要佢D血滿晒先安樂~
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-27 05:25 AM , Processed in 0.061045 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存