2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢之歷險 《夢之歷險》家族區 番黎拉!!強勢招生75↑靚仔靚囡 
返回列表 發新帖 回覆
go

番黎拉!!強勢招生75↑靚仔靚囡  [複製鏈接]

笑傲無雙

事隔幾個月×MIraG3°﹑ 天空ser 天使族
   又番黎同各位夢之朋友渡過每天啦!!
我地呢次番黎;會滿足各位2個願望~!!(會係咩願望呢@@?)

家長:云少
   副家:○星殘♀誓愛●
第一.打死地
此族每日會分辨有 高死And低死
◇低死!
每場不多於"六"個人打死,洗二個ser
打3死請通知家長/副家 死水自行汁
如果多人打就分多一ser打低死~
~~~~~~高死~~~~~~
每場也不多於"六"個人 必須在死地前15分
向家長/副家book位 也分定組 一入就開始
遲到 有機會冇得打死地 一定要準時到達

第二.冰島
~~~~~~雪地~~~~~
見到雪地有王打
請系族頻通知所有人來

本族~收75上的靚囝靚囡 (女優先)
★多吹水 
★常on 
★★死地 
★pvp
★★★參與族的活動

◆雖然我地族依家吾係好多人,不過輕看我地`遲d你地就知味道
☆☆如果各位有意者可以去艾美右下/密 ○星殘♀誓愛●或在2kf留言 Thx.

大家覺得正就加gd拉

0rz左`=D
                SuPp0rt.

強帖留名
我知你個族遲早會稱霸夢之

係MIraG3未解族之前,我係第一批入MIraG3嫁
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-1 09:25 PM , Processed in 0.030365 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存