2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 LFO 小鬥士大冒險 ★ 越一 2010活動巡禮
返回列表 發新帖 回覆
go

[消息] ★ 越一 2010活動巡禮 [複製鏈接]

今次出200盒,下次出100盒,再下次出50盒,越黎越限量,
再下次全宇宙得10盒乍,珍貴到爆啦

2010活動巡禮

去年突破45萬入場人次的大型遊戲展覽「亞洲遊戲展2010」,將於12月24日至12月27日於灣仔會議展覽中心再譽登場。

2010年12月24日至26日 上午10時至晚上8時
2010年12月27日 上午10時至下午5時

越一當然不會錯過這次的盛事,因此現正式宣佈越一將參展「亞洲遊戲展2010」。越一特別製作限量精品「靈魂共鳴卡」,限量發售200盒。

這次產品主要是以「古龍騎士」為主題,並會附有這六名「古龍騎士」的「人物角色」及「最強奧義」序號。而且產品中更附有1個「靈魂寶箱」序號,玩家只要登上越一遊戲網「http://www.u1game.com」輸入序號,便可以獲取不同的稀有虛寶,當中包括最強-戰鬥型摩摩星人「智達」,並且以超低價 300元發售,產品數量有限,是問你又怎可以錯過!

(你就咁睇以為靈魂共鳴卡好大盒,個盒細到連褲袋都放得落=,= 啤牌黎?)
(最後一日就黎完場至走都仲見到有)

產品名稱:靈魂共鳴卡
發售日期:會場限量發售
售價:300元

產品內容:
.《克拉雷之火》遊戲卡:
序號內附安德魯人物、奧義《克拉雷之火》序號共2組

.《千鎖.龍斬決》遊戲卡:
序號內附白帝人物、奧義《千鎖.龍斬決》序號共2組

.《箭.翔天之舞》遊戲卡:
序號內附樊嬅人物、奧義《箭.翔天之舞》序號共2組

.《心.滅絕剎動》遊戲卡:
序號內附勇心人物、奧義《心.滅絕剎動》序號共2組

.《極魔之道》遊戲卡:
序號內附龍翼EX人物、奧義《極魔之道》序號共2組

.《魔間狼魂》遊戲卡:
序號內附撒卡人物、奧義《魔間狼魂》、「靈魂寶箱」序號共3組。

靈魂寶箱(6抽1):
《智達人物》、《三重殺奏》、《霸王紫炎彈》
《神母號》、《終極超昇龍》、《虎煌霸》

為了答謝一直支持我們的玩家,因此凡在展覽期間購買「越一點數卡」,即送你《星空幻想》限量「黑面羊按摩棒」時裝或《忍豆風雲3》限量聖誕飾品「聖誕吊帶裝」或「聖誕糜鹿帽」,虛寶序號數量有限,送完即止啊!

但係呢D活動根本冇用,隻game冇人玩既,點解? :

題外話:
好彩放棄左隻爛game乍,如果唔係呀日日仲過緊D爛生活到依家未識醒呀,依家唔洗陀住個肚腩啦好在放棄左爛game乍
好早好早又係講左啦,爛陳思想10個只會岩1個,走上爛陳絕路,搞到呢依家連說服自己都成問題,日日賣LFO毒品,就話個D唔係毒品

隻GAME好好正常呀,我們要日日玩隻爛game呀,日日要LFO毒品
日日放工黎過黎反下你都得啦,講咩家人著想喎,唔反你真係愧對家人喇,依家唔反你隻game都冇啦,
仲成日去一個冇人的壇推自己個交易貼,笑到碌地

GAME都戒撚埋 咩叫沉迷呀? 就係明白LFO幾咁爛至識重新投入社會,死我一個又點丫,何況重過新生活?
唔玩LFO的生活真係過得好好
停止練功冇玩game唔知幾耐啦唉...,仲點走火入魔呀都唔合邏輯,剩係識諗住人地仲咩日日練功,
你就真係LFO上腦走火入魔啦,

你諗下你自己放左幾多萬幾多個萬落隻game度呀咩龐大生意喎好早好早講過你唔正常架啦
好早好早睇到晒架啦D野,早就精確判斷出爛陳衰硬頸,任性,貪錢,終其一生,你講果種咩走火入魔都冇你咁柒啦

早D訓啦爛陳,死圍村仔欠人幾百萬,屋企都廢事理你咁,多少明白點解連你女朋友都走埋,戒下煙黎睇下?
仲講乜丫唔會戒壞習慣架嘛呢個爛陳呢個人,死剩把口,死剩個殼
仲以為自己好撚醒,我地冇晒LFO束縛,爛陳就LFO上腦走火入魔,你多D作孽啦你爛陳

今次出200盒,下次出100盒,再下次出50盒,越黎越限量,
再下次全宇宙得10盒乍,珍貴到爆啦

我見到真天魔呀,我都想買,入面d招為何到今日都唔量產嫁小爆u1
寒極天火  穿天轟炸  冰火世界

有無人放比我?收到我就玩天魔呀

D人好自然會問: 買黎做咩呀? 華麗小殘廢隻LFO out左啦,唔值錢,以前幾千人叫有人玩,得番幾百個又話有人玩,到得番幾十個又話有人玩,得番10個又話有人玩,咁又係既 10個人都係人黎架,條友話有人玩喎,都冇人玩既

LFO終於廢晒, 未夠2年變到廢成咁, 預左, 邊D game先會多人有眼睇, 自己講自己想點無意思

D人都投晒票,快D汁

比幾多錢玩LFO都係越來越廢先死

掃街定怪乜都有

殘年殘廢LFO比人玩多陣外掛執得

=========================================
唔LIKE廢物遊戲公司的玩家 奉勸你地: 真係咪玩,越一無好野

原帖由 linelai 於 09-11-2 02:13 AM 發表
我是用小丹人物~我本身[百裂腳][奧義][旋風腿]是學了的,
> 但合體完了後,[百裂腳][奧義]這兩招技能還在,但變回沒學到,<----這是bug嗎~~~
> 還有[旋風腿]這技能沒了...技能圖都不見了.....
> 檢查後,都沒其他bug,金錢,技點,都沒問題,
> 只是技能變回沒學到而已,和沒有了一招技能.....
> 請客服幫幫檢查一下吧....
有人和我一樣嗎~~~?

乜依家都係咁,問題沒有解決,
只是其中一個 差到無晒人玩的原因, 已經無晒人玩LFO

原帖由 六神 於 09-9-27 04:37 PM 發表
隻game仲有人玩?
原帖由 夢幻。黃昏 於 09-10-15 06:42 PM 發表
lfo好玩咩- -
我都冇玩啦

原帖由 fsk1006 於 09-12-25 01:49 PM 發表
睇黎...d人睇穿左lfo存在既本意.......昆水!!

原帖由 ben67678 於 09-12-26 12:37 AM 發表
LFO 根本就係昆錢game...
佢口口聲聲話咩免費遊戲...
唔用錢買人物...
就得1個人物玩...
人物技能得2-3個...
其他又要買...
話咩係最勁人物,唔買就後悔...
玩lfo仲後悔
e隻game都唔長命架啦...

原帖由 ben67678 於 09-12-26 09:34 PM 發表
仲有d任務...
新果d...
就要買碟...
唔買,無得玩...
只係向錢出發既公司...
都唔長命架喇...
無為玩家著想過

原帖由 洛LoK~ 於 09-12-29 02:28 AM 發表
以前都有玩 而家越整越衰 隻game變左好似用錢玩咁
洗錢洗到咩咁
巳經變左on9 game了

原帖由    acja1ˇ 於 10-1-4 03:55 PM 發表
真系冇玩好耐啦呢隻野-,-
想當年不停同人買卡的

原帖由 s115741 於 10-1-4 11:15 PM 發表
路過 sorry  
我一早沒玩啦

原帖由 龍奈 於 10-1-10 08:58 PM 發表
丟左好少錢落去玩 =)
唔值得玩

原帖由 槍小子一名 於 10-1-24 10:59 PM 發表
算啦XD
反正lfo....
俾朱總搞到變左世紀爛game
唔係lfo遊戲隻本質衰
只係上面班人既問題
就係因為咁我先唔玩=[

原帖由 yuenwaiki 於 10-2-15 06:02 PM 發表
我都冇玩好耐

原帖由 ben67678 於 10-1-31 12:31 AM 發表
玩lfo=倒錢落海...
仲犀利呀...
無良奸商...
搞到今時今日咁...
咁係佢1手1腳做整...

啫係無人玩囉 越做越差 ,

今年AGS亞洲遊戲展越一科技小鬥士大冒險賣埋晒D極疑似動漫時賣唔去既野 比D水魚買昆錢貨底倉

根本無必要再叫人玩呢個殘年廢game, 大比數通過的公認廢game,大致係10個fd有10個話廢

越一無資格要我地D錢

所以唔玩 唔比錢

原帖由 RUBBISH1000 於 10-2-18 02:38 AM 發表

想當年仲用錢買卡
總之一句:玩越一 不如俾錢乞衣仲好...
唔需要再俾錢D垃圾/廢物
話時話,LFO仲有人玩咩?

原帖由 20031425 於 10-2-18 08:19 PM 發表
LFO本身好好玩架...係U1未變奸商之前(1.0~2.0期間)
到而加 唉...屈錢抽招抽異信
多外掛多BUG唔理
一味屈玩家錢..但係出番泥既服質素又唔岩例...
好好地一隻正GAME就咁俾U1玩死左..

原帖由 全職藥師 於 10-5-3 03:08 PM 發表
LFO價值一定有 最其怪係點解冇人做私服......
如果出私服~一定唔洗咁煩==
要抽番同1個人物既招 成千份之一~如何計一計可能成萬份之一
不過對我黎講一係就100% 一係就0%中到想要既招
一開始遊戲有d人物可以打關拎 ...

原帖由 y201242s 於 10-5-7 08:27 PM 發表
已經好少人玩na...

原帖由 leon3721 於 10-5-17 11:18 PM 發表
本人承認 曾比佢昆左3千幾蚊  

原帖由 槍小子一名 於 10-6-25 11:34 PM 發表
e到講唔講得私服@.@~
預埋我一份bo~

原帖由 clokl005 於 10-6-4 08:01 PM 發表
u1最勁係昆錢,同做d廢 game
仲要亂整一通,整埋d唔知咩9唔搭8更新
d野又咁q貴~~~~
大家要擺玩u1 d game

原帖由 牙聰xP` 於 10-7-6 12:44 PM 發表
隻game仲有人玩?

原帖由 bobbob22 於 10-7-22 03:42 PM 發表
仲有人會玩lfo咩

原帖由 劉邦 於 10-7-23 01:38 PM 發表
2008年已經放棄左

大致上是廢墟,得番好少人死守,頑抗,無意思. D人都投晒票,死都唔汁,咪唔好

遊戲質素同遊戲商收入早就不成正比,
比例到左咁唔合理水平,早就不應再支持LFO
再支持,也只會再爛

LFO越來越差, d版主越做越差  衰到一句也唔願再提LFO越一衰野, 仲想叫人玩LFO
LFO唔汁係唔合理的,就係得番個少少人咁自私,LFO得番最爛的班子,最爛的玩家,最強遊戲 盡在越一

不過人地有權 人地鍾意,
所以無好結果,只能頑抗,吊命,只會頂得一陣,LFO小鬥士大冒險正式汁/做廢墟,將會實現
U1自己差劣,又留住這種爛玩家:(a)支持U1 (b)死要一直玩下去
遊戲爛,無乜人玩,自然定律

唔再係時候強調自己鍾意點就點

原帖由 kevin1704 於 10-7-24 01:31 AM 發表
太LUN-0n9啦隻LFO.影衰LF2.0n99咁.送人物得一隻.技得3招.d任要用真錢買(U狗話係免費game~wo~)不知所謂!昆水昆得太過份!

注意: (和諧到不得了的爛game)(早講左爛玩家爛版主有問題架啦, 大家依家睇到晒啦)
今時今日LFO既野唔值錢啦

「我哋租咗一間附近酒店房,輪班排隊,黑雨都照排,最想買到越一嘅手辦模型,預計會使三、四千蚊。」他說,購買模型為收藏,但若有人出價逾萬元亦考慮出售。

已有 1 人評分Good 收起 理由
iM天 + 1 打動左我,抵比gd

總評分:  Good + 1   查看全部評分

十週年勳章(賀詞)

節哀
現在的U1
現在的LFO
質素每況愈下
小學雞玩家
u1仲要愈黎愈「和諧」
你話死唔死
雖然u1班友搞到隻game咁
但係lf既本質始終都冇變
已有 1 人評分Good 收起 理由
rawqs95 + 1 所以多數人有時得閒都玩番一陣LF2或者LFO-L ...

總評分:  Good + 1   查看全部評分

‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-30 02:28 AM , Processed in 0.029975 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存