2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 星塵傳說 (原創)遺跡經驗分享及分析(希望唔好比我打沉你地)歡 ...
go

(原創)遺跡經驗分享及分析(希望唔好比我打沉你地)歡迎交流 [複製鏈接]

小弟上大陸網睇過大大話話不下60篇過千字既遺跡攻略,同埋實踐過N咁多次(借埋FD既AC做實驗,因為每個角色一日只能做一次)
得出以下結論:
1)要本身人物採集等級高,先容易採集到精華過關。
2)拎得到幾百萬經既,只有弓手,刺客,詩人之類既玩家一百%拎到(因為佢地有加速技,可以連到buff)
3)千其唔好係人少既時候採集,多人玩遺跡既時候較好,多D人洗採集物,較易出精華。(唔信既,自己可以搵機會試下=])
4)一區開始,如果你係6次採集入面都無4個碎裂精華,你可以番歸了。(再逗留係度只不過係浪費自己時間=])
5)如果採集途中,斷左buff,你之後既抽獎,唔好抱D乜野期望。(抽番幾十金買下藥水都唔OK既^_^'')

無1&2既條件,你想抽幾百萬經?仲難過中風呢=_=''''
如果咁都比你拎到既,咁就好唔比佢停喇!落街買番張6合彩喇!

PS:我試過曬用唔同既職業同低&高採集既角色黎實驗過了=]

http://lu.heha game.com/ShowArt.php?id=54452

俾個網址你 你再試下跟住行啦  本人跟住呢個行有7成機會成功   有時唔抽獎都可以換到2千幾張卷換材料    同埋唔好係多人既時間行  試過幾次採集中途有人殺出斷我BUFF

笑傲無雙

1)要本身人物採集等級高,先容易採集到精華過關。
2)拎得到幾百萬經既,只有弓手,刺客,詩人之類既玩家一百%拎到(因為佢地有加速技,可以連到buff)
3)千其唔好係人少既時候採集,多人玩遺跡既時候較好,多D人洗採集物,較易出精華。(唔信既,自己可以搵機會試下=])
4)一區開始,如果你係6次採集入面都無4個碎裂精華,你可以番歸了。(再逗留係度只不過係浪費自己時間=]
1.係唔關lv
2.我劍都100%拎到點先? 唔加速都岩時間 到時間9區用條煉 一定得囉
3 人多搶曬你d野 採採下無左 你話到時點算
4. 1區有3個碎裂精華可以了.唔洗4個

回復 3# 魔法之蠍 的帖子

講真其實咁多篇轉帖既野
樓主佢有無睇過呢?
第3點簡直係fake人
信左樓主真係唔方有精華
大家同唔同意呢一點
比人搶晒D採集物咁採咩

笑傲無雙

信樓主一成都byebye
已有 1 人評分Good 收起 理由
一健正野 + 1 信佢半成 身體某部份...(自己諗埋)

總評分:  Good + 1   查看全部評分

信樓主1成 JJ都變形
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-28 07:02 PM , Processed in 0.036501 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存