2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 網絡遊戲聊天區 傾下而家online game邊d無咁易死
樓主: lkwunh
go

[其他討論] 傾下而家online game邊d無咁易死 [複製鏈接]

想念龍族,天堂,古惑仔的日子...

十週年勳章(截圖) 十週年勳章(賀詞)

FEZ 技術勝過一切既遊戲.

原帖由 lkwunh 於 10-12-28 10:21 AM 發表
我本來玩緊3國群英傳2 ONLINE 不過好小人就汁就汁咁款

又LAG 次次大更新都出問題

所以唔玩喇

而家想玩D台澳港同服既GAME一來多人 二來無咁易汁

上網望到好多GAME都汁晒,唉...... 香港唔係好似台灣咁多人 ...

合佐服之後好多人國戰,仲有多佐d心血,冇你講的咁誇張?

十週年勳章(截圖) 玩過星曲WEB

wow 天堂 ro 三大不死
其他楓之谷 飛飛        GE 巴哈未試過out20大
本人唔玩q板game 楓之谷 飛飛不評 ge玩過 遊戲性高 唔out不無道理

十週年勳章(賀詞)

玩PC GAME仲好啦
cs1.6

活動勳章

原帖由 Knight_雲冷 於 10-12-7 12:24 PM 發表

Fantasy Earth Zero (幻想戰記),下稱FEZ

在香港開設伺服器也兩年多。Aika、Aion、到現在的龍之谷每一次都震撼香港,但FEZ始終不倒。

為何?

FEZ能夠留住一眾玩家的心,不外乎是因為其獨特的遊戲特色和遊戲趣味性。它的系統並非街外普遍的打怪衝等模式,並非長途賽跑,也不是挑戰手指的速度極限。

FEZ,是在考驗你的腦袋和遊戲操控能力。

戰地風雲有它現代軍事的特點,FEZ有著它魔幻元素的色彩。戰術遊戲也不是這一兩天的新鮮玩意,但結合戰術和技術於一體的又有多少呢?如同CS一般,中或不中,全靠你的技術!

沒錢玩 online game?! 沒關系,FEZ的裝備在能夠讓你不花費一分一毫在28等時已經能夠滿攻滿防了。

FEZ的特色,無疑使一眾玩家狂熱,也使一班玩家迷上了它。

如此的遊戲,你又何曾接觸過?

這般擁有特別色彩的遊戲,你還在想什麼?

外掛?早就在兩年多前消聲匿跡了。 (燦笑

現在才加入這遊戲會太晚嗎?
不會,Fantasy Earth Zero較其他遊戲更講究個人技術及團體合作,紀律及意識良好才能成為優秀玩家,且頂能力的裝備不難入手,即使是封頂40級的玩家亦無法憑個人之力逆轉勝負,而新玩家一個月內便可達到滿技能點的35級。

簡單來說FEZ就是一隻3D 50人 VS 50人的國戰遊戲,所有職業都會互相剋制,所有人不論什麼職業什麼等級也是血量相同,是市面上難得一見的平衡性超高的遊戲。

若果你對無休止的打怪升等感到厭悶、厭倦了千篇一律的A.I.敵人、期待著一隻耐玩度高而且講求技巧合作的遊戲,那被譽為擁有殿堂級遊戲開發商SQUARE ENIX的最高研發魅力之作《Fantasy Earth ZERO》絕對是你不二之選。

作為一款獨特的MMORPG,《Fantasy Earth ZERO》有著大量競技元素,講求玩家技巧、策略及合作,戰場上除了需要勇往直前的戰士,同樣需要有後勤、防衛、建設、指揮等不同的職位。《Fantasy Earth ZERO》中玩家能應自己的喜好,在每一場戰役中擔當不同的位置,為自己的戰友出力,千萬記著,戰場上沒有人是多餘的!

諸君,わたくし戦争を好きだ!

I Love FEZ
已有 1 人評分Good 收起 理由
謝曬 + 3 紅豆好波

總評分:  Good + 3   查看全部評分

簽名被屏蔽

簽名被屏蔽

原帖由 sato0250 於 11-1-13 02:57 PM 發表
講起3國群英2就把撚火....唔係點解1疊戰就lag到仆街...最多可以1on1比人1大堆人衝過黎一定lag死..仲要唔知比邊個殺=.=

題外講..聽講曹操國寶仔賢仔好似轉左國..佢係唔係仲係6x lv-.-?

因為外掛LO,成班沖來都唔死,有時我謀士加血,都唔夠人地劍豪加血快
D人又加速,又外掛其實呢D隻隻GAME都有,無辦法,最緊要係唔好LAG

連打王都LA土去小人既地圖打王都LAG 我先放AC

跟本已經連ONLINE GAME  基本條件都無晒  要求 唔LAG,無BUG 唔係咁難下MA

而家D人個個都150UP架喇,唔再係6XLV架喇

我賣AC隻人仔都205啦

簽名被屏蔽

無乜啦...得D月費game

原帖由 sato0250 於 11-1-13 03:00 PM 發表

我玩到70lv就無玩...防戰根本無立足之地.............

講起魔獸PVP就無奈了-.-"
台港澳魔獸要玩PVP根本就要脾氣好+運氣好
除咗幾個精英玩家之外, 其他黎戰埸o既大多數都係冇心機打戰埸的...
玩魔獸要玩PVP, 只有歐美服有前途而已…

E+港商都完全冇心搞好D ONLINE GAME緊係玩唔長啦
港商為淨錢都在做些短期GAME 你玩到3個月都偷笑啦

兒家d online game 尤其係MMORPG
你抄我 我抄你最嚴重
通常依D死得好快

唔會死既game有

天堂2
wow
ro
ge王者之劍
大航海時代online

仲有邊d呢
同埋d月費game都係無咁易死,咁有遊d無咁易死架

十週年勳章(賀詞)

巨商n年都唔死

我望見D沖LV GAME 根本5係封測時玩都追5到= =
幻月封測時玩左一排,升到廿幾LV, 2+都5想追﹣ ﹣

原帖由 夜狼虫 於 11-1-4 02:51 PM 發表
古惑仔1  其實真係好好玩 打石打袋 比PC追
可惜 GAME ONE 係要同版權嘈 搞到一拍二散

我都係...希望有一日可以返生

個人覺得古義D畫面好似仲核突左- -

fez都幾慘 日日國戰日日對住又係果幾班人  已經走左好多人
ro仲衰.....工程師 內線交易  仲撐到咪又係因為果幾個大公會量產神器
零零丁丁又得返d炮灰 傻仔 平民 情侶 自閉打王 仲有d坐起度自戀果d

原帖由 秘月十六劍 於 11-5-22 02:15 AM 發表
fez都幾慘 日日國戰日日對住又係果幾班人  已經走左好多人
ro仲衰.....工程師 內線交易  仲撐到咪又係因為果幾個大公會量產神器
零零丁丁又得返d炮灰 傻仔 平民 情侶 自閉打王 仲有d坐起度自戀果d

RO不復當年勇
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-12 11:55 AM , Processed in 0.040264 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存