2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 網絡遊戲聊天區 傾下而家online game邊d無咁易死
樓主: lkwunh
go

[其他討論] 傾下而家online game邊d無咁易死 [複製鏈接]

而家絕大部份既online game都係果種mode
點怪 禁f1出技 唔死? f2 滑鼠點去汁野 完
每次入新既地圖個個npc頭頂一個!
接完 打怪...打完怪回報完任
下一個地圖 又一堆任務 想快? 得 俾錢買exp2倍啦 "聖境傳說"<=== 港版個名...不堪入目
樓上有個講起"天翼之鍊"真係好懷念....成個那維克(我有冇記錯)?
都係露天商店 又有一堆堆人坐係度吹下水咁 間唔中跑地圖都見到一隊隊新手組團打怪果種情況真係... (台澳港同sev)
加上佢每個角色都有唔同劇情 又有3種唔同特色
可惜數碼戲胞............
當我聽到天翼有代理....的確係令我興奮一陣 過一陣....知道個代理係爛橙之後
我連註冊個遊戲帳號都唔想
就算到左而家 我同班fd都係想搵個 可以組隊升lv 間唔中可以有boss打下有坦,輸出,補,輔助之類 合作既game ja
問心果句...而家...搵到咩?
到左而家我玩緊既online game....唔希望見到有港澳台版既出現......(LOL)

我玩緊聖劍...都OK呀

玩返元老級online game包冇死

頹玩龍之谷~
坐等激戰2~~~~~~~

十週年勳章(賀詞)

千機變真係有d懷念
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-12 06:44 PM , Processed in 0.030752 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存