2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 魔力寶貝 大宇捉非法水幣,外掛道具既原因
go

[分享] 大宇捉非法水幣,外掛道具既原因 [複製鏈接]

你同其他玩家買野,大宇賺唔到你錢..得賣家先賺到
賣野果個..套現左錢以後都唔玩
買果個..得到神裝神寵同錢..根本唔需要再開生產系賺錢,開封c捉寵,
人物因為勁寵神裝..可以以極短時間爆lv..
變相大宇賺既錢會少左..包月都少左

大家以後想買寵 記得自己開封c捉..
想要歌基....記得多開換火鼠幣...
想要$..記得開生產系
想要裝..記得自己整

廢事俾大宇屈你買d野係非法...回收左佢
唔好以為ac係你既資產,始終你ac d 資料都係公司...公司話咩就咩
已有 1 人評分Good 收起 理由
郭小白白白 + 2

總評分:  Good + 2   查看全部評分

你憑咩話屈??=]
小心比人話你誹謗~"~

而且除非你話你呢世人冇同人交易過
你點知人地賣比你既係唔係假鼠金=]

多謝呢位hitmantin花左唔少的時間係呢個topic上分析,
只不過分析情度有待進步

大宇捉非法水幣和外掛道具的原因,其實只係單純為了要維護玩家的權益。

每一個遊戲都會為了維護玩家的權益而捉外掛,因為佢地都係收左我們玩家的錢而必須要做的。大宇會捉外掛,其實同其他公司係無分別,只係如果佢地唔捉那d用外掛的人,只會比外掛的人影響遊戲的平衡,繼而令到唔少的玩家流失(有幾多個人會願意在一個到處都係外掛的遊戲環境裡面玩),最後該遊戲公司只會面臨倒閉的危機(已經有唔少遊戲商因為管唔住外掛的人而倒閉),所以你話大宇抓外掛係為左賺錢係無錯,只係個原因並唔係因為怕我地全部神裝神寵,而係怕我地以後唔會再買佢地的月費卡而已

經過呢次一定又會唔小人放棄魔力
已有 1 人評分Good 收起 理由
郭小白白白 + 3 我係第一個唔玩呢D不負責任既公司GAME^^

總評分:  Good + 3   查看全部評分

佢唔會為左幾個月費,搞d咁麻煩事

hitmantin 分析唔多同意
但多謝hitmantin花左唔少的時間想到呢幾個topic
大宇屈人買d野係非法回收左人地的野 同封人 a/c就好有問題
經過小白呢單野,一定對魔力影響,同時會有一些人會放棄魔力/心灰
我個人到有對魔力做法不合情理同很失望,心淡了起來

你呢D乜野諗法黎嫁- -雖然大宇今次係做得唔係岩哂..但係試問有邊1個玩家鐘意玩有外掛既ONLINE GAME你比得錢佢玩佢隻GAME 就有負任封殺哂所有外掛嫁啦- -
PS:你鐘意玩有外掛既ONLINE GAME.??

原帖由 Customer 於 10-12-29 02:49 PM 發表
多謝呢位hitmantin花左唔少的時間係呢個topic上分析,
只不過分析情度有待進步

大宇捉非法水幣和外掛道具的原因,其實只係單純為了要維護玩家的權益。

每一個遊戲都會為了維護玩家的權益而捉外掛,因為 ...

佢保障到玩家咩你覺得?如果保障到既話唔會係我9月第一次買水幣,用信用卡買,試小小有冇問題,好啦跟住試足成個月都係冇問題啵....本身係買45$之後200 450 1000 1200 1500咁買,買左2個月都冇事咁姐係個賣家冇吹水,真係佢D FD玩得勁所意有咁多,咁我就開始買4050 5000 8100 咁買~~~!!!就係我買最多個個月姐係第3個月出左事!佢如果真係保障玩家要成3個月先發覺到有人洗假水幣??唔係咁廢丫間公司,依家重要原因係因為話我數量太多,所意停我AC,乜X野理由架呢D?水幣多代表我係犯??係我買多係我自作自受,但佢點解唔係我岩岩買既第1個月就查到有黑客入左佢度偷佢料呢???唔通網絡GAME公司連少少網路防衛都冇心去做好佢???唔好話晒錢買佢D野丫依家,連買點數俾呢間公司玩魔力都唔值得,咁既服務態度!真係轉GAME好過,好似其他GAME咁,如果發生D咁既野其他大公司一早賠俾玩家啦唔好話停權!真係晒X氣

原帖由 影之狂龍 於 10-12-29 02:19 PM 發表
你憑咩話屈??=]
小心比人話你誹謗~"~

而且除非你話你呢世人冇同人交易過
你點知人地賣比你既係唔係假鼠金=]

唔係屈係咩呀?D水幣寫住假架?你隻C眼識睇水幣真假?萬一第時你同人交易到假水幣俾人停左拎唔返AC你就唔會咁講架啦,不過2KF好似最叻係你~!!@@你乜都識既

原帖由 郭小白白白 於 30-12-2010 04:08 發表

唔係屈係咩呀?D水幣寫住假架?你隻C眼識睇水幣真假?萬一第時你同人交易到假水幣俾人停左拎唔返AC你就唔會咁講架啦,不過2KF好似最叻係你~!!@@你乜都識既

我唔敢講我乜都識 至少而家唔係我個帳比人停權 再加比人群插中
我做咩要用真錢買鼠金?=  =

咁大量咁買 都知怪怪地架啦=  =
我寧願少量少量咁買 然後慢慢儲
如果真係賊贓 咪比佢停幾星期囉~"~
冇錯 我未必會講d咁既野 但係我唔會覺得自己冇錯囉=  =

同人地交易不嬲都有風險 係人都知架啦=  =

我最叻? 多謝你既讚賞

原帖由 郭小白白白 於 30-12-2010 04:06 發表

佢保障到玩家咩你覺得?如果保障到既話唔會係我9月第一次買水幣,用信用卡買,試小小有冇問題,好啦跟住試足成個月都係冇問題啵....本身係買45$之後200 450 1000 1200 1500咁買,買左2個月都冇事咁姐係個賣家冇吹水,真係 ...

講真 唔係大量交易 大宇真係好難會發現到
少量鼠金交易 每日都幾百單

我覺得佢而家保障到未買假鼠金既人 起碼我地而家知有假鼠金流通
行先要死既話都死先~"~

如果你唔玩既話 我第一個十卜十卜你=]
別了 慢行 不送=]

原帖由 影之狂龍 於 10-12-30 08:56 AM 發表

講真 唔係大量交易 大宇真係好難會發現到
少量鼠金交易 每日都幾百單

我覺得佢而家保障到未買假鼠金既人 起碼我地而家知有假鼠金流通
行先要死既話都死先~"~

如果你唔玩既話 我第一個十卜十卜你=]
別了 慢 ...

下...我同你不嬲兩個世界你獅子我雙子,永遠唔會見到你的:) 玩唔玩都唔q關你事^^

原帖由 影之狂龍 於 10-12-30 08:52 AM 發表

我唔敢講我乜都識 至少而家唔係我個帳比人停權 再加比人群插中
我做咩要用真錢買鼠金?=  =

咁大量咁買 都知怪怪地架啦=  =
我寧願少量少量咁買 然後慢慢儲
如果真係賊贓 咪比佢停幾星期囉~"~
冇錯 我未必會 ...

你真係好叻呀~~叻到我懷疑d水幣係你有份洗tim呀專家~@@"!!!

我完全不鐘意玩有外掛既ONLINE GAME的
小白唔好嘈交 吧 ,我們係討論對魔力做法不合情理的看法
同希望快的再見到你 的 人物 在 線上

我做咩要洗鼠金?=  =
我都冇用既=  =

你冇玩既話 遲下可能獅雙合併都唔會見到你=]

你知我冇玩雙子?=  =
我係有玩架=  =

原帖由 魔法皇kenken 於 10-12-30 12:10 PM 發表
我完全不鐘意玩有外掛既ONLINE GAME的
小白唔好嘈交 吧 ,我們係討論對魔力做法不合情理的看法
同希望快的再見到你 的 人物 在 線上

佢俾返我既話我玩呀^^.....但係我發現左隻新GAME..正過魔力N陪..又唔洗錢=.=!!!上左引...

原帖由 影之狂龍 於 10-12-30 12:39 PM 發表
我做咩要洗鼠金?=  =
我都冇用既=  =

你冇玩既話 遲下可能獅雙合併都唔會見到你=]

你知我冇玩雙子?=  =
我係有玩架=  =

要洗水金唔代表你有用先洗既,好似賣水幣個條友佢都冇玩魔力架~!!但係現金有用囉
不過唔同你討論啦得個嘈字 我當你消失左睇你唔到^^廢事拎人地個POST黎嘈
同埋你講到好似我好想見到你咁...我唔係GAY架.....希望你唔係:)

原帖由 郭小白白白 於 10-12-30 01:01 PM 發表

要洗水金唔代表你有用先洗既,好似賣水幣個條友佢都冇玩魔力架~!!但係現金有用囉
不過唔同你討論啦得個嘈字 我當你消失左睇你唔到^^廢事拎人地個POST黎嘈
同埋你講到好似我好想見到你咁...我唔係GAY架.....希望你 ...

我開頭都同情郭小白 但家陣望下望 覺得佢好on nine.. 家陣2000fun都冇人話係你洗 係果d台灣人話姐 洗唔洗咁激呀 我地係覺得你貪心d 跟人地買大量再賣番比我地姐 你自己d水金都賣左好多隻啦 成日話自己好可憐 口口聲聲就話大宇公道的 家陣呢..咪又係話呢隻game唔得 你就係得把口係到講 係呀10幾萬野可以阿一(警務處署長)回覆你.. 咁阿一咪好唔得閒 ? 就係理你個白痴? 有本事既就叫埋國際型警黎香港查埋 好心啦 唔好成日得把口係到 冇用嫁...

原帖由 郭小白白白 於 30-12-2010 13:01 發表

同埋你講到好似我好想見到你咁...我唔係GAY架.....希望你 ...

我要現金做咩? =   =
錢唔洗多 夠用就ok=  =

唔同某d人咩都要多=  =

唔洗怕 我唔係gay
就算我係gay 我都唔會要你=]

原帖由 郭小白白白 於 10-12-30 12:59 PM 發表

佢俾返我既話我玩呀^^.....但係我發現左隻新GAME..正過魔力N陪..又唔洗錢=.=!!!上左引...

咩game??
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-31 08:55 PM , Processed in 0.040612 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存