2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 CS Online CS軍團專用區 CSO-反掛支援部隊招人
go

CSO-反掛支援部隊招人 [複製鏈接]

CSO-反掛支援部隊招人
入群條件:
-無外掛紀綠(有都ok,要改個自新)
-要有MSN,要長上!10日冇上,即踢!除左有特別原因,例如:去旅遊…

本群MSN:group284499@msnzone.cn

M群改名方法
-禁震動>接受
-設置>個人名片
-昵稱(自己改)
例如:
我MSN名係:Jason
CSO名係: Jason123
你要改e個名:Jason123

如果你想求助/舉報,請add以下msn:
thp008@live.hk
tszhei0@yahoo.com.hk

本群現正招募各路CSO反掛高手~

反掛、小學kick人論文!

有人說:「有口話人冇口話自己」
有些中學生說用掛的一定是小學生,但是....你有用掛嗎?防踢?!不是掛嗎?!
英文人士是小學,一定嗎?!英文是國際語言,在CSO不可用英文?!
有些用掛的中學生說:「自己搵唔到掛話人on 9!」那你想一想你有沒有on 9?!
我認為:「拉圾才用外掛」你用掛就是用掛,還說人?!真是拉圾中的拉圾!
小學生玩不起,常常也見到!對小學生,我贈你一句:「玩唔起米玩啦,屌你!」
整天說自己有多勁其實是玩不起的人,高手?!哼....笑死了!

錯區呀- -去番軍團區
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-30 07:07 AM , Processed in 0.026968 second(s), 15 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存