2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 英雄聯盟 LOL 終於玩到一場<實>pok的戰鬥
go

終於玩到一場<實>pok的戰鬥 [複製鏈接]

使用了 Irelia 英雄,第一場賽事,對面有二個強力carry英,我方都有一個,本人lv1勁想,真係勁想,想到q +w+e lv1~lv5狂沖過去打,果陣對面有時光魔術師,真係傻左,時光魔術師有個優勢,初期能給於比其他人高的炸彈傷 ,lv2 (100+介14) 114x2 ,+普攻點燃。最後好像15死,8殺  完場 [輸]

第二場實事好緊張,由一開始望住幅(                 圖                    )   望到去所有人都lv6,開頭以為有人lag,遲遲未入game,點知唔耐煩,望都人都痴塵,alt+f4 ! 原來真有效,可以登出左,之後呢一場做左 唔錯的feed,對面有大腦傻仔,死哥之類,我方又有一隻強力的carry英,最終他殺19,死15,而我殺9死15。又輸

第三場,無咩氣力咁玩,加上連續玩左二場,狀態又不佳,望住隊友行去上,又行下行上行下,我心諗 -口-" 下,我單中..."單中心得"紅綠橙馬路如虎口" 天生技,本人低於90%血自動回塔後。誰知lv10,呆到lv10,對面的時光魔法師40%血無視我= =" 後來first ,255g之後,玩玩下最後 8殺9死。勝

第四場終於有返d料,開頭15分鍾,9殺0死,對面又有隻carry英,不過較為弱,隊中有死哥,死哥果然叫死哥,一身死神裝,他一死,注定要詛咒天下, Irelia 就要為死哥扮演牛頭馬面的角色....順利奪得ACE後,回家,好像27分鍾的時候,和寒射死哥奪龍。戰線幾乎壓了全場,可是形勢不分上下,在4人死掉後,剩下一隻20%血的小龜,對面有5個在生,死哥又在寫名字在筆記了..一聲..轟..死亡人數包括...強力法,又一魔法,弓手,?, 對面4人倒下=.= 同一位置,死哥已經替全場擋下了幾次的GG,最後的加時賽,果然高手略見相同,在連續的4場,優先攻擊目標也會選擇..我? 當團戰又起,我第一個衝先!!! 衝去邊? 衝去走佬=.= 即閃現+瞬步即走,估下我幾多血=.= 20%血...後來死哥又發揮他的本領,死亡之歌[大技]。我BACK了順便吸下血...在四場裡面的一些經驗便是,,玩得最好的是第四場,而第四場應該選擇攻擊最近的目標,比如第三場鐵男,和第四場一些近英,因為太接觸團戰,會比範圍技所控制,或戰火濺射,高速死亡....像是一個後補=.= 4V5 的後備。最後的團戰就是對面有人混進我方後,我就需要前往了。最後剩下1人的時候,是發揮追殺本領的時候了,不一會兒身後射出一發R ,在R的高速射線未到達的前,Q衝了上前,又一ACE。終於玩左場好PLAY的賽。最後戰績別提了,死哥殺17,死也是15 ,很平均,我的戰績就算了,哈......沒人比我高就是了 勝

十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖)

睇完之後 我剩係知有zilean同irelia......

小龜係rum?........弓手係ashe吧……

玩過星曲WEB

死哥係karthus吧-.-

哈,,好爽,果場,死哥招大技
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-1 11:45 PM , Processed in 0.029375 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存