2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 永恆紀元-Aion 新手有關aion問題。請入幫忙^^
返回列表 發新帖 回覆
go

[其他] 新手有關aion問題。請入幫忙^^ [複製鏈接]

我見 點數商係GASH 請問有無包月/包季服務架?? 有既話 價錢方面 講一講低唔該
之前玩 魔獸世界 已經有留意 aion新出果陣時架啦..不過果陣人流太多.所以無試。

1.請問如果新手玩。現在邊個伺服器 最建議??
2.係咪有 台灣人/香港人 一齊?
3.呢隻game現時等級方面要練到幾多?
4.玩法 係咪同魔獸世界 差不多? 主意都是依打副本出團打裝?唔睇等級數??
5.出團果度 有無語音之類架???
6.畫面質數咁高,我張顯卡唔知頂唔頂到.不過我玩到魔獸世界 同 ava之類既game。

暫時咁多問題= =.想轉下新環境..希望同aion既玩家做個朋友一齊玩。

正常gash買120蚊就可以轉到5百幾ng點,但係一個月只要430ng點,姐係計到岩岩好就105蚊gash點左右就玩到1個月~好抵玩。

1.新手就玩新ser,克奧倫喇(最好做天族~可以一齊玩呀ma)
2.係,港台同ser
3.e家封頂55lv,有心升唔難升,一個包月夠曬封頂(你識玩既話)
4.同魔獸好唔同,aion耐玩度極高,去到20lv左右就可以去到一個叫深淵既空間,可以話係一個大宇宙咁,天,魔族都可以係果度升lv,所以果度已經會開戰,仲有好多要塞攻城打,加上仲有電腦用既龍族,佢地都識攻城果d,有時仲會有龍族母艦,會不停空降龍兵去開戰,所以aion耐玩度係好高,自由度都係(加上e家新版,多埋龍界)
5.唔多明白你意思
6.隻game畫面係好高,遲下再改版會仲高,但係我諗應該一張勁既512/一張廢既1gb上都頂到。

(我以前有玩開,後尾經常唔得閒玩,之後一直想搵返d好玩,自由度高同畫面好既game,搵到最後,都係要玩返aion~我都係呢排先開始重玩,新ser)

原帖由 呀雪s 於 11-1-9 04:36 AM 發表
正常gash買120蚊就可以轉到5百幾ng點,但係一個月只要430ng點,姐係計到岩岩好就105蚊gash點左右就玩到1個月~好抵玩。

1.新手就玩新ser,克奧倫喇(最好做天族~可以一齊玩呀ma)
2.係,港台同ser
3.e家封頂55lv,有心升 ...

暫時我重未諗度 玩咩職好...

5..唔多明我意思..
(姐係 隻game有冇得用 語音 組隊溝通??)

笑傲無雙

要自行dl skype同台灣人溝通
新s香港人不太多
建議你習慣單練既都係去返舊s好d因為新s比我感覺就係太小人了
新s天族就唔太知狀況,如果你唔太出錢落去玩既話,咁你玩新s天就會好辛苦.
我都玩過弱族,不過今時唔同往日了,現在你有錢就可以包10個季咁就成身精千+15~想殺幾多人都得

哈哈哈哈哈唔錯比多個like你
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-6-14 07:40 PM , Processed in 0.044953 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存