2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 失戀治療所 請問現時的女仔係唔係唔鐘意正經,誠實,可靠,讀書的男仔? ...
返回列表 發新帖 回覆
go

請問現時的女仔係唔係唔鐘意正經,誠實,可靠,讀書的男仔? [複製鏈接]

我鐘意的女仔最近同另一個男仔一起了 我同個男仔18歲 女仔就17歲 讀緊Ive

個男仔好玩得,經常同個女仔玩,玩到有身體接觸,臉等等(個男仔就同個女仔坐,因為編號問題, 我就坐得較遠,隔左2個坐),經常哄人笑,古古惑惑咁.當然佢讀書都ok的 個男仔拍過2次, 可能佢有經驗..我未拍過 ,所以我冇~~

佢地一起了 我想問:

1.現時的女仔係唔係只係覺得俾人哄得開心, 興奮,就係鐘意果種男仔??

我可以說我是讀書,正直,誠實,玩得 (只係坐得較遠,玩唔到) 都哄到人笑的.我同個女仔講野,佢都係咁笑,msn都ok,身高186cm 高過個男仔.個男仔少我半個頭.佢超瘦,有6個朱古力在肚子=.= ,我就冇.但我唔係瘦,又唔係肥,有d肉 一般身型 都有肌肉的..

我同個女仔之前就有一個誤會,雖然佢知道係誤會.同和解了, 但對我都冷淡了(是我以為佢唔理我,我就暫時避下佢,點知原來係msn有問題,我望唔到佢的message)

2.((((如果)))) 佢真係喜歡我,應該不會因一個誤會,就選了別人吧=.= 如果是,可以說佢不成熟吧??

我現在都冇咩諗,對個女仔死心.  冇咩的野,我都唔會同佢講野.冇心情..~~ 主要是想忘記,死心,唔想痛苦下去,早點放手~(過多5個月就完,個課程)

我要做好自己,集中讀書,只花精神俾自己,活得更好,~~

你的年齡時期  做乖乖仔真係冇女仔鐘意    就算同左你一齊  都會頂你唔順 覺得你係悶蛋  分手下場

兩條路

1) 如一定要依家就有拖拍  改變自己本性   雖知道本性係難移   就算俾你改到  變得放蕩不羈   你自己未必一定會開心  

而且這個年齡的男女關係  必定不長久   只能當作遊戲  做一名愛情玩家

2) 等你讀好書  長大了  有好職業    買得起樓    或者直頭做左老闆   , 恭喜你   不論你性格係點   一定有女唔駛愁

我話知你 呆直  凱子  硬膠  低b Mk    定係     情場殺手鬼見愁  

愛情已不是你仍雖要去苦心鑽研的範疇

至於你講果個女仔    我認為人生不應留下後侮的片段     如你除讀書外 並無其它煩惱   handle到學業的話      

用你o既方法  攪番好同佢o既關係    再試試追唔追到佢    (  如夠道行的話 或者你可以用方法令佢地分手先 )

得嗰十幾歲!_!...玩下先啦...唔通你而家諗住同佢過人世咩
咁快比自己咁多問題做咩喎...只會煩到pk...
件事好明顯佢已經唔中意你啦,誤會喎..點知你做左d咩..
成日話坐得遠,關咩事呀...有心就點都同佢傾到計玩到家啦..
都係嗰句...玩上先啦
已有 1 人評分Good 收起 理由
隨衫所欲 + 1 原來紫國仔會化身做愛情專家@o@

總評分:  Good + 1   查看全部評分

玩下先啦...打錯字.

唉.表白左咁多次.冇1次真係得.~

人各有志,,,咩人都有人鐘意=.="
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-27 07:38 PM , Processed in 0.036348 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存