2000FUN論壇

搜索
樓主: Vivi〞
go

花生賣哂 [複製鏈接]

認真講…邊個對紅國好D、用心D,大家有眼見……
與其又開帖單單打打,不如打多場國戰,打好場國戰……

十週年勳章(賀詞)

原帖由 Vivi〞 於 11-1-16 05:05 PM 發表

哦^^姐係你地吹哂雞黎抽水就得, 我地吹雞就唔得=[
咁又係-v- 你地人多勢眾, 明白明白....
而且^^;其實我地無煩到夜晚, 只係留左個言, 不過無野搞 咪係城吹下水~_~最後咪又係去左國戰^^;
仲有:) 唔好唔記得你地 ...

最緊要你知自己濕曬者:0
冇架,你要覺得普攻放生,普攻搞到自己國戰隊友死又吊完人覺得人地吊你地先
冇問題架
如果冇煩到夜晚,我唔洗做做下野一on叫人帶隊打國戰變左10q啦
有d野,係要串,要收人皮既,唔洗單單打打既vivi姐
我都係見你拎個團d人出黎講,我先跟番你地隊者
如果係覺得唔岩既,好似上面d回應咁,又收我地皮囉
要扮冠冕堂皇o係我身上唔work架
要河蟹要打好國戰,係睇你同你d朋友番未既者
你密過我,我都係講番成件事實出黎
有d野做左出黎係影響到人既
我咪講番聲sorry lo
相反我地得到既係咩呢?

反正,做得好,做我唔好,都係要屌我架啦
咪一係比你地串下收到我皮
我老撚土講句做活動果時,咩人邊班o係度做
有眼睇既

咁依家就一係比你地冇啦啦吹雞煩囉
而且我地唔係吹雞,而係日日都係咁既時間先有人
之前都比人話過做咩10點幾成30人掛機架啦
不過又係既,你都睇唔到架啦
已有 1 人評分Good 收起 理由
技能大師 + 1 字海 認真就輸鳥sosad

總評分:  Good + 1   查看全部評分

十週年勳章(賀詞)

時不時都係咁 習慣就好

我都想玩FEZ 可惜要返學返工SAD"

十週年勳章(賀詞)

原帖由 kawah1111 於 11-1-16 06:42 PM 發表

冇架,你要覺得普攻放生,普攻搞到自己國戰隊友死又吊完人覺得人地吊你地先
冇問題架
如果冇煩到夜晚,我唔洗做做下野一on叫人帶隊打國戰變左10q啦
有d野,係要串,要收人皮既,唔洗單單打打 ...

你咁多字,我睇完又再睇都係唔明你講梗乜

原帖由 kawah1111 於 11-1-16 06:42 PM 發表

冇問題架
有d野,係要串,要收人皮既,唔洗單單打打 ...

對敵人放生....貴團都做不少...
自問自已有無做過先吧...
吉劍五普攻 五通等你地火咩~_~

你要覺得普攻放生,普攻搞到自己國戰隊友死又吊完人覺得人地吊你地先<< 請問你有見到放生嗎? 小葵普攻殺到人, 我普攻都係得登等重壓完, 驚一下重壓差小小先黎普攻補刀

如果冇煩到夜晚,我唔洗做做下野一on叫人帶隊打國戰變左10q啦<< 我的的確確個陣係同同群講野, 然後佢話:咁你地留個言先啦, 話打就打咩 (之類) 咁我地就話, 好, 我地留個言, 叫佢記得等佢地齊人返黎講聲, 然後我地就吹水, 你俾人叫on, 唔關我事, 係你d馬仔急

你密過我,我都係講番成件事實出黎<< 我密完你, 你唔答我:0) 然後又係黃頻唔知做乜9野, 我個場堅嬲, 走完場, 跟住密返你, 都唔想搞大件事, 想你同櫻龍班朋友好好溝通, 話返俾佢地聽發生咩事, 但你又唔答我wo... 完全唔知你想點.

我老撚土講句做活動果時,咩人邊班o係度做<< 咁呢句我真係要say sorry, 你地打活動我無玩game

反正,做得好,做我唔好,都係要屌我架啦<< 我無吊你, 我個陣密你, 都係用中立既語氣同你講野, 相反你就無啦啦係黃頻講埋d咩係唔係都賴你之類, 我只係想你話返俾你地d櫻龍朋友仔聽, 因為見你平時都渣哂fit咁

要河蟹要打好國戰,係睇你同你d朋友乾番未既者<< 我都想知乾返未, 我地就乾哂, 你地就無啦啦12點幾想打多場10q

re: a姐
講真, 我地團d人打國戰有邊次唔打好場國戰, 我地團次次有人去擴守塔拆塔 (有時玩街場一兩場去左呃傷姐), 我而家開帖唔係單單打打, 但件事本身係我地好地地國戰緊, 突然俾人吊人老母話普攻殺左隻雞 (因為小葵用普攻吉死左隻雞, 但櫻龍隻戰士係出重壓去汁)
呢件事唔單只小事(只係為左一隻雞)化大左, 然後又扭曲哂成件事係我地想挑機
當中我有搵過極夜神講返, 但佢係無俾反應我, 只係話咩都賴佢吊佢之類
之前, 櫻龍有班x漓無啦啦走黎我地掛點un黎un去, 叫佢行能開姐, 又話我鬧佢, 然後轉返正身黎又坐過, 呢度我都無出聲
我係覺得, 有人俾我地話完唔好係我地掛點搞屎棍之後, 覺得唔GUR, 所以搵小事開火姐
有眼見, 我地不嬲係沉默派, 但沉默唔代表唔可以爭取尊重同公義
有時我地團得個幾丁友, 又博哂命咁5頂10打邊線, 但最後主線/另一邊線竟然壓唔到:0) 咁我地都已經叫盡哂力姐

re:極夜神
上面d字唔知你有無興趣/得唔得閒睇, 但總捨黎講, 你而家有d想將開火既責任推落我地身上
sorry, 我都要將件事實講返出黎, 成件事既起因, 係你地某d團友係我地掛點un完, 不gur, 於是就見到小葵普攻吉死左隻暈人, 然後就出火. 小葵都話, 佢係見隻雞得丁屎咁多血先普攻吉, 我想信3下普攻吉出手速度係快過一下重壓. 於是某個人就不斷吊人, 我見佢鬧得咁大獲, 我都想維護返自己個frd, 然後又俾浪人插埋, 仲要話我無沖上去擋人, 但當時我係一路打字一路冰緊人俾浪人打, 仲要連個冰a俾佢連多下重壓. 於是你又出聲咁, 我見你出左聲, 我都收下聲算, 跟住我完場先密返你我岩岩有咩不滿姐

我老撚土講句你地櫻龍有時有人做錯野, 我地夠隻眼開隻眼閉la, 又邊有踢佢出場, 係黃頻串9佢? 國戰個陣你地壓緊線, 我地夠有幫手去守塔la

回復 62# kawah1111 的帖子

重點係, 吉劍普攻 打得返DD血既人 一定殺到, 反應快殺到人又吊,
下次我碎擊汁到雞 你團友又吊我蓋佢重壓 ?
只係你既團友不滿自己重壓 落空 汁唔到雞姐
技術型既ONLINE GAME, 反應快 技術高 殺得多人好正常
一切既不滿 問候人地家人 既說話 咪又係 私心/唔肯面對自己技術不及人 所驅使

十週年勳章(賀詞)

嘩吊堅係字海

十週年勳章(賀詞)

我就咁立一立
咪又係字海re番:0

我個人就冇對你地個團/人出現任何不滿既
之前有d咩野事你地自己收收埋埋就依家拎出黎講
咁又有咩好講?_?代表自己清高?

而我講緊果個例子/事件,係已經多次發生
係咁岩果場d團員忍唔住先同你講
之後比人問候

你大可話成件事我要吊下d團員做咩屌黎屌去
但係冇做係我問題
而,第2日你地係的確下午嘈到我上線
拎曬d舊事出黎講
講真果句我係o撚左

d人急,係因為唔係單單係我地有問題
而我亦冇諗過話打定唔打去解決
只係你地講野好撚難聽
之後上黎2kf扮清高

依家事實出左黎,的確係你地10q嬴曬
而依邊嘈你果d人打10q係垃撚圾
但唔該你地自己d人,留意番我所講既問題
and所謂既交流,你地想既,比個時間黎
我先真係認真搵d打既同你地打
唔係冇啦啦係咁o係個城度攻擊人
好撚無聊

而vivi我不嬲都同你冇咩交收
但係d朋友仔就濕埋我果腳
你咁大個人,諗下佢地講過d咩
做過d咩
對事同對人都唔識分清楚既
fine,我都真係唔知仲可以點做
反正,我對依兩場既嬴輸真係唔會睇重
仲會比我發現依家新入黎既團員對10q既感覺咁差
多謝你都黎唔切

最後,如果你對我或d團員有咩不滿,你自己可以上game見到我
o係我仲對住fez見到你搵我既時候再講
唔係冇啦啦影響d唔關事既人
我會覺得好煩
而亦根據你第一版想紅國和諧d既情況下
唔該,唔洗再做埋d咁既野出黎去引起我既注意
原帖由 feisss 於 11-1-16 08:25 PM 發表
重點係, 吉劍普攻 打得返DD血既人 一定殺到, 反應快殺到人又吊,
下次我碎擊汁到雞 你團友又吊我蓋佢重壓 ?
只係你既團友不滿自己重壓 落空 汁唔到雞姐
技術型既ONLINE GAME, 反應快 技術高 殺得多人好正常  ...

我之前都講左唔單單係一次依d問題
如果殺到又唔影響人既
邊到洗嘈
依家問題係一換一
隻吉high左下普攻,而令隻戰士本身重壓打完唔洗死殺埋走佬
變左死左,咁依個係唔係問題?

@@VIVI勁野WOW

下次打叫埋我啦

騙我你呢排HIT啦又拍片又性|~|

原帖由 kawah1111 於 11-1-16 10:00 PM 發表
如果殺到又唔影響人既
邊到洗嘈
依家問題係一換一
變左死左,咁依個係唔係問題?

wa deeeeeee
你團友汁完隻雞識自動飛去我方後場唔洗死?!
招技中與唔中關死唔死事咩?!
wa deeeeeee 櫻龍新魔法

十週年勳章(賀詞)

冇時間玩FEZ

咁搵D新野玩好正常JA

十週年勳章(賀詞)

原帖由 tommykong123 於 11-1-16 10:21 PM 發表

wa deeeeeee
你團友汁完隻雞識自動飛去我方後場唔洗死?!
招技中與唔中關死唔死事咩?!
wa deeeeeee 櫻龍新魔法

理解不能

原帖由 kawah1111 於 11-1-16 10:00 PM 發表
如果殺到又唔影響人既
邊到洗嘈
依家問題係一換一
變左死左,咁依個係唔係問題

拿..姐係咁 戰士重壓 中唔中 硬直都係一樣
而 吉吉係用普攻秒殺左 隻雞 , 意味著 唔存在之後 再要隻戰士 追雞既問題
咁又點會出現 重壓中唔洗死 重壓唔中要死 既情況呢?
你既論點真係令人一頭霧水
所以, 戰士 死唔死 唔關 吉吉出唔出普攻事~
戰士出一下重壓 就死 既原因 不外乎 本身少血 / 企左係集火位置 上面
如果 係第1點 : 明顯 隻戰應該退 而唔係重壓汁雞
如果 係第2點 : 就係隻戰既技術問題
我唔相信戰士中到重壓 就可以自動 轉移 去安全既位置, 而唔中 就企定定 等死
結論就係 戰士不滿自己本身可以 一命換一命 , 變成 汁雞不成反而死 , 我相信依點先係問候人地家人既原因

十週年勳章(賀詞)

原帖由 技能大師 於 2011-1-16 10:22 PM 發表
冇時間玩FEZ

咁搵D新野玩好正常JA

下次玩真槍實彈

mgspw

十週年勳章(賀詞)

原帖由 feisss 於 11-1-16 10:24 PM 發表

拿..姐係咁 戰士重壓 中唔中 硬直都係一樣
而 吉吉係用普攻秒殺左 隻雞 , 意味著 唔存在之後 再要隻戰士 追雞既問題
咁又點會出現 重壓中唔洗死 重壓唔中要死 既情況呢?
你既論點真係令人一頭霧水
所 ...

一換一重壓兩下,碎一下,再第二下咁死唔死?_?
仲有你當係PVP?冇其他人?
第一日FEZ?

原帖由 kawah1111 於 11-1-16 10:53 PM 發表

一換一重壓兩下,碎一下,再第二下咁死唔死?_?
仲有你當係PVP?冇其他人?
第一日FEZ?

依位兄台 果陣係刀尾囉唔該
吉吉普攻都殺到 你又重2下 碎1下仲咩?
仲有 就係你團果隻戰士當係PVP 冇其他人 , 佢先死囉
其實,,我都唔係好明白你講乜,明明講緊汁雞 你又轉左話題 你第一日同人溝通? 我盡左好大能力理解你既回覆嫁喇

十週年勳章(賀詞)

原帖由 我是雞仔 於 11-1-16 10:25 PM 發表

下次玩真槍實彈

mgspw

同你玩野戰好5好

技術問題好難用口解決,競技場見啦你兩個
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-30 12:51 AM , Processed in 0.033691 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存