2000FUN論壇

搜索
樓主: Vivi〞
go

花生賣哂 [複製鏈接]

十週年勳章(賀詞)

原帖由 霉乂男 於 11-1-16 11:30 PM 發表
技術問題好難用口解決,競技場見啦你兩個

笑鳥

角度同觀點問題 SO冇得解決

隻game出左咁耐, 我眼見國戰上面做無理事影響大到應該出聲同講嘅真係好少... 尤其人多(?!)時段
真真正正根本上唔明做一D野會累抄, 抵屌嘅差唔多無
多數都只係戰術決定唔夾, 技術高低, 時間差, 或者一次半次犯錯, 果場打得差etc

http://en.wikipedia.org/wiki/Self-serving_bias
"A self-serving bias occurs when people attribute their successes to internal or personal factors but attribute their failures to situational factors beyond their control."
即係殺到人就你勁, 死L左/殺唔到就梗係後面條PK害你

放心有呢種偏差好正常, 不過小人之前應該唸清唸楚係咪真係人地問題
真係要講, 都可以唸下照顧返人感受, 試下密人先,
拆唔掂先拎出黎晒

聲明我同2團都無關, 係紅國有acc亦無比人小過
係見過有人係軍頻小人, 覺得... 你咁樣實比人覺得你扮大佬搏乜7啦..
講返D有建設性D嘅野...

十週年勳章(賀詞)

原帖由 feisss 於 11-1-16 11:09 PM 發表

依位兄台 果陣係刀尾囉唔該
吉吉普攻都殺到 你又重2下 碎1下仲咩?
仲有 就係你團果隻戰士當係PVP 冇其他人 , 佢先死囉
其實,,我都唔係好明白你講乜,明明講緊汁雞 你又轉左話題 你第一 ...

唔明就問清楚啦
轉話題?你講緊你D紅字啊?
邊度講緊明明執雞?
你唔O係個場到你見唔到人地點死就唔好亂估同埋聽你D朋友講啦
可能上面果句你覺得我亂估
但係大把人見到,依個係事實
不過係既
你對自己既言語都唔會負責架啦
不如咁啦,快快手手收多我一次皮
我等你地啊下~

我係達文西騎馬
我可以講,我用達文西騎馬由34升35LV
打左咁多場
起碼有3場以上,係比扇小葵食技
食技放生又有,我暈完換武同人換血,佢就黎抵消又有
我係前面換完血,佢比人追,我碎擊打人,佢埋黎抵消又有
有幾次仲係我比人反殺埋

你信唔信就我都唔理
小葵佢自己知自己事
唔係O既話我會一比佢普攻搞到我同人換血抵消個下會即開頻吊你地??
我講明講完唔會回呢個POST,因為真係無乜討論價值

回復 83# kawah1111 的帖子

重點係, 吉劍普攻 打得返DD血既人 一定殺到, 反應快殺到人又吊,
下次我碎擊汁到雞 你團友又吊我蓋佢重壓 ?

你唔記得就睇返前面啦  DD血既人 唔係刀尾係咩呢請問
你又憑乜野 話我 "你唔O係個場到你見唔到人地點死就唔好亂估同埋聽你D朋友講啦"
真奇怪~
你又岩既, 你同我既言語都唔會負責嫁喇  唔通你團友係GAME 話吊人媽媽 就真係去咩
再者 唔好成日 話我地想收你皮
第一埸係我地挑機 , 你話我地想收你皮 都仲可以
第二埸明明係你地主動提出再打 想 報仇, 之後 輸左  又話我地收你皮 , 咁我真係好難做囉
如果你又唔記得 , 認為第二埸都係我地煩住你地 要打既 , 咁我只好比LOG 喇

普攻普攻普攻普攻普攻普攻
早幾日好似咁岩就係vivi 出普攻打暈想last hit咁岩就係殺唔到!又咁岩蓋左我碎擊
岩既, 結果被暈果個終需一死,但係死遲左囉
某d情況底下,你普攻last hit 殺到係冇問題既,捉得咁準重應該比d掌聲tim
不過當我戰士同人地戰士換重壓,雙方都得200血,
而我重壓又一地快過佢,十拿九穩殺到可以功成身退既時候,
你吉劍普攻我就慘情,事實上係佢死,但係可惜唔夠快,比佢重壓出到,我死埋,1換1
係,你地10kills 好勁, 小隊戰very good, 甚至5打10 都easy job
不過我地唔係成日同你地一齊打,唔似你地隊友咁有默契,可以知道你地要出咩招,應該點做
既然同場,可唔可以顧下我地? ok?

再者, 如果 真係比人食下技 比人汁左雞就開頻吊
我由 1LV 到 40 LV, 咁多角色  果幾千埸
都唔知應該要開幾多次頻吊幾多個 貴團團友了

回復 86# 莉塔 的帖子

莉塔 我都好同意你既講法

如果真係出現
"不過當我戰士同人地戰士換重壓,雙方都得200血,
而我重壓又一地快過佢,十拿九穩殺到可以功成身退既時候,
你吉劍普攻我就慘情,事實上係佢死,但係可惜唔夠快,比佢重壓出到,我死埋,1換1 "
既情況, 我實會話埋佢

但係,, 當日既情況係 打緊隻 得返DD血既"暈人" SO 唔會有 "比佢重壓出到" 既情況

十週年勳章(賀詞)

原帖由 莉塔 於 11-1-17 12:01 AM 發表
普攻普攻普攻普攻普攻普攻
早幾日好似咁岩就係vivi 出普攻打暈想last hit咁岩就係殺唔到!又咁岩蓋左我碎擊
岩既, 結果被暈果個終需一死,但係死遲左囉
某d情況底下,你普攻last hit 殺到係冇問題既,捉得咁準重應該比 ...

姐姐你個ID好熟

十週年勳章(賀詞)

笑了
一換一=汁雞
果然好勁
我係咪要話你執得令架?

唔知你有冇試過雙殺呢?
你連個問題都唔明
討論條毛毛咩:0
完左啦
我真係多謝你,令我明白你既諗法
你唔講我都唔知原來你有咁多諗法去無視場中人
放心,唔阻你搵食=]

十週年勳章(賀詞)

算啦 每個人對件事既睇法都唔同 件事係解決唔到~

覺得唔岩既咪反面囉 好簡單

反正紅國一向都係咁 習慣就好

再字海落去咪又係你有你個套 佢有佢個套

合之則來,不合則去

原帖由 kawah1111 於 11-1-17 12:12 AM 發表
笑了
一換一=汁雞
果然好勁
我係咪要話你執得令架?

唔知你有冇試過雙殺呢?
你連個問題都唔明
討論條毛毛咩:0
完左啦
我真係多謝你,令我明白你既諗法
放心,唔 ...

我翻睇左5次...我終於明明地你想講乜野... 之前一路唔敢re你因為我真係唔係好明你講乜野= =

首先...汁雞係無分1on1定乜= = 我行過見到低血我就打, 我理得隻雞之前俾邊個打, 隻雞就係我, 國戰道理, 你明架呵?

唔知你有冇試過雙殺呢?<< 呢度我意會成, 當日騎馬係想汁完隻暈人, 然後小葵係隔離幫佢hold其他人再俾佢殺之類咁
如果真係咁架話= = 我想講, 你唔可以expect人地諗既野同你一樣架wo
國戰無人係有義務/應份救你, 入街場都係咁架姐, 咁佢行個個位死左, 然後小葵無救到佢, 就要吊人??
另外佢可以選擇等小葵汁雞, 然後自己唔打, 退, 回血, 咁佢都可以唔洗死
就算佢係一換一, 用佢自己d血換返黎, 咁隻雞就一定要俾佢? 佢見到對面多人既, 大可以選擇放棄唔追, 俾弓手汁姐~_~

原帖由 kawah1111 於 11-1-17 12:12 AM 發表

放心,唔阻你搵食=]

五知點解
由公測至今 你所講每一篇
傷害無數紅國玩家 放肆無禮既說話  
而引致紅國國戰氣氛不和諧 局面
紅字的 形容你較為貼切d

十週年勳章(賀詞)

原帖由 Vivi〞 於 11-1-17 12:29 AM 發表

我翻睇左5次...我終於明明地你想講乜野... 之前一路唔敢re你因為我真係唔係好明你講乜野= =

首先...汁雞係無分1on1定乜= = 我行過見到低血我就打, 我理得隻雞之前俾邊個打, 隻雞就係我, 國戰道理, 你明架呵?
...

我覺得你所打既野反映到你依家仲係未明佢講緊咩野我諗你要繼續翻睇鳥-)

PS:我係路人甲

原帖由 技能大師 於 11-1-17 12:41 AM 發表

我覺得你所打既野反映到你依家仲係未明佢講緊咩野

倒不如公正地說 兩面都五明 無謂指明某一邊
更何況我都五太明 logic上 夜神所表達係咩
你地同團也許會明
最後我都只能說
戰場上變化萬千
來來去去講咩技打咩人有鬼用
殺到人既招 就是技術運用得好
有好招五識用 就是技術運用得五好

雙修暈左隻戰有隻吉係格離我會覺得應該打嘅係吉大過戰, 換咩血 <- 真係好睇情況
有隻雞, 吉同戰係格離, 戰出重壓會死都要出, 係隻戰送人頭...
有隻戰係道無危險實殺到, 都要試普攻執又真係幾PK, 仲要殺唔到晒時間

原帖由 技能大師 於 11-1-17 12:41 AM 發表

我覺得你所打既野反映到你依家仲係未明佢講緊咩野我諗你要繼續翻睇鳥-)

PS:我係路人甲

我幫你利益申報使唔使?

原帖由 技能大師 於 11-1-17 12:23 AM 發表
算啦 每個人對件事既睇法都唔同 件事係解決唔到~

覺得唔岩既咪反面囉 好簡單

反正紅國一向都係咁 習慣就好

再字海落去咪又係你有你個套 佢有佢個套

合之則來,不合則去

紅國人到而家都仲未做到求同存異,可惜可惜

根上嘈起上黎2邊都有問題(第3者角度
1邊蓋傷蓋技
1邊態度差劣
你地2邊傾緊個重點都唔同
要講對面錯,你地實岩架
問題係你地唔係人地角度看番自己錯咩,一味維護自己權益
紅國人再係咁就仆梗街

十週年勳章(賀詞)

原帖由 渡邊君 於 11-1-17 03:56 AM 發表

紅國人到而家都仲未做到求同存異,可惜可惜

根上嘈起上黎2邊都有問題(第3者角度
1邊蓋傷蓋技
1邊態度差劣
你地2邊傾緊個重點都唔同
要講對面錯,你地實岩架
問題係你地唔係人地角度看番自己錯咩,一味維護自己 ...

WOW 4點...唔駛訓-)?

原帖由 負碌KinG 於 11-1-17 12:35 AM 發表

五知點解
由公測至今 你所講每一篇
傷害無數紅國玩家 放肆無禮既說話  
而引致紅國國戰氣氛不和諧 局面
紅字的 形容你較為貼切d

引致紅國國戰氣氛不和諧 局面

12月兩個活動  櫻龍係咁吹雞做活動個陣你係邊

國任活動夜神通哂頂去做  叫埋我地班綠國人開番隻紅國人幫佢搶地個陣  你又係邊

你有咩貢獻?
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-30 12:39 AM , Processed in 0.046803 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存