2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 AVA戰地之王 忍無可忍..佐佐木.小次郎
go

忍無可忍..佐佐木.小次郎 [複製鏈接]

今次真係忍無可忍要直接開佢名出黎比大家留意下
呢位台灣人兄叫:
佐佐木.小次郎

呢個人真係好過份,太囂張
(無疑我覺得佢技術係幾好....用rmk的)
已經唔係第一次係街場見到佢,比佢話

但頭先玩完果場真係火滾!!
同佢同隊玩赤圖(做守先)
佢階級高做到隊長(好似係少尉以上)
我好聲好氣講話:隊長請偵察
叫左好多聲都唔偵...掛住自己衝去殺人...係阿..佢d戰積係第一名既

叫佢掉鏡又唔掉...到架車轉埋彎入大直路剩6分幾冒時候
佢出聲話叫我可以安靜打一下? (我一直都無出言侮辱)
我就叫返佢做隊長點解死衝唔幫隊友偵察?

跟住佢就話就算偵了都不見得你會比我殺得多,拿第一名...
我真係唔明囉...咩依家d人剩係計自己戰積,拎第一名 但係輸左就無問題???

做隊長既唔係有責任儘力輔助隊員羸到果場戰事???

之後佢仲出言侮辱我話我咀炮..講好多野話我廢,唔及佢殺得多之類

好啦,轉左做攻方,嘈到終於佢肯掉鏡
佢就話: 就看看你偵到多少個
架車岩岩先轉彎, 我偵到1個係重生點跑去對面
佢就即刻開聲話: 1個?腦包

我真係好搞笑覺得..用下腦啦唔該..
我由重生點已經一開始跑去轉彎camp位
對面人地一開場去商台跑都跑曬過去啦...無野下?

之後架車入左直路,我偵得好密,佢就又話佢依然係第一名...
我唔係諗住要做隊長黎得分拎第一名囉= =講極佢都唔明...
結果上下場都輸
出左去,佢居然叫場主踢我,話我咀炮,好彩場主唔so 佢

佢就係度話我咩國中生==真係唔知佢呢種咩道理
又話咩香港狗廢物沒技術就別玩吧...
我覺得呢句真係好火囉..佢自己唔岩先,仲惡人先告狀...

我不停質問佢,你做隊長不是有責任指揮隊員??你沒做到
只顧自己戰積...做獨行俠...佢答我:獨行俠? 我好友有95個

真係唔知佢係中文水平有問題定台灣人既教育方法唔同..
我笑左真係...我話佢獨行俠係話佢自己唔理隊友自己顧自己...唔係講佢無好友囉==

係咪技術唔係最top就唔可以玩? 咁我諗ava
要流失50%以上既玩家啦...

以上既事皆係屬實,如果有半句假話
祝我被ban ac & ip

p.s 有無人知台灣邊d熱門ava既討論區 我想擺一擺呢位人兄既事跡比大家聽下留意下佢幾勁

佐佐木.小次郎

如果各高手有幸見到佢既,挑下佢機啦..佢rmk幾勁嫁
教訓下佢呢d人咪侮辱香港人都好

感謝樓主分享  已閱讀完畢

用RMK算甚麼高手?

回復 1# HAYATO~輝 的帖子

見過lee 條友
佢其實好廢
除左玩戰車 殺得勁
其他都好廢
前幾排用舊ac 見到佢
用mp7 屈到佢走場

另外
我都覺得做隊長就一定要戰績第一=,=?
sosad
不如轉行玩cso 仲要玩bot 果隻啦...

香港係狗?
咁你地台灣係咩?
我老豆同我講 台灣人比大陸人文化更差
大家有睇下新聞都知啦

冇技術唔好做隊長?
咁我岩岩識果個 升到上上尉啦人地
咪又係有場殺0死12 ...
但我地次次聽佢指揮都贏 或者 殺到人地得返1 2 個

lee 件事 令我地重新審定下高lv ge 人 ge 真正技術!

回復 1# HAYATO~輝 的帖子

rmk 勁有鬼用咩
夠薑用rmk 鬥 famas-G2
放上巴哈 比人笑啦實
台灣最熱門ge 討論 係巴哈 遊戲基地
其他唔知

原帖由 zerox25 於 11-1-16 07:53 PM 發表
見過lee 條友
佢其實好廢
除左玩戰車 殺得勁
其他都好廢
前幾排用舊ac 見到佢
用mp7 屈到佢走場

另外
我都覺得做隊長就一定要戰績第一=,=?
sosad
不如轉行玩cso 仲要玩bot 果隻啦... ...

原來有前科= =.....

原帖由 zerox25 於 11-1-16 07:55 PM 發表
rmk 勁有鬼用咩
夠薑用rmk 鬥 famas-G2
放上巴哈 比人笑啦實
台灣最熱門ge 討論 係巴哈 遊戲基地
其他唔知

咁去巴哈同遊戲基地 擺佢上去先@@
但係我d台文唔叻...打繁體佢地又唔識睇...
打英文更加唔洗講啦= =.....

原帖由 Kravitz 於 11-1-16 07:42 PM 發表
用RMK算甚麼高手?

佢覺得佢係高手...咪高手..
我覺得佢技術係ok既
但唔負責任囉...剩係顧自己

rmk?

叫佢入黎南韓版同我地got5囉

台灣垃圾多的是(指o個D唔合作嘅人)
有次我又係玩呢個場,個隊長階級見紅,我見佢偵查,佢又唔偵wo,佢住話偵左冇用,只要佢有
第1就ok,頂,你第一又點啊?E+你玩CSO啊?E+玩嘅係AVA,有左偵查,我地隊有機會win反人
地,但個台灣9講極唔明,真係俾佢吹8+?脹!
好心佢啦,階級見紅應該知道望遠鏡有咩用!個垃圾居然唔知?WT?
有d台灣人真係唔得,一見到你個名,知你係香港嘅,就話你港9啊,垃圾啊,沒品啊個d,你咩都唔
知就話人啦!佢老母有冇教佢地嫁!冇咩人品咁!真係唔知佢地想點lo
去死啦!------------------------------> 台灣冇品垃圾冇合作玩家

原帖由 z8nkc538 於 11-1-16 08:21 PM 發表
台灣垃圾多的是(指o個D唔合作嘅人)
有次我又係玩呢個場,個隊長階級見紅,我見佢偵查,佢又唔偵wo,佢住話偵左冇用,只要佢有
第1就ok,頂,你第一又點啊?E+你玩CSO啊?E+玩嘅係AVA,有左偵查,我地隊有機會win反 ...

台灣好多人以為自己一個人就可以打全場...
輸左就會賴d隊員....
最後比人話剩係識話人咀炮咀炮...
英文又唔識聽...人地用英文話佢...最叻就話要說英語就去美版= =
真係想笑....佢地自己文化教育水平低...唔學下d國際語言...
仲可以扮到人地係異族咁....呢d行為真係千奇百趣

十週年勳章(賀詞)

之前同條友打完

上尉渣m4 rmk 打到 17/4

不過有比下target之類唔系話太唔負責任

原帖由 炎髮‧灼眼 於 11-1-16 08:30 PM 發表
之前同條友打完

上尉渣m4 rmk 打到 17/4

不過有比下target之類唔系話太唔負責任

= =相對黎講佢比得好小囉...可能我拎左之後偵得密過佢...
做隊長既唔須要死衝同殺好勁
最緊要勤偵人,比指揮人..
佢無做到不特止仲抬高自己踩人..侮辱人..好無品...

回復 13# HAYATO~輝 的帖子

有時我見隊長唔做野
我會叫d 人走位=,=

回復 5# zerox25 的帖子

而家好似有d人支持rmk系列 同反rmk系列的人 展開漫長的罵戰~~~~

見到拿rmk同fn2000的人我會將佢的殺人數扣一半黎睇

回復 15# lonekahei 的帖子

rmk <- 有錢人玩意
普通槍 <- 正常人玩意

一切都係戰谷的禍
佢唔改rmk 咪冇事囉=,=

十週年勳章(賀詞)

回復 16# zerox25 的帖子

無呢d賺錢槍同有米仔ava點做到終生免費?

回復 17# 炎髮‧灼眼 的帖子

李嘉誠支助

都係算啦

E+好多人都知.拎RMK唔係勁人...由佢啦

原帖由 zerox25 於 11-1-16 08:51 PM 發表
有時我見隊長唔做野
我會叫d 人走位=,=

問題係佢極無品= =
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-22 02:57 AM , Processed in 0.035203 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存