2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 動漫專題區 Gundam討論專區 gsd迷諗野唔好咁膚淺好冇?
返回列表 發新帖 回覆
樓主: kkpp56967
go

gsd迷諗野唔好咁膚淺好冇? [複製鏈接]

原帖由 kkpp56967 於 11-1-28 11:33 PM 發表

唔好意思
我到E家都仲未有GSD迷討論過GSD帶出過咩正面信息
只係見佢地一味講基拉好型.SF好勁
E D唔係膚淺係咩?

係喎
咁你又唔講下UCo既
仲有z,zz,0079,0080呢
除左g之外你仲可以講多幾多個出黎呀?

GSD = 故事式無雙

TURN A 先係王道
TURN A 已經收哂GSD 同 00皮
一個月光蝶,GG

原帖由 benno2007 於 9/2/2011 02:16 發表
個個話gsd既機無敵,,難道00既trans-arm唔係無敵?

開果陣係無敵架
不過如果係Trans-Am時限內未能殲滅敵軍/逼使對方撤退,下一秒獵奇

某十三大炮機械人:全炮發射唔中?唔緊要,再黎多次囉

原帖由 hj1op2 於 28/1/2011 20:19 發表
你敢講Gundam Seed Destiny冇帶出過正面既信息?
基拉都係係第一季知道戰爭既錯誤..所以係第二季都盡量唔會殺人..只係搞到部機冇得郁
請問主角威能屈機外掛=一定冇正面信息?
樓主唔好咁膚淺好唔好?

Are you 作 ...

打手打腳機體殘廢=宇宙漂流刑/自由落體跌死

唔知你有冇諗過呢點呢?定係原來「虐待其他人以尋求自己心靈上安樂」就係GSD想帶出既「正面訊息」?

Gundam SEED某捷武駕駛員被「救」後對基佬講左句名言:「殺了我還痛快些……」

十週年勳章(賀詞)

GSD係咩=.=???
GSD=00???

原帖由 qcuqcuqcu 於 11-4-23 03:11 AM 發表
GSD係咩=.=???
GSD=00???

妖 你唔係睇高達就米入黎洗版啦
吹到uc7個00囉
00係好睇 uc一定比00高分
你要踩一套作品 唔該你睇晒佢先啦
入黎又問uc係乜 又問gsd係米姐係00
真係我都憤怒鳥
已有 1 人評分Good 收起 理由
CNR4806 + 3 不給不是人

總評分:  Good + 3   查看全部評分

講起00......感覺機戰多左部神高咁樣 超級系攻擊力 真實系機動性0.0....
SEED就.....由一個平民係植民星汁到部高達>完美擊退敵人>遇到面具BOSS>被迫單機突入大氣層(雖然要靠戰艦中途回收)>落下點同基地有偏差>係沙漠識到個阿叔 仲幾吹得>原來係敵人>迫於無奈殺左佢>繼續返基地>基地受到總攻擊....
感覺好似睇緊原祖高達=.=......係中間多左D野姐

照我話套套都係垃圾
0079最好睇

劇情人物機體100%原創新鮮

之後套套高達都大同小異  冇乜新意
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-1 06:04 AM , Processed in 0.032086 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存