2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 東邪西毒Online 又係新名子online
go

又係新名子online [複製鏈接]

十週年勳章(賀詞)

家下【大部份】新game都會見到d咁既人..世頻喊賣大量幣!!【刷幣軍團】

花錢買點玩呢隻game唔洗幾個月...人氣下降..少左好多玩家

因為呢個期間又有新game推出~大部份人又齊齊轉新game

而家d online game 都係 新名子Online~!

換名不換藥!查實風格!怪名!裝備唔同look!玩法又係差唔多

疊埋心水齊齊等diablo3

笑傲無雙

原帖由 黑糖朱古力 於 11-3-5 09:57 PM 發表
智障po?呢隻新game黎 kai少陣當幫忙 please

佢知係新GAME . 不過佢既意思係想話

而家D GAME  話就話 幾千萬 幾憶制作 .. 其實只不過係 同一模式 ..  唔同畫面 .. 炒完一隻出黎  又扮新GAME

換一換畫面 改一改名 又一隻新GAME  .. 呃完錢之後  又再重新出一隻新名既GAME

打個例 .. 東邪西毒既玩法 .. 就好似遠征咁 .. 而遠征係2D GAME .. 就好似3D 既成吉思汗ONLINE 咁 ~~

根本冇分別 .. 只係換個時代 換個背景就推出黎呃一筆錢 ~

畫面唔係好店
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 01:57 PM , Processed in 0.025915 second(s), 10 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存