2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 七魂Online 隻GAME出左問題,,還食了我26000遊戲幣!!
go

隻GAME出左問題,,還食了我26000遊戲幣!! [複製鏈接]

我在黑鐵村那個板圖,,坐魔輪車去到門口想去第二個板圖,(我是想去反皇城的做新年任)
點知個入口唔比我出去,我見到有好多人都出唔到去,我見冇咩時間11:30分晚上就到12點了
我就唔打算坐車去了,走回去黑鐵村想用26000元飛回去,
點知按了,錢幣他要了,但我的人又在原地不動,最壞是我只夠錢飛一次,
身上冇晒錢再試飛,,又走不了回去又飛不了回去,
最後就冇了幾個新年任和26000元了,, 慘慘慘!!!
唔比反幾個新年任我唔緊要,但隻GAME真係食左我26000元呢樣我一定要OMG還給我
GM和官網的同事,見到幫忙跟進一下  感激不已   THX ~~~

佢個天下大將軍同魔輪車都有問題 同埋新年任 30分鐘 要做完2個都幾勉強

2萬6都想佢地還比你==
2千6百萬我諗佢地就會還

咁姐人隻"game"要做左一件大事先要同"玩家"交代呀??
做左小小野就可以當冇事發生,
我真係因為遊戲出問題先講出來反映,昨天晚上官網都有講係佢地有問題要維護
有問題玩家們都唔齊心,官方又點可能會做好隻遊戲比玩家玩呢?
唉,香港真係,有小部分既人太自私了,唔係發身係佢身上就以為人地想囉著數!

原帖由 bobo92514 於 11-1-27 09:56 PM 發表
咁姐人隻"game"要做左一件大事先要同"玩家"交代呀??
做左小小野就可以當冇事發生,
我真係因為遊戲出問題先講出來反映,昨天晚上官網都有講係佢地有問題要維護
有問題玩家們都唔齊心,官方又點可能會 ...

咁我想問如果有人用左幾百蚊搭車..因為官方既bug搞到落左車或者停左係度..
咁佢係咪應該問官方拎返??
咁呢少少野你覺得官方會唔會比返你?
幾百蚊對你黎講可能好少...所以你唔會覺得需要問官方拎返,亦都唔覺得官方會比返你
正如幾萬對我黎講係好少...事實上亦都係好少..我都唔認為官方會比返你,
如果你真係認為2萬6應該比返你..咁你應該都認為幾百蚊果d係要回返

我上便個回復只係想講你量太少,官方根本唔會理..
你扯到香港人自唔自私會唔會覺得自己太偉大...
發生過係其他人身上你自己唔知姐...
因為官方斷線搞到我比怪打死...
令我要拎錢回經算唔算係官方責任...
呢d咁既野最多咪自己興一興....點會天真到覺得官方會比返錢自己架
果陣仲要係岩岩開ser..個個都勁少錢..回一次經用成10分1身家..我都唔會妄想佢會比返我啦
你讀完中學未呀..呢個先係社會..

你都知道你比怪打死,係隻game出問題而令你死左,但係你覺得問官方係一定囉唔返,
你知道有問題,但你收埋又唔題出,你味做過就諗唔得,呢d事係你冇為自己爭取,
隻game有冇外掛,副本有冇bug,有咩要改善,官方都有公告叫玩家留意到幫手題出來啦,
我都知道唔係每一件事講左可以有成果,但重好過知道有問題都唔講出來丫,
你用坐車黎做比較,金錢多或小黎講,量太少,官方根本唔會理..想問你..
係你既諗法定官方講你知量太少佢唔會理呀,重有係果晚唔係我一個人既事,
係好多人,好多個板圖,好多天下大將軍同魔輪車都有問題呀,問題大到要緊急維修呀,
如果好似你既講法官方唔會理,之後就唔會有公告啦,

我呢個幼稚園學生係道想講樣野比你個 可能讀左好多書既博士聽,

因為官方斷線搞到你比怪打死...
呢個一定係官方既責任...
你有問題唔講出來,唔洗講都知,只有你呢個可能讀左好多書既你 自己哩埋興一興啦~
有問題就要發問,爭取合情合理既事唔等如"天真"同冇讀過書嫁,
岩岩開ser..少錢..同而家個身多錢係同一樣野黎嫁,果D都係我既錢黎嫁,
係每個玩家辛苦打怪做買賣先會搵多左錢嫁,多左唔一定會 唔珍惜D錢同事物囉,
可能你錢多左唔在意,但唔係每個人都好似你咁諗,我認自己係睇錢好重嫁
所以我比其他人珍惜自己既每一樣野,

你唔妄想佢會比返錢你,係你既諗法,如果官方真係比返錢出來
你一定係囉唔返果個囉,你都唔講鬼知呀,
你係知道呢個社會係咁..咁你重跟住佢走,咁咪死路一條囉,
逆境就要自強,好多事都要自己爭取嫁  可能讀左好多書既博士

有回報,就有收穫,我同朋友交易防爆,佢一句登入異常就回朔左我收到的遊戲幣,我朋友就連防爆都冇埋,我有向官方投訴!!!
7日之後(維護完)官方用寄信的方式俾返遊戲錢我,朋友都一樣,不過他比我遲2日收到,比我遲回報.
你去上官方網投訴,佢地會用電郵回復你,時間是三四日左右,只要你投訴,就一定會回你.

26000..................
賣件裝都賺到
anyway, 我覺得omg唔會比返

你黑仔咯......
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-1 03:19 AM , Processed in 0.034447 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存