2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 戀愛疑難雜症 其實佢點諗?
返回列表 發新帖 回覆
go

其實佢點諗? [複製鏈接]

識左個女仔14個月左右,就鍾意左佢一年到啦
以前曾經聽佢講過佢鍾意左個男仔好耐好耐
果陣我就諗,睇黎自己都係冇機會架啦
咁我唯有同佢keep住一個好fd既關係先
一直去到考ce果排,大家都唔會返學咁冇得見啦
之後考完哂ce,佢約我出黎睇戲同去下街咁
果陣我就諗佢會唔會對我都有d意思呢?
不過去到而家,佢有時d態度又好冷漠咁
總之好難捉摸啦,唉...咁我有一晚因為要溫書
就算on左msn都冇主動搵佢傾計
去到第二晚佢就少有地主動搵我話我唔搵佢
咁我果陣因為累所以答得佢好似好冷淡咁
之後佢就發我脾氣off埋msn
其實真係想知佢諗緊咩,我又覺得佢唔係對我有野咁
前排冇啦啦話對某個人有感覺,問佢係邊個就話我都識個人
唉.....好煩!
好似好長咁,不過都睇下幫下小弟!@@

你既情況有少少似我個FD, 佢比個男仔中意,個男仔勁好人...不過佢又只係想同個男仔勁FD....
近日個男仔勁搵我個FD攪到我個FD 走埋..
而家2個都冇傾計..><

只係個人CASE,個個唔同架><

到底有無咩方法可以知道對方對自己咩feel-,-

笑傲無雙 玩過星曲WEB

喇..
試下同佢吹下水 話鐘意邊個邊個甘..
睇佢有乜反應,佢對你有意思就BAD面.. 冇GE話就會幫你之類拉..
如果你鐘意佢 你就直接D甘話其實我吹下水..我心入面除左某位 真系容納吾到第2個...
如果佢追問 你不妨表埋白喇..
已有 1 人評分威望 收起 理由
MANDY + 5 鼓勵

總評分:  威望 + 5   查看全部評分

唉...問親佢究竟係對邊個某人有意思
佢都係話個人係我都識得架,又唔講邊個

果個會唔會就係你呀 比D勇氣表白啦

我覺得鐘意你既機會多過50%
你係佢心目中,有一定地位,如果吾係,你吾搵佢,佢點解要發你皮氣?

重有,以前佢肯講你知,鐘意另一個男仔,點解而家鐘意又打死吾肯講?
證明佢鐘意既,吾係以前果個

建議你可以食住呢個機會,將個親係拉得更親密...然後表白
或者用新年做借口,送下D禮物or做D野試下佢反應,吾抗拒就有機會

意見吾太具體,吾好介意

已有 1 人評分威望 收起 理由
MANDY + 5 鼓勵

總評分:  威望 + 5   查看全部評分

非常感謝各位既意見!
我就試下食住個機會上啦=]
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-23 07:25 PM , Processed in 0.034289 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存