2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 龍之谷 Dragon Nest 今次真係要多謝龍之谷板既人;( 如果唔係小弟就比人呃左 ...
go

[消息] 今次真係要多謝龍之谷板既人;( 如果唔係小弟就比人呃左幾千蚊! 感謝! [複製鏈接]

呃狗2000fun ac:kolingpan
msn:bennyko2005@hotmail.com
game名:Crims0n
(佢影左game入面相比我睇裝所以知佢名)

詳情:
小弟係出左離做野2年到既番工族,日日返工放工食飯訓教
係d連屋企人都冇咩時間陪既人,更何況打機
但係最近細佬考完試又放新年假諗住買d野送比佢,
問佢佢話要龍之谷一套叫[屠龍者套裝]既野,又埋怨我冇時間陪下佢玩下
咁我諗住收隻ac同佢玩,買套裝比佢la
第1時間諗到2000fun,上交易區搵搵搵,見到個post幾好,
http://item.2000fun.com/?v=goods&gsid=576844
咁我問我細佬e個ac點,佢話幾正,d裝又正,咁我就add呢個人同佢傾下,
傾下佢話隻ac有人出2500都仲諗緊放唔放
咁我出離做緊野有d經濟能力諗住新年冇咩所謂當買埋比細佬玩下,同佢講3000蚊
佢話佢就系諗住3000,即刻應承放比我
咁我就話,你搵唔搵到[屠龍者套裝]阿,我想買埋e套比我細佬,
之後佢話得,佢整到,可以整到哂成套比我,1500蚊
ok 咁4500蚊,本來話我2月2號去搵佢面交,講講下佢話其實點解要咁遲,入數比佢都ok
佢又話入數邊有得呃, 之後我諗住都可信ge, 應承左放工去入數比佢

咁我仲放緊工得閒既時候同個同事研究呢隻game,睇2000fun龍之谷既post
就見到kuso鬼塚個日語音包post(
http://www.2000fun.com/bbs/viewthread.php?tid=4410335&extra=page%3D1)
無意中見到佢簽名,咁我個同事話幾靚佢都想玩下著呢套,
咁我就再搵話賣ac比我o個個人,之後佢話廢裝黎,唔知咩白字時裝=.=
之後我問佢幾錢,佢開300,我話買咁多野平d啦,最後講到100 我個同事都話ok
之後我問下佢套裝咩名, 佢話唔知, 佢合出離唔洗知名,咁就算啦,我都做野冇再同佢傾
到我放工我發現佢比我個戶口系匯豐,我得渣打-.-過唔到數又唔想拎錢再去食錢機咁煩,
就諗住下1日(即係1月28)放工去佢到面交,
之後28號下午搵佢,佢話ok,要我坐去元朗搵佢,諗住遠就遠d不過算啦都星期五,
1講完佢就好急話,我唔得閒阿約左人要出街88,之後off左,
咁我2點幾食完飯就上2000fun問下佢所講既白字時裝係咩離la,
就開左e個post,
http://www.2000fun.com/bbs/viewthread.php?tid=4486714&extra=page%3D1
之後d人回post話係補丁裝,根本未出,
咁我即刻msn offline msg同佢講, 佢1直冇應我,我睇到佢係off唔知扮定咩
到3點幾佢on番,但係冇應我,正常offline msg on番1定睇到la, 咁見到佢應我我叫多佢1次,
同佢講佢呃我, 佢仲話返我, 話我on9信d on9仔講野, 之後話好火, 唔做我生意之後即刻off左,

有圖有真相

我真係好想知到底佢係咪呃我, 呢裝係咪真係補丁裝未出?

我味見過a_a
不過就算有都唔會夠藍時裝勁
sad

5k買ACC..樓主雖然自己搵錢

但係值唔值呀..自己升上黎又唔算耐..就算番工族一日玩兩三個鐘一個星期多D都升到32..

5K買點..買$沖裝好過收個ACC..

不過錢係你搵..吹你唔脹

其實你之前影多幾張相  可以報警~

樓主 唔值咁多錢架個ac 7百-900蚊都收到隻唔錯既ac啦
最好面交囉真係

十週年勳章(賀詞)

原帖由 Kelvinhim527 於 11-1-29 04:01 AM 發表
呃狗2000fun ac:kolingpan
msn:bennyko2005@hotmail.com
game名:Crims0n
(佢影左game入面相比我睇裝所以知佢名)

詳情:
小弟係出左離做野2年到既番工族,日日返工放工食飯訓教
係d連屋企人都冇咩時間陪既人 ...

見到我個樣
好彩樓主聰明~條友都幾好野...補丁裝黎~佢仲話有..真想親口同佢講正笨7
世上係有D時裝補丁係人地修改出黎...係唔會有
如:火影鳴門,魯魯修....等等

真係冇改錯名..個名同佢個人一樣咁貼切

原帖由 卍盧仔卍 於 11-1-29 04:34 AM 發表
其實你之前影多幾張相  可以報警~

無真真正正交易到
報警都有排煩
除非特登過數再告佢

對遊戲認識唔夠深入

原帖由 kuso鬼塚 於 11-1-29 07:58 AM 發表

見到我個樣
好彩樓主聰明~條友都幾好野...補丁裝黎~佢仲話有..真想親口同佢講正笨7

如果唔係睇POST見到你套裝之後問佢
再上2000FUN問下,
我可能比佢呃左了
thanks巴打,

咁其實你著呢套裝港服會唔會出架定係人地修改既?

我好想加佢msn問佢 你識五識玩DN嫁 套裝都未出 你有你叫叻仔

原帖由 Ava_S!U豪★ 於 11-1-29 11:46 AM 發表
我好想加佢msn問佢 你識五識玩DN嫁 套裝都未出 你有你叫叻仔

話唔定假MSN黎,你add佢佢已經轉左新MSN繼續呃人,

小心D= =
買GAME野最好一定要面交
因為你話過數既
佢可以叫你入_商既AC
你入左之後佢會扮係佢入左
之後叫_商比錢佢
而你想追番D錢...就無咩可能...

原帖由 kuso鬼塚 於 11-1-29 07:58 AM 發表

見到我個樣

你既簽名間接打救左樓主

開果個雙劍賢模組問下佢係唔係時裝來

樓主~男人講既你吾信
我女人講既你信啦掛....
個套裝未出ka,,佢用補丁自己用嫁昨
同埋佢話整一整成套屠龍1500痴線la信佢先奇
甘易整到咩,,藍裝都難轉到la更何況合屠龍
隻弓成3000根本吾值囉..你雖然做緊野但何必拎成4千幾出離玩隻game ar?
比人篤爆左冇錢收係到發火
樓主吾好做左白痴,,甘多錢一定要面交 不過,,佢明顯係呃人既

玩過星曲WEB

都係面交最穩陣

笑傲無雙

依個昆狗
真係傻到喊
話有補丁時裝(笑死人 )

原帖由 賤豬=] 於 11-1-29 07:54 PM 發表
樓主~男人講既你吾信
我女人講既你信啦掛....
個套裝未出ka,,佢用補丁自己用嫁昨
同埋佢話整一整成套屠龍1500痴線la信佢先奇
甘易整到咩,,藍裝都難轉到la更何況合屠龍
隻弓成3000根本吾值囉..你雖然做緊野但何必 ...

真係唔該哂你,問緊有冇人可以幫我加GOOD比你地

笑傲無雙

放心 我冇轉msn
岩岩以問候左佢
以下對話 幫上面 人 問候佢
過1分鐘 封左我

‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-11 02:09 PM , Processed in 0.076087 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存