2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 SD高達Online 一個連ha ha point都冇既小故事
go

[閒聊] 一個連ha ha point都冇既小故事 [複製鏈接]

十週年勳章(賀詞)

呢個小故事係緊接住之前我發既"第二個gameone陰謀............."既,
錯過左既朋友可到http://www.2000fun.com/bbs/viewthread.php?tid=4487369睇個夠本

話說2011年1月29日 2:xx pm  Gameone既fb終於出左個報名位置,我見到就去報名啦,
個活動係先到先得既,我肯定係頭20名內報名喇....................

明明有十幾個留言,我入去睇全部留言又唔見我,於是我又再報多次,兩次都相差不遠,照計我可以參加到個活動,點知.........

入game喇,等呀等呀等,3點,gm開場,3點半先到第2場,進度十分之慢,
好多報左名既人就在頻道內邊等邊吹....................

等呀等呀等,等到5點活動完左,好多岩岩邊等邊吹既人都俾gm邀左參加活動,
但仲有好多人,包括我,都冇俾gm邀入房參加活動...................

雖然個活動真係微不足道,但後來我去客服度轉個圈,竟然有出乎意表既答案...................

首先要俾大家睇一幅相
個留言實際時間係3點前

但gm既回覆係..............................
我就係要睇下gm點覆(未send相俾佢既時候),咁樣就可以睇到比較貼近真實既答案,
睇唔清幅相既朋友,以下係純文字版既回覆

親愛的玩家,你好

謝謝你的來信,十分感謝閣下對我們遊戲的支持。
該活動時間以先到先得方式報名參加,如閣下沒有被邀請遊戲,證明有其他玩家比閣下早報名參加。

感謝閣下使用GOCS客戶服務系統。

呢個答案真係笑死我,同時真係激死我,我再回覆果陣時,真係好想爆粗(結果冇爆到,大家既花生冇用)

莫非80個位裡面冇我?

笑傲無雙 忍影世界 玩過星曲WEB

哇 個gm
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-20 01:32 PM , Processed in 0.032391 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存