2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 艾爾之光 《艾爾之光》心得攻略區 關於eve係30~40lv及之後既武器同應該用咩晶比較好?(22:0 ...
go

關於eve係30~40lv及之後既武器同應該用咩晶比較好?(22:07--第3度更新) [複製鏈接]

關於eve係30~40lv既武器同應該用咩晶比較好?
由於我琴日將我個eve推到34lv
而我既裝係闇黑克勞爾(只差我想收到收唔到既下衣
但係我又將件武抽中光屬(原本打算用風屬
同時我而家爆擊,計埋光明者就已經有9%爆擊

咁我係唔係應該收埋件下衣

或者我洗唔洗之後要換裝?
定係呢套野可唔可以頂到40lv前?

同埋我而家自從上次買左b欄都冇作為既愛莎之後今次我唔會再買b欄
而我有點既主動技
有電磁風暴(解左鎖2之後已被鎖2取代),黑洞,王護,鎖2,飛彈,王鞭同電核
現時在拆鎖3
同時我打算王翅同鎖3都雙點
由於我現時比較成日單刷既關係,有需要先會組隊升
同埋我而家因為技術本果埋優質的皮革(混帳的皮革)跌率既問題
令我有冇組隊都唔跌比我,甚至要食我半條疲先跌得果2~3個
令我未完任
咁我既裝有冇問題?

以下為更新內容:
已經係琴日(2月1日)轉職復仇女神
但現時我唯一不清楚既係
整套厄泰拉西亞裝中既雙倍連擊係指咩?
eve復仇技能中既納索德武器強化係加普攻定技攻,定係雙加?
(我睇左幾次巴哈等地既都係唔幾清楚
本人已經打算最少上兩粒光晶(我愛上那對翼了!
但係唔知第3粒可唔可以再加粒風晶
如果唔得既話我就淨上光同風晶(我已經受夠伊文的通街飛了!

我以上既唔清楚
請大家解答!!!

十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖) 笑傲無雙 忍影世界 玩過星曲WEB

原帖由 紅蓮乂光 於 11-1-30 05:12 PM 發表
關於eve係30~40lv既武器同應該用咩晶比較好?
由於我琴日將我個eve推到34lv
而我既裝係闇黑克勞爾(只差我想收到收唔到既下衣
但係我又將件武抽中光屬(原本打算用風屬
同時我而家爆擊,計埋光明者就已經有9%爆 ...

老實講好亂

34lv s裝係足夠頂到40
點解用不明抽?儲多少少直接上唔好咩?

雙點冇問題

伊芙..用光無問題 只要你吾覺佢阻你連技
基本上可以講
as you like

補充

34~40用不明開是沒問題
主要是讓自己掌握不同屬性的手感與用法等等
到了改用最終武(職名/祝, 靈魂, 地獄, 時空etc)才正式決定用哪種屬性
我自己是玩3種屬性啦(守護, 闇光水)
闇克武可以讓你撐完整個4城所有副本

皮革問題, 個人當初是刷山谷普通
完成最初兩關就脫裝走(有時我是懶得脫)
不過到末日的時候就為了羅盤而刷完全部就是

十週年勳章(賀詞)

簽名被屏蔽

Q1.厄泰拉西亞裝中既雙倍連擊係指咩?
答.  打打下會再打多一下,攻擊力係一樣

Q2.eve復仇技能中既納索德武器強化係加普攻定技攻,定係雙加?
答.  呢招係打打下自動出一下魔法攻擊,如果有細心留意,你打打下會出左一下藍光,個下就係呢招

Q3.雙屬光晶,第3屬可以係風晶?
答. 不可以.闇光風為一個系列,地水火為另一個系列,相同系列唔可以一齊
所以光唔可以同風一齊
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-4 02:55 PM , Processed in 0.039920 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存