2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 IRIS 瞳光Online ~外掛才是皇道~皇道才是外掛~
go

[疑難] ~外掛才是皇道~皇道才是外掛~ [複製鏈接]

幫人貼相

唔知GM幾時會做野呢???
我真係唔明~話明查實左用外掛會封AC
點解咁多人貼左相上黎
有咁多證據都唔封AC呢?
咁我地舉報黎有咩用A_A?
舉報完POST相上黎俾你地D GM睇完就算?
睇到係咪應該要做野先?

~~推推先~~掛機小寶寶...XD

good job

十週年勳章(賀詞) 玩過星曲WEB

咁都比我踢到佢 算佢唔好彩la

熱烈地彈琴熱烈地唱

gm講左呢d只封15分鐘 都唔明佢地對外掛的定義
隻game已經冇咩人玩 佢仲要咁亂來 即表示雲起都唔想人玩
係到趕人走

原帖由 suiying 於 11-1-31 10:15 PM 發表
gm講左呢d只封15分鐘 都唔明佢地對外掛的定義
隻game已經冇咩人玩 佢仲要咁亂來 即表示雲起都唔想人玩
係到趕人走

有相有證據點解唔封AC?
依合張相新鮮出爐0.0
神盾發佈之後POST架啦~

原帖由 SKYMOMO 於 11-2-1 03:57 AM 發表

有相有證據點解唔封AC?
依合張相新鮮出爐0.0
神盾發佈之後POST架啦~

第1次封15分鐘,,唔記得第幾次先會封acc

得1個可能性 因為GM都係 皇_ 公會

原帖由 abb1992 於 11-2-1 05:03 PM 發表
講真 你地班友 之前某2個大公會包哂王個時 就縮埋一舊 唔敢出聲
等人地打走哂2個公會 無哂人玩個時 就出番來拿個尾彩
同埋邊個用外掛先 大家心知肚明 搶著整人地d相出來
你敢話你地無人用?.? 就算我地會要打走一 ...

皇道d人話要有證據
我地而家咪俾證據出黎
我自己本身無用外掛!!!
你可以唔信@@而且而家我地講緊外掛ga問題
你係咪入錯post呢?
你邊度見到打王ga字眼?
真係唔知邊個用狗招先0.0
如果你要講打王ga問題 拿尾彩ga問題唔該你自己開過個post
我依個post係講外掛^^
而且你話我地d人用外掛ga話麻煩你影相拎證據出黎

原帖由 abb1992 於 11-2-1 05:03 PM 發表
講真 你地班友 之前某2個大公會包哂王個時 就縮埋一舊 唔敢出聲
等人地打走哂2個公會 無哂人玩個時 就出番來拿個尾彩
同埋邊個用外掛先 大家心知肚明 搶著整人地d相出來
你敢話你地無人用?.? 就算我地會要打走一 ...

講真~??某2大公會包王~??
咁你又知唔知本來係得一個公會包...之後係D【嗱喳】公會,整隻鬼入黎偷時間...唔係會有【2個】?
最搞笑就係隻【鬼】SKYPE未熄咪,就報我地D位出黎,成班聽到呆左...原來當時佢同【嗱喳】公會D人一齊係網吧...
你所指最初既包王公會,時間都係由我第一個提供出黎~!!
等【人地】打走晒2個公會...你所指既【人地】係指邊個~?
外掛呢個問題...相信各公會都有,只係睇你地D會長,長老會唔會去理...起碼我地知一個會踢一個...
唔似【某】公會個會長,【我地公會無人用外掛既】...結果呢...D相貼到周圍都係...影完一個又一個...
至於我個人就絕無用過【任何】自動程式~!!

原帖由 abb1992 於 11-2-1 08:14 PM 發表

最早個比行xx公會唱哂出大頻個單?捉個條友係戰xx公會(唔開名啦 都走哂) 關皇道咩事
如果唔係講呢單 我都未聽過
我指個2大公會包王sorry 唔係講你地 有玩既都應該知 之前成日係綠州打交 搶王個幾個係邊幾個公會 ...

我諗你或許唔知我之前咩公會...(我太喳既關係啦...)
有機會亦可以問下,你層認識既以前包王團公會果d人...第一個將王時間提供組王團既係邊個~
我上一篇都講左,每個公會都總會有人用【掛】,不過就並唔係明知自己公會有人用,仲大大聲講句【我公會無人用外掛】,而結果咪就係一張又一張【沙龍】~至於貼出黎,只係引證返某人所講既野~!
而大頻發洩幾句,個人發洩並無問題,不過下下都煽風點火咁...擺明搵交嘈...多過個人發洩囉~

http://www.2000fun.com/bbs/viewt ... &extra=page%3D1

至於你所講既有王咪搶,唔知你有無睇我果篇貼呢~?
唔通你所指【搶】,就係用我所影到既相果d【嗱喳】招...
既然你講到咁公道,唔夠打咪再黎過,係咪應該控制下你果邊d人既所作所為先...

賊喊捉賊

30封頂 40封頂 50封頂 60封頂 up lv最快係邊個會 一定唔係戰神殿/皇道
如果用外掛最快封頂就佢地會 想問下邊個用外掛先呢?
講到內鬼問題 係行x組自己會內部問題 頂唔順個會長 先報密比戰神殿
果時有一批人離開行x組
我入過戰神 皇道 以我所知無派任何人入敵會拿時間
賊喊捉賊~

原帖由 fyw02231 於 11-2-2 03:15 AM 發表
30封頂 40封頂 50封頂 60封頂 up lv最快係邊個會 一定唔係戰神殿/皇道
講到內鬼問題 係行x組自己會內部問題 頂唔順個會長 先報密比戰神殿
果時有一批人離開行x ...

其實依個POST係講阱掛囉= =唔該你地會GA私人恩怨另開POST講

原帖由 fyw02231 於 11-2-2 03:15 AM 發表
果時有一批人離開行x ...

睇D又唔睇D...真係唔知你睇緊D乜...果隻【鬼】同皇道班現實朋友一齊係網吧呀~~
佢唔記得同我地用緊SKYPE...未熄咪...大大聲報左我地D位出黎...成村人聽到...咁都叫無...
仲話自己都入過呢兩個公會...真係唔知你係【孤陋寡聞】定係你根本無風收...

仲有順帶一提...最快60封頂果個角色...係2個人輪班玩...你唔知2個人玩唔怪你...不過你認為佢係掛出黎...我答你大錯特錯...

你聽到既只係係SKYPE講 但唔代表佢地係一早識而且係派入黎25,隻鬼最初報信係報我朋友,而我朋友係美國 佢地係密頻報 輪班玩個公會會比台灣,香港其他公會高2LV咁多????(外掛你地都有用唔好話晒皇道)

鬼叫你皇道十個九個外掛AR ~ 我就真係未用過LA- -

原帖由 fyw02231 於 11-2-2 07:33 AM 發表
你聽到既只係係SKYPE講 但唔代表佢地係一早識而且係派入黎25,隻鬼最初報信係報我朋友,而我朋友係美國 佢地係密頻報 輪班玩個公會會比台灣,香港其他公會高2LV咁多????(外掛你地都有用唔好話晒皇道)

睇埋你呢段...就知你根本你有你講...成村人聽到都當無事~?
好聲好氣同你講都廢9氣...講野9唔7搭8...
唔明咩野叫做佢地成班一齊係網吧~?
佢自己把聲親口報晒d位出黎,都唔係真~?
仲有你真係超【孤陋寡聞】,連風都未收晒就黎扮代表,果隻【鬼】自己都親口認左同皇道/戰神d人係現實朋友,一齊係網吧呀...
收晒風,問晒人,先上黎吹啦...
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 08:32 AM , Processed in 0.047186 second(s), 10 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存