2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 IRIS 瞳光Online 世界SER~【皇道】公會嗱喳招~
樓主: mouse1223
go

[聊天] 世界SER~【皇道】公會嗱喳招~ [複製鏈接]

回復 8# mouse1223 的帖子

之唔知點解佢地不停點你...甚至玩舉報.......因為你係補師...只要你補唔倒HP..你地就ALL DEAD(全軍覆沒)...錦佢地就可以重打皇...D野就係佢地...本人最討厭就係E種冇品人...

哈哈~~之前我拉王你地舉報我都係咁喇!!好可惜果陣你估唔到隻人法夠坦王無事ja ma

原帖由 乂念乂 於 11-2-8 10:23 AM 發表
哈哈~~之前我拉王你地舉報我都係咁喇!!好可惜果陣你估唔到隻人法夠坦王無事ja ma

有圖有真相.你地狗會講既.圖呢? ...依家係到吠黎做咩?

原帖由 士多啤利紅茶 於 11-2-8 04:00 PM 發表

有圖有真相.你地狗會講既.圖呢? ...依家係到吠黎做咩?

咁激動既...唔知你係邊一位呢~?
有無睇今日凍結名單...睇完你可能會開心返D~~

http://iris.funmily.com/html/news/20110208/20110208173036.shtml
掛機小寶寶...玩完~!

原帖由 mouse1223 於 11-2-8 06:51 PM 發表

http://iris.funmily.com/html/news/20110208/20110208173036.shtml
掛機小寶寶...玩 ...

你睇返之前2千FUN 既POST 就會知道我地發生咩事  我就係發起<外掛就是皇道>句野(但不是創作人)
但念自己DEL D POST 魚事關晒. 你可能睇到一知半解
佢地兩個皇道一直想搵位串我 但入唔到 依家佢地見我POST 回完一次唔夠講多數就著草OR潛水
我冇激動 根本唔需.依d post 都唔知有幾多人開過嘈佢地.!我冇做錯 都冇話幫邊個公會  所以我可以好理直  句句插到好入姐face_l_18:  

依家我冇玩iris見閃咪入黎睇.留返兩句
贈上一句:有咁耐風流.有咁耐折墜!!

原帖由 mouse1223 於 11-2-8 06:51 PM 發表

掛機小寶寶...玩 ...

轉名掛,了 掛機(健康)大寶寶
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 02:34 AM , Processed in 0.027449 second(s), 9 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存