2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 Asgard 夢之領域 全力武道家會比全力戰士高攻嗎?
go

全力武道家會比全力戰士高攻嗎? [複製鏈接]

我之前都玩過戰士 83 lv(幾乎全dex ,少str) 今次想玩全力戰(貪佢高攻,同聽聞迴避改屎左),玩法師係高攻,但100%無水錢~,~
但聽人講全力武道家會比全力戰士高攻--但戰士好多+攻技,真係會高得過戰士@@?
有無人玩到後期 可以講下0.0thx~

實高過 武技絕殺扣200sp 打人好痛 戰99技扣150sp....差50sp既99技攻擊威力相差好遠

相同裝超二都高攻過咩二月輪斬定咩二輪月斬= =?_?啦
點會高唔過=.=

講開又講 .... 真係唔覺得戰士高攻
就算轉左騎 雷神 都硬係唔夠絕殺勁咁

哦 3Q~~但又無咩人玩全力武道家奇怪-,-我都係諗住玩法師但我記得燒錢燒到喊(7-9年前GA 事都唔係好記得)
咁我都係跟風玩全CON 武道家 哈哈

十週年勳章(賀詞) 玩過星曲WEB

你試下魔c99lv技同武道家99lv打一下...即黑見真章=.=(魔c 5燒錢 點叫魔c)

新手一問.
武道家加全con好定系加全力好呢?
定系2樣都要加?(點樣取捨)
thx!

原帖由 lenovoas 於 11-2-5 11:12 AM 發表
新手一問.
thx!

武家尼講.....+ STR 冇戰士+ STR 加甘多攻擊力...

武家好似2點CON=1攻擊力.....好似JA....唔SURE...

武家+CON尼講~會-多D AC......回血回SP  企一陣就滿晒...一開始唔駛點組人都升得OK好..

好多人~武家+STR 都係1-20LV +CON先~~要有左最基本既HP量同SP量...先再全+STR....攻係高D......(其實都唔算D....上到50LV開始就見到個分別都OK大)

如果係想技都升埋LV既話~~甘全CON武會好D...(如果你唔係成日爆水..又唔係趕時間既話)........因為可以打多D次數

武家尼講..攻擊力...其實唔駛甘高......(我本人覺得=.=')....因為武家係要TANK...(+CON既原因)....好似數上D大佬都話武家D技~本身已經扣好多...(真係唔係講笑)

所以可以諗下用CON既量數換取更多升技既空間......因為到左90LV會有招叫暴走既技~可以~抽筋~甘出技......

如果你有錢~可以成日買水升技~~STR武~係絕對OK....(到時會好高攻=.='')

如果冇錢~好似我甘......會玩全CON武....(我依家仲諗緊玩邊樣好.畢竟上次我都係玩全CON武....真係好TANK=.=')

以上都係以~攻擊力~尼個問題為中心...唔包括其他因素~

原帖由 乂口x傑x口乂 於 11-2-5 12:53 AM 發表
相同裝超二都高攻過咩二月輪斬定咩二輪月斬= =?_?啦
點會高唔過=.=

2輪新月斬.....用好多SP...斬兩下~但係又扣好小個招=.=''

打怪快升LV快,呢個係當然0.0但如果計埋PK  當然全CON 武 PK 第一強  

原帖由 0110p 於 11-2-5 01:45 PM 發表
打怪快升LV快,呢個係當然0.0但如果計埋PK  當然全CON 武 PK 第一強  

PK第一咁勁0.0全CON 又可以組人擋怪 又可以自己升 真係變左出奇蛋 一次滿足哂3個月望

笑傲無雙 玩過星曲WEB

原帖由 lenovoas 於 11-2-5 11:12 AM 發表
新手一問.
thx!

以前一般玩法都係  1~20級 就加 con!!  之後全 str!!
不過  有d 又會玩全con  不過 攻真係  唔掂  又無負重
有d 武家  + str 全  負重係高  攻係多  不過  佢無 +con  sp  同hp  相計 好小好小
我之前 識一個武家  +20str  之後 全 dex  前期  真係升唔掂 不過  一到 70左右  佢dex  發揮實力!!  爆得超恐怖
以前台神 miss  係咁多個方位  日神得正前方
所以 e加 我唔知佢  會點整~~~

武道家d技 加哂全身上 先係真正ge吊=.=

唔洗怕WO~ 佢出得商城我覺得一定會出呃錢重點水!

咁姐系加全con同頭1-20lv加con,之後加str
出黎既攻擊力系咪會差好遠架?
而頭1-20lv加con,之後加str會吾會吾系好頂得?

原帖由 lenovoas 於 11-2-5 05:36 PM 發表
咁姐系加全con同頭1-20lv加con,之後加str
出黎既攻擊力系咪會差好遠架?
而頭1-20lv加con,之後加str會吾會吾系好頂得?

講左N次 玩神領要放棄而家D ONLINE GAME 既觀念 什麼  頂手 爆手 係神領唔會有
唔好再問頂唔頂得好無   至於你所講既 STR 同 CON 加法
好無謂 多果20CON 多得幾多 HP 同 SP ?? 神領食水 無限制架 ...要加就加晒CON 咁就好明顯啦
你呢個問題 同 D 魔B 應唔應該 加 20WIS 同一樣
到攻擊力呢個問題啦 .... 全 STR 一定大力好多架啦 .... 但有無作為呢
你點高攻都無可能一野打死人 "打佢PETPET 加爆都無可能"
武家勁就係勁在你好難打死佢   以上係我觀點 唔岩聽可以無視
新年快樂呀 ~`

原帖由 小妖 於 11-2-5 06:00 PM 發表

講左N次 玩神領要放棄而家D ONLINE GAME 既觀念 什麼  頂手 爆手 係神領唔會有
唔好再問頂唔頂得好無   至於你所講既 STR 同 CON 加法
好無謂 多果20CON 多得幾多 HP 同 SP ?? 神領食水 無限制架 . ...

之前冇玩過神領,
所以有好多野都吾識,
希望你會見諒!

原帖由 小妖 於 11-2-5 06:00 PM 發表

好無謂 多果20CON 多得幾多 HP 同 SP ?? 神領食水 無限制架 . ...

比魔c連幾招 食水都5夠快就88左

原帖由 tat951 於 11-2-5 07:32 PM 發表

比魔c連幾招 食水都5夠快就88左

我印象中魔B 打人好小   打賊仔佢就有D作為
神領D魔B唔係想像中咁勁   就算拎埋兩隻基仔同四隻十大介都係咁話

原帖由 小妖 於 11-2-5 11:44 PM 發表

我印象中魔B 打人好小   打賊仔佢就有D作為
神領D魔B唔係想像中咁勁   就算拎埋兩隻基仔同四隻十大介都係咁話

我都記得法師打人唔痛
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-15 12:19 PM , Processed in 0.037878 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存