2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 艾爾之光 《艾爾之光》心得攻略區 請問蕾娜(風行)不屈有冇人點嫁?
go

請問蕾娜(風行)不屈有冇人點嫁? [複製鏈接]

因為導言自從練過守護開始就已經唔想比點落去
同一時間
因為電腦關係
pvp唔係想諗
而且個eve升lv已經到左難升既位置(39lv冇任做,單刷難既惡夢),同埋現時我3~4個鐘就燒完100疲
所以要開發風行黎玩(已經21lv,同時連技種子剛覺醒)
由於現時集中單刷為主既關係,唔知不屈有冇人會點
冇既話我就會將佢果5點轉移去其他技度用

請問不屈有冇人點嫁?

副本系拎黎判斷幾時用全水係一個唔錯既技能

但係PVP向實用性低左 畢竟火和毒已經可以殺死人了

這技能不再跟以前一樣強勢囧~

無論如何不屈都是強勢被動技
問題在於如何運用而已

缺點在於
如果在空中吃連技/技能而被強制發動
落地前對手/怪還是可以傷到你, 也代表你已經死了

根據某模擬器的統計, 也只有61%的人點了
只可以說, 點了是一種保障, 不點也不代表有損失
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-4 03:32 PM , Processed in 0.033469 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存