2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 IRIS 瞳光Online 請大家關注1下...瞳光的外掛強到連舉報都踢不了外掛玩家 ...
go

[聊天] 請大家關注1下...瞳光的外掛強到連舉報都踢不了外掛玩家下線...有影片為証 [複製鏈接]

大家可以看到...現在的外掛會自動輸入舉報方格內的碼..所以現在瞳光的外掛玩家只有GM才有能力消除的...我們就算舉多少次都是踢不了他們下線....現在瞳光外掛已是阻不了的
其實上面用外掛的人叫<健康大寶寶>...不就是之前o皇道o公會裡被GM封了ACC的健康小寶寶嗎?
請不用外掛的玩家關注..可能就請幫助我把這片段告訴給GM看...使他這次改版更能防止外掛吧....
http://iris.funmily.com/html/news/20110208/20110208173036.shtml

請把影片全都看完....在它彈出...健康大寶寶為正常使用者..為以防....1小時不能...之類的話時..
我已經知他必定是外掛...因為健康小寶寶因用外掛比GM永久封帳...相信只有同1個人才會用非常相似的名..
所以不用如何說了...外掛已經舉報不了的..所以看到外掛都不用舉報了...

唔可以抹殺人在電腦前開外掛既可能性
好多專業外掛用家都識得扮睇唔到其他人言語上或行動上既挑釁
因為你係咁打個唔還拖既人好快會打到無癮, 跟住就自然會走
所以一於你有你打佢有佢掛
但其實人一直在電腦前睇住準備按數字

原帖由 我唔係冇試過 於 11-2-12 12:23 PM 發表
唔可以抹殺人在電腦前開外掛既可能性
好多專業外掛用家都識得扮睇唔到其他人言語上或行動上既挑釁
因為你係咁打個唔還拖既人好快會打到無癮, 跟住就自然會走
所以一於你有你打佢有佢掛
但其實人一直在電腦前睇住 ...

這是真的嗎...但是我是在半夜拍攝的....難不成他們這麼好耐性?

半夜大把人未訓啦-.-

我試過玩過一隻game又係外掛橫行
由於隻game可以引一堆怪殺外掛
有日無聊下係咁玩, 個外掛一出番黎我就引一堆怪阻住佢打寶
因為果時太無聊, 玩左成粒鐘我都唔走繼續自high
跟住可能佢忍無可忍, 突然放幾十隻外掛係果個場度等我引唔到一堆怪
無聲無息咁反擊我既挑釁

原帖由 我唔係冇試過 於 11-2-12 01:13 PM 發表
半夜大把人未訓啦-.-

我試過玩過一隻game又係外掛橫行
由於隻game可以引一堆怪殺外掛
有日無聊下係咁玩, 個外掛一出番黎我就引一堆怪阻住佢打寶
因為果時太無聊, 玩左成粒鐘我都唔走繼續自high
跟住可能佢忍無 ...

那我想問你...我片中那位外掛人士其實在昨天中午開始見他掛的
那時我舉過他1次...但失敗了....到了3-4AM左右我才影他的...請問有沒有人會這麼有心..不怕悶呢?
仲有...其實拍攝前..我多次試過把他打至重傷..等他出去給怪殺...這麼多次了...再扣可能掛1個晚上才補得到...為何他不改變路線?
而且..本人告過不只1個外掛玩家的..他們都是超長時間.在同1地點..打同1種怪...但是沒有1個是可以踢出去的...
再者如果我是外掛制告者..也會不想煩於被人舉報的..所以現個的外掛是可以連舉報都無視的...

之前玩見到紛谷精槍都係禁 打極唔還手
可能係同1個人啦`
算啦..等緊依隻game叫外掛online.

原帖由 aadf0200 於 11-2-12 02:13 PM 發表

那我想問你...我片中那位外掛人士其實在昨天中午開始見他掛的
那時我舉過他1次...但失敗了....到了3-4AM左右我才影他的...請問有沒有人會這麼有心..不怕悶呢?
仲有...其實拍攝前..我多次試過把他打至重傷..等他出 ...

好內之前,,都已經有人出過post話有個外掛識自動回應 ,,其實你send e段片去比gm同回報中心,,段片睇到你不停殺佢之後,佢閃來閃去,,應該有機會入佢外掛
所以e+捉外掛最好用圖或影片,,,
仲有,e個搶手叫咩名

原帖由 `小癲;D 於 11-2-12 09:02 PM 發表
之前玩見到紛谷精槍都係禁 打極唔還手
可能係同1個人啦`
算啦..等緊依隻game叫外掛online.

又未洗禁快叫佢做外掛ONLINE....依+都係死人皇道狗種係道玩外掛姐...其他會有冇人玩我就唔知....不過E+最多狗種都係皇道姐..
如果有照1日..皇道班外掛狗種死哂...錦就1天都光哂啦=3=

原帖由 11567 於 11-2-13 01:31 AM 發表

好內之前,,都已經有人出過post話有個外掛識自動回應 ,,其實你send e段片去比gm同回報中心,,段片睇到你不停殺佢之後,佢閃來閃去,,應該有機會入佢外掛
所以e+捉外掛最好用圖或影片,,,
仲有,e個搶手 ...

佢叫健康大寶寶...
相信就係之前比GM封左ACC嘅健康小寶寶...

識自動打出驗證碼既外掛都係瞳光飛仙 不過係比內掛版更貴一倍既脫機版
脫機版可以唔駛直接入GAME就已經運行緊外掛 而且功能係內掛版既一倍 基本上就算舉報都冇可能將佢踢落線
除非佢一早SET定有人打佢就會自動下線

NP出左咁耐 大部份封帳果D全部都係瞳光飛仙內掛版 所以內掛而家已經冇人會用 好多都轉哂做脫機版  脫機可以避過NP既偵查 超勁
你地可以去網上搵下瞳光飛仙既網 內掛版真係比人插到PK 用外掛不如唔好玩啦

原帖由 乂邪o狼乂 於 11-2-14 06:59 PM 發表
識自動打出驗證碼既外掛都係瞳光飛仙 不過係比內掛版更貴一倍既脫機版
脫機版可以唔駛直接入GAME就已經運行緊外掛 而且功能係內掛版既一倍 基本上就算舉報都冇可能將佢踢落線
除非佢一早SET定有人打佢就會自動下 ...

你好似好熟錦WO...E D野我1D都唔知嘅??

原帖由 aadf0200 於 11-2-14 07:26 PM 發表

你好似好熟錦WO...E D野我1D都唔知嘅??

唔知咪上網搵下 - - 瞳光飛仙真係有呢個論壇... 真係有內掛版同脫機版
而家瞳光係真係仲有用脫機版 成日係冰封都見到有2條友長掛 一打就落線 另一個就鬥劍黎 一打就係咁跑 跑有咩用呢 殺外掛真係好有快感
好多用內掛既都大部份比瞳光封哂 唯獨脫機官方仲未有能力捉到 脫機可以避過NP偵查 呢個就係脫機貴既原因

原帖由 乂邪o狼乂 於 11-2-14 06:59 PM 發表
除非佢一早SET定有人打佢就會自動下 ...

好在瞳光e隻gmae拍片拍圖都好方便,,理得佢內掛定脫機,,,,所以e+捉外掛最好用圖同影片,,
我試過有2個舉報唔到,跟住send左影片比回報中心,,幾日之後就見佢比凍結左,,正

點解D人咁自私要用外掛
好好既一隻GAME就咁比外掛玩完左

我諗多數外掛LA

現家係冰封打怪打雪花 我諗都唔會有人用幾個鍾係到打 佢唔係外掛都冇咩人會信

隻GAME現家D野又貴 (防4千萬) 又外掛 隻GAME以經死左

連外掛都踢咪冇人玩LO

一早就有自動打驗碼巴功能..只系有機會打錯=[`
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-28 07:20 PM , Processed in 0.050258 second(s), 10 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存