2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 超時空戰記 ~~CB玩家紀念榜~~(21-2 update)
樓主: 工程車部隊
go

~~CB玩家紀念榜~~(21-2 update) [複製鏈接]

原帖由 木屮 於 11-4-18 08:28 PM 發表

我不客氣嚕,我收下啦

你真的拿了? 

原帖由 DOS虎虎 於 11-4-24 07:02 PM 發表
話說呢
觸動我全職用格的人也在這裡喔(陰
因為屈死了某K字頭的傢伙我才有信心用格
真是多謝那K字頭的傢伙呢

我嗎*_*?

我也是綠國的一份子..

大家也忘了我 我是你好啖
回憶一下吧

(最好朋友)IVAN-一個叫我玩突擊號同捷達的人(黑色)  
(唔識打中文)魔神-一個教我玩陸機的人.. 後來 下落不明(聽說是死了) 在3月時 發現了他
(識打中文)魔神-他同葉月 吵- - 回來變了一個陸機廢物? (聽說是跑了去國服)
(愛夢遺)愛無遺 一個話幫我強升甲蟲頭的人 昆我的
其他.....沒有吧.......................  
松鼠  加濃炮神人

原帖由 kelu11 於 11-4-26 09:55 AM 發表

我嗎*_*?

做人唔洗太誠實

原帖由 DOS虎虎 於 11-4-26 04:23 PM 發表

做人唔洗太誠實

幾時再挑機..岩岩強化左隻帕尼

原帖由 alex1288 於 11-4-26 02:03 PM 發表
我也是綠國的一份子..

回憶一下吧

(唔識打中文)魔神-一個教我玩陸機的人.. 後來 下落不明(聽說是死了) 在3月時 發現了他
(識 ...

木屮去拿他的命吧- -

原帖由 alex1288 於 11-4-26 02:03 PM 發表
我也是綠國的一份子..

回憶一下吧

(識 ...

你的命已被我鎖定

那傢伙國服跟我們玩20名也看不到

原帖由 88k 於 11-4-25 01:13 PM 發表

高價賣你要不要

好啊100萬uc買下你的命

我就係綠國裏面被遺忘及唔出名o既 山口‧【式】(自從放棄左港服CB後,好多人以經張我遺忘左 )

以我回憶中強勁高手有:藍國--- 伍子琪
                                                        88k
                                          Rein
                                          霜乂
                                                        死亡.女神
                                                        魚生大人
                                                        松光羽映

紅國---葉月
                                                      安東尼
                                                      周瑜
                                                      yocomeon

綠國---灰鬼(全名唔記得左)
                                         小藍
                                                       小紅
                                                       Smile‵小韻  
                                                        愛‧無遺(最好兄弟)

原帖由 木屮 於 11-4-27 09:37 PM 發表
那傢伙國服跟我們玩20名也看不到

[quote]原帖由 山口式 於 11-4-27 11:22 PM 發表
我就係綠國裏面被遺忘及唔出名o既 山口‧【式】(自從放棄左港服CB後,好多人以經張我遺忘左 )

以我回憶中強勁高手有:藍國--- 伍子琪
                                                        88k
       ... [/quot]

好感動!!!(我無遺
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-28 06:14 AM , Processed in 0.044295 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存