2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 魔力寶貝2 魔力寶貝2 寵物版 高手門唔該幫幫我計下呀~
返回列表 發新帖 回覆
go

高手門唔該幫幫我計下呀~ [複製鏈接]

幫我計一隻掉2既火岩掉左咩  plx~
1lv果時
血106 魔75   體8 力6 靈3 速2 精5
攻24  防24  魔攻21  魔防24  敏13  回28  命18  迴12  暴13  反14
而家 2lv
血136 魔92  體10 力7 靈4 速2 精6
攻30  防31  魔攻25  魔防30  敏15  回36  命21  迴14  暴16  反17
仲有一隻掉5既火舞唔知掉左咩
1lv果時
血104 魔57   體7 力8 靈3 速3 精3
攻28  防26  魔攻19  魔防19  敏14  回29  命19  迴12  暴12  反14
而家14 LV
血403 魔210  體26 力42 靈11 速10 精8
攻134  防109  魔攻80  魔防70  敏57  回117  命87  迴44  暴43  反53

下次建議你講埋隻寵+咩 (雖然睇得出隻火岩+體)
又或者可以升到lv7先, 因為好多時隻寵升到咁上下先會"掉定"
唔係屋企幫唔到你計...返到屋企先
至於計掉器就....我的不是完美版~ (計唔到盾同魔兵打後新寵)
但玩左咁耐都估到滿擋係幾多既..........

sor~~
火岩+血
火舞+攻
我仲想down個計掉器係 可以計到掉d咩既計掉器
唔知有冇網址俾到我呢~~

十週年勳章(賀詞)

火岩
未掉定,升到5lv再計

火舞
掉定 隨機檔:4-1-0-1-4
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-1 07:06 PM , Processed in 0.028814 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存