2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 IRIS 瞳光Online 世界ser 白目掛狗 小鳶 又出現啦(有圖有真相) ...
樓主: 細朗xD
go

[抱怨] 世界ser 白目掛狗 小鳶 又出現啦(有圖有真相) [複製鏈接]

原帖由 小鳶 於 11-2-23 11:59 PM 發表

(1) 咁一個人無啦啦鬧人話人垃圾,呢個又係咩品格既人?

(2) 咁係game入面d人多數會話人掛機多d? 定係 多數話人: 無啦啦俾人殺,好好打咩? / 成班淨係識圍人 / 夠膽再入黎 / 解任務姐,洗唔洗亂咁殺呀 呢d?
     ...

(1)其實你將個main point越拉越遠,,,我係想同你講,,人地點講點做,你係冇辦法控制,,,所以你理得人咩品格,,main point就係你自己個品格先係最重要

(2)我係到比個例子你,如果你重係唔明就冇法,,game入面有a,b,c,d 4個玩家,,,學你咁講,b,c,d玩家成日係到嘈,,咁我想問你,佢地成日係到嘈,,對a玩家有影響嗎???,,,但如果a玩家用外掛,,就會影響到b,c,d玩家,,,我e+唔係同你講d人多數會話咩,,我意思係外掛狗1定影響晒成隻online game,身為1個正常玩家,,外掛狗1定係最多人憎,,,,你自己都睇到討論區有幾多人係因為外掛狗多而唔玩隻game,,

仲有1點,,你細心睇清楚我e個post所有回覆果d意思,,因為我覺得你回覆我果d內容,,好似get錯晒我d意思

原帖由 11567 於 11-2-24 12:11 PM 發表

(1)其實你將個main point越拉越遠,,,我係想同你講,,人地點講點做,你係冇辦法控制,,,所以你理得人咩品格,,main point就係你自己個品格先係最重要

(2)我係到比個例子你,如果你重係唔明就冇法,,game入面有a,b,c, ...

(1) 你答埋我,我咪認自己低下品格囉

(2) 人係自私:)

原帖由 小鳶 於 11-2-24 07:48 PM 發表

(1) 你答埋我,我咪認自己低下品格囉

(2) 人係自私:)

(1)答咩???我冇要你認自己低下品格,,,,我想你知人地對你唔好,冇禮貌,,.你就對番人唔好,冇禮貌,你只會浪費時間去憎恨人,,久而久之,你e個就會成為你個習慣,你個品格,,咁樣做人會好辛苦,,因為我相信每個人1生人裹面都1定會遇到唔少對自己唔好,冇禮貌的人

(2)自私e個詞太 空範,,咁不如我問番你,,其實外掛好易搵到,好易用,,,咁點解仲有咁多人都唔用外掛,自己1手1腳打??

我10幾個真fd都係而有外掛影響先唔玩...你睇下對隻game有幾大影響....
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-4 01:30 AM , Processed in 0.036100 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存