2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 IRIS 瞳光Online 世界ser 白目掛狗 小鳶 又出現啦(有圖有真相) ...
go

[抱怨] 世界ser 白目掛狗 小鳶 又出現啦(有圖有真相) [複製鏈接]

事由於我在大頻放盾 42+8金盾
佢就用左分身 尼亞路 密我4個防爆 +8金盾(都算武器黎嫁啦)4個防爆白目價
比我話完白目價之後仲要話開本尊比我睇 點知一密我 原來係掛狗 小鳶
佢好成功係夜森 已經掛到兩件紫 亦都比人踢過下線 但係真係想知 點但佢仲未比人封?.?
引用埋艾弗斯個封塵Post http://www.2000fun.com/bbs/viewt ... &highlight=%A4p
圖已補

咁"尼亞路" 密你用4防爆買你個盾果part呢?

佢同隻心樂成日都掛係夜寂森
我估都係同一條友來~

原帖由 @@暗j@@ 於 11-2-21 08:05 AM 發表
佢同隻心樂成日都掛係夜寂森
我估都係同一條友來~

夜寂森仲有好多人掛-,-

總有一日被封既, 放心~

幫手推下-0-

嘩@@真相你仲有一半未放呀
全相上半部:

[密語]
尼亞路:金盾4防爆就要
細朗:+8金盾 4防爆 搞事?-.-
尼亞路:你件42lv咋-.-
細朗 :+8呀大佬
尼亞路:+8可以用成世咩..
細朗:仲要封埋
細朗:如果唔係可以用60就唔會咁多人用呢個盾啦
尼亞路:而家又有幾多人玩緊盾?
    你講到用你個盾就打不死咁
細朗:無人玩 唔代表盾戰 唔值囉 +8金裝4個防爆 你收比我睇丫
尼亞路:即係你件42lv盾值7千幾萬?
    如果你玩盾,你會唔會用7千幾萬買個42盾?
細朗 :笑
尼亞路:你賣左幾耐你自己知
細朗:你周街睇下d盾戰60lv仲係用緊咩盾?
   唔係d人唔想換 係無盾更好
   42金盾係排第2
尼亞路:55盾仲好用啦
細朗:第一係55金盾 吸3% 技能發動
尼亞路:9防爆我不如收55金
細朗:但係果個盾全s得1個人有咋你又知唔知呀
尼亞路:邊個知得一個有?
細朗:有得收果個我都收左啦
細朗:唔係洗鬼用呢個丫
尼亞路:咁你又賣?
細朗:我+9盾連+8劍hkd買返黎 個盾留左係到唔通令黎放咩
尼亞路:可惜9防爆係一定賣唔出,你考慮一下我個價吧
細朗:4防爆 我督爆佢都唔能賣 on9價
尼亞路:呵呵
        咁你加油嘍
        賣到記得話我知,我會替你高興
細朗:笑左 49lv人坦著成套正義咪又係無用
細朗:渣爛盾7.7
尼亞路:^^
細朗:無防爆扮大袋7.7
尼亞路:你唔識尊重人,人地都唔會尊重你,我開個本尊密你好唔好
細朗:我理得你本尊係邊個姐 你出on9價就你問題黎嫁啦7.7
尼亞路:^.^
       有邊個會收?
       記得話我知邊個on9仔,等我賣多d野俾佢
細朗:咁你慢慢渣個圓形盾啦^_^
尼亞路:^_^

下半部:
[密語]
小鳶:加油啦,小朋友
細朗:外掛系a_a
小鳶:^_^
      咁既裝學人串^_^
細朗:上2kf睇相啦外掛系
小鳶:你串唔起^_^
細朗:掛返黎果條鏈好型!?
細朗:?.?
小鳶:哎,我唔止鍊呀
小鳶:仲有60紫爆章
小鳶:^^
細朗:咪又係掛返黎既 掛狗7.7
小鳶:^.^
小鳶:我外掛既話,我仲未俾人封
小鳶:點解?
小鳶:話我知
細朗:我理系得你點能解 總之你無外掛就唔會比人放相2kf比人踢落線啦7.7
小鳶:你都唔知點解啊?
小鳶:^0^
小鳶:你恨唔到咁多
小鳶:事實擺在眼前
細朗:我恨都唔會恨外掛啦
小鳶:你只好接受佢啦
細朗:事實擺在眼前 你係on9一個
小鳶:係咩
細朗:唔能係咩?
小鳶:邊個係傻仔,自己知^^
小鳶:你唔抵得咁多
小鳶:SORRY
小鳶:哈哈哈
細朗:我先唔會唔底得d地底泥
細朗:掛掛掛 由朝掛到晚 傷殘!?
細朗:眼殘定腦殘呀傻系
小鳶:哦哦,係我面前你咪變地底泥囉^^
小鳶:哈哈
細朗:笑 話緊你呀 小學雞
小鳶:on9仔有樣睇^^
小鳶:乜你好嬲好唔憤氣?
細朗:我就睇唔到你個樣 不過我就肯能定你係on9
小鳶:你唔抵得我有紫?
細朗:紫?.? 屎咋掛
小鳶:下@@
小鳶:我裝屎你都打唔痛我@@
細朗:你裝果d係咩?.?
細朗:你講多次你開我我個盾幾防爆話!?
小鳶:頭先咪講左
小鳶:你睇唔到?.?
細朗:你唔講道理 你裝屎關我能事咩?.?
小鳶:哦哦,你要講道理?
小鳶:你講左咩道理出黎俾我聽?
細朗:係4個 係4個 +8盾 4個防爆 真係第一次見
小鳶:咁你果9防爆就係道理?
小鳶:嗯?
[擴音器]
細朗:小鳶 2000fun見^_^
細朗:你講到你咁威咁勁 60紫鏈紫爆章 唔會無錢買喇叭掛!?
細朗:唔敢出聲 定淆底掛緊機呀?.?
[/擴音器]
[密語]
小鳶:道理呢?
小鳶:呵呵
小鳶:你而家講埋大頻添喇@@
小鳶:你中意點諗就點諗啦,我唔一定要順你意^^
小鳶:你中意咪PO上2000fun俾人睇囉,記得放埋你d道理上去
小鳶:真係
小鳶:傻仔有樣睇
小鳶:放上去未啊,我等緊睇你d道理
小鳶:放左寄信話我知啦,小丑
細朗:食屎啦 外掛狗
小鳶:俾人串幾句就急不及待放上2000fun,真係小學雞
小鳶:不過係你唔尊重人在先,你自己自討苦吃
細朗:對住唔尊重隻遊戲既外掛狗 係唔需要比尊重7.7
小鳶:sorry你一開始已經唔尊重人
細朗:soryy 係你一開始個價已經白目
小鳶:我開個價又關你事^^?
小鳶:你可以就咁講唔賣就得
小鳶:你係要特登換線睇人地裝仲話人垃圾添
小鳶:你呢d叫咩?
小鳶:你呢d叫尊重?
細朗:人on9呢 價都會on97.7
小鳶:你讀過書未?
小鳶:哦.你咁講就得啦
細朗:你讀過書就唔能會玩外掛啦 傻系
小鳶:你出9個防爆 = 你一定係on9
細朗:4個on9價 食能屎啦 外掛狗
小鳶:哈哈
細朗:買盾比紛爭d外掛掛機?.?
小鳶:你賣左幾多日我就唔知啦,只係知你賣左成個星期都無人理你
小鳶:你就知你個價有幾on9啦
小鳶:你理得我買黎做乜,我買野要問過你?.?
小鳶:讀多d書啦小學雞,句句野都無point
細朗:對住外掛狗要講重點!?
小鳶:你講野唔洗講重點既咩?
細朗:唔係我唔想賣比你 係你買唔能起呀7.7
小鳶:你唔講重點,人地鬼知你講乜
小鳶:哦哦
小鳶:就當我無防爆買啦
小鳶:咁你應該會開心D
小鳶:你
小鳶:慢慢自我安慰啦
小鳶:我都唔想你唔開心變左自閉仔
小鳶:下次你就醒醒定定啦,唔好咁早串人啦7.7
小鳶:我已經好厚道架啦,講少好多粗口,你就句句粗口既爛口仔
細朗:你係到洗頻都無用
小鳶:你有睇就得啦
細朗:我係睇唔起你d外掛狗嫁啦^_^
小鳶:同你傾計真係開心呀
小鳶:帶到好多歡樂俾我
小鳶:真係要好好多謝你一下先得
小鳶:願意將人地既歡樂建築係自己既痛苦之上
小鳶:你真係唔話得呀
小鳶:可唔可以做個朋友呀?
小鳶:我想日日都咁開心
小鳶:唔出聲就當做架啦^0^
小鳶:得閒我會搵下你傾計架啦^_^
細朗:食屎啦外掛狗!
小鳶:噢噢
細朗:食屎啦外掛狗!食屎啦外掛狗!食屎啦外掛狗!食屎啦外掛狗!食屎啦外掛狗!食屎啦外掛狗!食屎啦
細朗:食屎啦外掛狗!食屎啦外掛狗!食屎啦外掛狗!食屎啦外掛狗!食屎啦外掛狗!食屎啦外掛狗!食屎啦
小鳶:朋友,你搵我傾計啊?
小鳶:辛苦晒你啦
小鳶:停左喇?
小鳶:做咩停晒手
小鳶:辛苦你啦朋友,而家食個早餐先,遲d先搵你

你可以掩住你良心話你無講過以上既野
引用埋艾弗斯個封塵Post : 我真係笑到按唔到KEYBOARD...

真相就係你係外掛狗7.7
有舊post連結 你比人踢下線
仲要嘈 白目價不特止仲掛到出哂面
睇你幾時比人封!

而 話自己好多紫裝好勁打不死果段唔見左既!?hahaha

真係純粹路過講幾句,
買賣係睇市場需求,
人地開價低你咪唔回, 唔賣咪得.
串人有用? 你同人買裝都會講下價掛?
人地開4張, 無人迫你賣4張, 唔洗話人既
42+8 金盾你賣9張, 我無咩意見,
但你笑人出白目價, 我又唔覺人地係白目價,
我買把+10 50戰武都係 4張防爆(賣家自己開價)
唔通我笑佢, 你開白目價賣野喎~
有賣, 就有買. 有D 口德啦

咁勁既,可以背哂所有對話- -...有相就放上黎啦...(花生)

又紫鍊又紫爆章既人都係砍ec...啦~~~(嘆...

原帖由 細朗xD 於 11-2-21 04:06 PM 發表
而 話自己好多紫裝好勁打不死果段唔見左既!?hahaha

拿,全部對話就係晒度,咩話好多紫裝好勁打不死呢,係你作出黎

原帖由 dollabc 於 11-2-21 04:11 PM 發表
咁勁既,可以背哂所有對話- -...有相就放上黎啦...(花生)

又紫鍊又紫爆章既人都係砍ec...啦~~~(嘆...

哦?咁佢又有全部相?
開頭果d又唔見佢有相?
相中有"尼亞路"出現過?

原帖由 cc970121 於 11-2-21 04:09 PM 發表
真係純粹路過講幾句,
買賣係睇市場需求,
人地開價低你咪唔回, 唔賣咪得.
串人有用? 你同人買裝都會講下價掛?
人地開4張, 無人迫你賣4張, 唔洗話人既
42+8 金盾你賣9張, 我無咩意見,
但你笑人出白目價, 我又唔覺 ...

佢呢d咪無文化既人囉

原帖由 小鳶 於 11-2-21 04:17 PM 發表

哦?咁佢又有全部相?
開頭果d又唔見佢有相?
相中有"尼亞路"出現過?

我只係話放哂D相上黎姐,無話過佢岩定錯,
如果係無相又好記憶,咁我認輸.THANKS!

原帖由 dollabc 於 11-2-21 04:40 PM 發表

我只係話放哂D相上黎姐,無話過佢岩定錯,
如果係無相又好記憶,咁我認輸.THANKS!

我只係話佢放d相並唔係事實既全部,THANKS!

原帖由 小鳶 於 11-2-21 04:41 PM 發表

我只係話佢放d相並唔係事實既全部,THANKS!

除左你地2個,無人知事實既全部,佢放左相,起碼都叫有證據先...所以先叫你放埋另一部分0.0

對我態度差無意思的..KAKA...(可能係我敏感,所以感受出錯,有錯先抱歉了~KAKA)

原帖由 dollabc 於 11-2-21 04:56 PM 發表

除左你地2個,無人知事實既全部,佢放左相,起碼都叫有證據先...所以先叫你放埋另一部分0.0

對我態度差無意思的..KAKA...(可能係我敏感,所以感受出錯,有錯先抱歉了~KAKA)

你只有上半部下半部 自吹既中半部去左邊?.?
+10戰武 4防爆 係咪封到得返最後一次無得再封先賣比你嫁?.?

小鳶:加油啦,小朋友
細朗:外掛系a_a
      咁既裝學人串^_^
細朗:上2kf睇相啦外掛系
小鳶:你串唔起^_^
細朗:掛返黎果條鏈好型!?
細朗:?.?
小鳶:哎,我唔止鍊呀
小鳶:仲有60紫爆章
小鳶:^^
細朗:咪又係掛返黎既 掛狗7.7
小鳶:我外掛既話,我仲未俾人封
小鳶:點解?
小鳶:話我知
細朗:我理系得你點能解 總之你無外掛就唔會比人放相2kf比人踢落線啦7.7
小鳶:你都唔知點解啊?
小鳶:你恨唔到咁多
小鳶:事實擺在眼前
細朗:我恨都唔會恨外掛啦
小鳶:你只好接受佢啦

以上點解釋 事實放在眼前 雲起外掛唔封 已笑
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-4 05:37 AM , Processed in 0.041055 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存