2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 魔獸世界 好唔掂啊個客服
go

[其他] 好唔掂啊個客服 [複製鏈接]

笑傲無雙

我真係頂佢唔順啊   我入錯點入另一個ac度  我打去客服唔通(打左超過20次) send信去個客服成個鐘都冇回應  線上客服又冇人理我   可唔可以轉番都同我講聲啊  唔洗唔理我啊  大佬 辨公時間你都唔好偷懶到3樣都唔理我啊

十週年勳章(賀詞)

客服衰都唔係第一日
但係你入錯點應該係唔可以再轉移點數
系統問清楚你先幫你入點,你話係就係,唔係就唔係
一定算數
所以我覺得唔太可能俾你轉點

GM一日捉左幾多個外掛??? 一日有幾多個玩家比人盜號????

如果GM連你呢D 自己做錯既野要負責 你打多幾個星期把啦

偷懶呢2個字你同其他GAME既客服用啦

十週年勳章(賀詞)

原帖由 stevenlcl 於 11-2-23 05:30 PM 發表
我真係頂佢唔順啊   我入錯點入另一個ac度  我打去客服唔通(打左超過20次) send信去個客服成個鐘都冇回應  線上客服又冇人理我   可唔可以轉番都同我講聲啊  唔洗唔理我啊  大佬 辨公時間你都唔好偷懶到3樣都唔理我啊 ...

首先 你入錯點 客服佢回信肯定會唔受理

同埋 你估客服專線得你一個打?? 人地得幾條線 如果 幾百條友 幾千條友一齊打呢?

笑傲無雙

首先  我冇話我入錯點我話我冇錯只不過係我從3方面去希望佢比個答覆我 都要咁耐??
客服真係有咁多人用點解佢唔增聘人手 而要打咁多次都唔通呢  通左1次之後同我講所有客服人員忙線中 之後我足足等左半個鐘都有人聽我電話 仲要係講普通話  我打去既係港澳專線 唔識講國語個d雞同鴨講 效率咁低佢冇錯??  間公司本身冇錯??  人手短缺係我用ed服務既人錯??

十週年勳章(賀詞)

原帖由 stevenlcl 於 11-2-24 01:54 AM 發表
首先  我冇話我入錯點我話我冇錯只不過係我從3方面去希望佢比個答覆我 都要咁耐??
客服真係有咁多人用點解佢唔增聘人手 而要打咁多次都唔通呢  通左1次之後同我講所有客服人員忙線中 之後我足足等左半個鐘都有人聽我 ...

你寄信 佢回你 大概時間系一日左右

打電話既話 佢肯定俾個普通話既人你   我問佢點解唔加幾個識粵語 佢回就D野好門面

所以結論 你可以為左個廢代理唔玩隻GMAE

十週年勳章(賀詞) 笑傲無雙

教你一個方法..搵台灣朋友幫你打.. 台灣客服服務好好多
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 01:11 AM , Processed in 0.031501 second(s), 10 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存