2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 神迷Allods 【02/25不刪檔封測】
go

【02/25不刪檔封測】 [複製鏈接]

十週年勳章(截圖) 玩過星曲WEB

希望好game多d人玩
不過希望佢有新ser la vip玩2日補師唔曉玩放棄左

仲有
CB、OB限量虛寶立即搶先拿! 數量有限,送完為止!
http://as.wasabii.com.tw/AS_notice/notice_content.aspx?K=12501

笑傲無雙 玩過星曲WEB

先多謝樓主既消息

不過係咪真係不刪檔就半信半疑,一來官網冇講封測不刪檔,只係話上次精英測試不刪檔

二來佢個 瘋測好禮一:
"玩家只要於封測期間登入遊戲,即可獲得商城點數500點,購買自己所需要的裝備和虛寶"
我開20個ac,就有10000點,個個都開一堆ac,佢係咪倒自己米?
雖然唔知500點買到D咩,相信買一D消耗性物品寄去主ac,都唔會唔夠掛?

不過最頭痛係紅心辣椒既game一向多外掛,美版全盛時期出現過唔扣血既加速器,
希望台版唔好一街都係

VIP所有野不刪去到CB
CB有商城測試
OB會洗白白

500點...  如果洗天賦/屬性物 共外國一樣點
買1個就要4xx點啦xd

笑傲無雙 玩過星曲WEB

唔洗估啦,官方公佈CB測試結束後將進行角色資料刪除,請玩家多多留意

很合理,唔相信官方會送點數比你不停洗

http://as.wasabii.com.tw/AS_noti ... spx?K=12510&T=0

十週年勳章(截圖) 玩過星曲WEB

其實我都係o係巴哈囉獎果個pm topic copy過來
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-2 05:36 PM , Processed in 0.029581 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存