2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 神迷Allods 一人一封SD去投訴佢地個認證機制!!!
go

一人一封SD去投訴佢地個認證機制!!! [複製鏈接]

咁樣SD去同佢地投訴得唔得-.-

你好
我是一名香港玩家
我想向你們反映我們海外玩家的問題
要儲值貴 公司的遊戲需要一個完整的會員認證
可是貴 公司沒有一個途徑讓我們海外玩家認證..
貴 公司取得了阿洛斯 台、港、澳代理權
但完整的遊戲內容卻只開放給台灣本土玩家
這對我們這些海外玩家公平嗎?
開放海外玩家驗證對貴 公司百利而無一害
能提高貴公司的利潤之餘 更能進一步提高阿洛斯的人氣
假若貴 公司遲遲不開放一個方便的途徑讓我們這些海外玩家進行完整會員驗證
我相信很快阿洛斯將會流失一批海外玩家
因此我希望貴 公司能接納我的意見進行改善
謝謝

原帖由 RO然 於 2011-3-12 21:33 發表
咁樣SD去同佢地投訴得唔得-.-

你好
我是一名香港玩家
我想向你們反映我們海外玩家的問題
要儲值貴 公司的遊戲需要一個完整的會員認證
可是貴 公司沒有一個途徑讓我們海外玩家認證..
貴 公司取得了阿洛斯 台、 ...

你咪傻啦! 你咁既說話想令佢地改善? 我怕你等N年佢地都唔會改善得去邊

我唔怕同你講,做得客服個D人佢地每日都接觸類似D咁既野嫁啦

冇話遊戲代理商,就連銀行、麥當勞...等等既客服熱線都每天收到個客要間公司改善乜改善襪嫁啦

同埋台灣已經有3千萬幾以上人口,就講台灣地區佢地間公司已經賺夠有餘啦,只不過佢地想賺埋海外地區而已炸

所以你下次有問題根本就唔需要客客氣氣對佢地好,有乜野都粗口問候同佢地講

算啦...無用嫁~~~~~~~

我試過日日寄信去啦 佢地只會當垃圾信唔會理啦
真系想揾個人寄封俄語信去原廠投訴
拎左代理權又冇理會我地港澳玩家
又冇港澳D 活動同支援 唉!

紅心跟本就冇念過賺我地D錢XD

原帖由 士土士 於 2011-3-14 20:44 發表
我試過日日寄信去啦 佢地只會當垃圾信唔會理啦
真系想揾個人寄封俄語信去原廠投訴
拎左代理權又冇理會我地港澳玩家
又冇港澳D 活動同支援 唉!

紅心跟本就冇念過賺我地D錢XD

你留心一下佢地D活動,佢地有部份會包括埋港澳地區嫁

咩在WEB商城消費幾多$$$官方就會唔知乜野禮物嫁

但佢地做到咁無非想海外地區 ( 包括港澳 )認證炸

海外完整會員申請流程

* 親愛的阿洛斯玩家您好:

若您為海外(港、澳)地區,要申請完整會員之玩家,請參考下列流程進行申請:
      Step1.至會員中心的修改會員資料,點選我要成為完整會員
      Step2.填入您的詳細基本資料
      Step3.選擇傳真認證(海外玩家僅限使用傳真認證)
      Step4.傳真認證,請下載客服表單,勾選「個人資料修改」填寫後將表單傳真到(02)8751-1569,
      完成後會主動以會員填寫之E-mail通知玩家。
      Step5.認證成功即成為完整會員

紅心辣椒客服中心敬上

海外地區認證一早就有喇..

我FAX左資料去台灣都認證唔到
而加都唔玩拉

附魔龍皮背包
我都係咁認證..得架喎..
看圖..附魔龍皮背包..拾綁的..
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-19 08:31 PM , Processed in 0.034636 second(s), 14 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存