2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 獵刃 獵刃黑社會....佢話"唔比我係獵刃立足-.-" ...
樓主: LF_KiLLer
go

[閒聊] 獵刃黑社會....佢話"唔比我係獵刃立足-.-" [複製鏈接]

原帖由 一個獵人 於 11-3-21 01:25 PM 發表

老闆同下屬關系黎形容,都只係想講出"唔俾立足"同黑杜會無關系,將事實放大黎煲,想表現d乜野?狗仔隊搵食我理解,呢度既動機何在?
你要我管自己家族既人,我絕對會,而且進行當中,你可以決定不幫助,但如要確定對錯,請先 ...

唔俾立足,仲要人改名。
你試下嚮條街到咁同人咁講,睇下人地報唔報警?
家陣係屬於恐嚇。你仲扲鯊魚理論黎支持你?
好奇講句,鯊魚係海岸,佢起碼唔會同你講唔俾你立足,係你單方面淆佢者。
唔好再拎動物黎比喻做你族友ok?

你話你問過當事人,佢唔回應。咁點解佢唔回應你?
如果佢係岩,點解又唔向你申訴?又唔係呢到解釋成件事件經過?
係默應?定懶得回應?

做得族長想小事化無,岩!
但同樣叫當事人同受害者講聲唔好意思,然後關帖完左件事。
亦都可以小事化無,咁點解你又唔建議當事人咁做?
講到尾又係驚無面?

既然你舉例,咁我問番你。
我開鋪賣野,你入黎買野。睇睇下忽然同我講第二間好抵。
跟住我同你講:「玩野!你好改名啦,唔係我唔比你係香港立足。」
你會有咩反應?報警?插番我?心照啦。

放得上論壇,已經唔止兩個人,兩個公會既事。
呢到係討論區,咩人都有資格發言。

你話叫雞去到同

咁都可以爭論

原帖由 六b 於 11-3-21 06:47 PM 發表

唔俾立足,仲要人改名。
好奇講句,鯊魚係海岸,佢起碼唔會同你講唔俾你立足,係你單方面淆佢者。
唔好再拎動物黎 ...

晒氣~你地慢慢係度閉門自喜~心情唔好記得call我族打番場~

而家我用族長名義講明打你族呀~得閒無野做密我講低得閒啦~

原帖由 六b 於 11-3-21 06:47 PM 發表

唔俾立足,仲要人改名。
唔好再拎動物黎 ...

我已明顯凸出講明係講緊"唔俾人立足"同黑杜會無關~話你地作大~你咁都仲要講左第2樣野~我真係唔知你個腦用咩方法分析!

講幾句粗口就影相唱通街,邊個玩野心照
氣量咁細唔好學人上網啦
等陣比人話兩句就報警,咁香港警察咪好唔得閒
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

原帖由 一個獵人 於 11-3-21 08:32 PM 發表

晒氣~你地慢慢係度閉門自喜~心情唔好記得call我族打番場~

答多你一次d無聊問題,網上言行同樣可以報到警,<<<你試下嚮條街到咁同人咁講,睇下人地報唔報警?家陣係屬於恐嚇。>>>,你報啦咁,官方會交出記錄!你只講不做~只會俾人笑.

<<<鯊魚係海岸,佢起碼唔會同你講唔俾你立足,係你單方面淆佢者。>>>個重點係唔俾立足同黑杜會無關,唔係條鯊魚,而且你唔淆,有鯊魚果陣遊出去表演下你個人膽色俾全香港see,我唔知到時報紙會點寫你,我等睇你場好戲.

<<<你話你問過當事人,佢唔回應。咁點解佢唔回應你?>>>我講果個唔應我既當時人係你家族既<<滅龍使>>,佢什至將我問係唔係佢同我家族既人嘈果一句簡單說話變成嚇佢,無法理既你點解可以亂咁黎,仲要認為自己好岩,為你出黎打工既未來擔心

<<<如果佢係岩,點解又唔向你申訴?又唔係呢到解釋成件事件經過?係默應?定懶得回應?>>>係唔係唔講就係錯?你呢個思維係邊度學?俾人打劫唔報警由佢算,你會唔打報警拉佢話知情不報?我都唔知你邊度人,越講越打橫黎!!!

<<<做得族長想小事化無,岩!但同樣叫當事人同受害者講聲唔好意思,然後關帖完左件事。亦都可以小事化無,咁點解你又唔建議當事人咁做?

<<<但同樣叫當事人同受害者講聲唔好意思,然後關帖完左件事。亦都可以小事化無,咁點解你又唔建議當事人咁做?講到尾又係驚無面? >>>我想問聽晒兩邊講件事出黎都做唔到,你要我睇你地呢個打橫黎既poast認定係我家族既人唔岩?你會唔會係諗野諗大左,控制唔到?講真,我係族長呢個兩難既位置我都好想開字小爆你,你而家既做法係點都係你地岩,因為你家族既人講一次,你咁井底你唔做青蛙真係o徒晒,如果你係青蛙你一定好出名.

<<<我開鋪賣野,你入黎買野。睇睇下忽然同我講第二間好抵。跟住我同你講:「玩野!你好改名啦,唔係我唔比你係香港立足。」>>>你呢個比喻完全錯呀,唔該你睇番d相,而家你呢個比喻係講緊一個人覺得唔低而開口話唔俾人立足,我而家係你地post睇既相睇上黎係滅龍使覺得唔低,走去話我家族既人,而我家族既人先開口嘈話唔俾佢係度立足,你唔識唔好係度扮代表,我仲想問你好耐,你係唔係獵盟話得事既人呀?唔係你就訓啦,9唔答8.

同上,如果你係想話你覺得貴就可以開聲廢話,係得架,人地做生意會忍你,但唔等如你既言行係正確,人地忍你係因為人地打開門唔想得失個客,難聽就係唔想理個on9仔,貴你唔好買呢個道理周街明,你出句野出黎等大家難做,呢d係無禮貌!

<<<放得上論壇,已經唔止兩個人,兩個公會既事。呢到係討論區,咩人都有資格發言。>>>你唔好再傻落去啦,你有冇見個法官同人講你打嬴左場官司要分錢俾全場人?公開架!全部人都有關呀嘛,坐牢果幾年俾埋你好唔好!?

我早就同自己家族既人傾左,打就埋黎,輸嬴我都唔mind,我無你咁不能自拔,小小一件事,暫時睇就係一個買唔起既人出索煩先,一個賣既唔好皮氣嘈人出言唔好,你要攪咁大就黎,約定打闖入,走先果班上黎認錯呀on9.你係要攪大件事我都同你講定我唔會要我家族既人俾人無理取鬧!

開post唔代表你岩,只證實你小氣,相有斷續,代表只係部份事實,唔係全部

一個獵人 <---你密我  我有回返你...不過你都已經行開左  我格左一段時間再密你...你都係冇回過我...我見你轉左地圖我又再密你...你都係冇應過我..所以我完全唔知你密我係冇惡意
因為你個族員之後同我既對話有一句說話係【我家族d人好有興趣知你咩族】 又話會做野
你密我果陣又冇講搵我咩事...我族長都冇同我提過你有冇搵佢
有冇人想和解我都唔知... 我淨係知你既族員已經講到唔比我係獵刃到立足..要我轉名轉game....
《惡化左你果一句說話   我而家同你道歉》對唔住~

佢賣兩樣野  我覺得個價錢1樣貴 1樣抵...咁我咪話要呢樣唔要果樣囉..
【我話有人擺攤賣幾多幾多】如果呢句說話都得罪到你果個高貴既族員..咁我都可以道歉
但係我諗因為我講錯呢句說話而唔比我係獵刃立足...真係有d過份  (過份no9)~.~

<開post唔代表你岩,只證實你小氣,相有斷續,代表只係部份事實,唔係全部>
網上嘈黎嘈去我覺得好小事...我同過唔小心嘈...點解我淨係要post佢一個
我會post上黎係想比人知道...竟然人講得出呢d野...如果佢冇講過"唔比我係獵刃立足、要我轉game、要我轉名"呢幾句說話...我係唔會post上黎  因為真係極之小事

有邊個睇完d相仲覺得我係因為嘈左幾句而開post?我諗只有偏幫既人先會咁諗..因為重點我已經影左出黎...無論個對話幾激烈都好...我諗都冇咩人講得出果幾句說話
你應該都好清楚我幾張相既重點係邊到
你話我post d相有斷斷續續,唔係事實既全部...
咁即係你睇完d相都唔覺得佢講果幾句說話有問題?係因為你覺得你地"獵族"真係做得到唔比我立足...?

原帖由 LF_KiLLer 於 11-3-21 10:21 PM 發表
一個獵人  

我只當呢件事係兩個人小小嘈交,內容係咩相信無咩意思,係我立場,可以化無就最好,如果唔可以都唔緊要,大家當玩game咁打下交流下,點都無需要去到開post將獵族成個家族黎講,咁真係無咩意思.

原帖由 一個獵人 於 11-3-21 10:43 PM 發表

我只當呢件事係兩個人小小嘈交,內容係咩相信無咩意思,係我立場,可以化無就最好,如果唔可以都唔緊要,大家當玩game咁打下交流下,點都無需要去到開post將獵族成個家族黎講,咁真係無咩意思.

一個獵人

一星新手會員

G幣

XD請使用正身會員帳號~感謝

原帖由 一個獵人 於 11-3-21 01:25 PM 發表

老闆同下屬關系黎形容,都只係想講出"唔俾立足"同黑杜會無關系,將事實放大黎煲,想表現d乜野?狗仔隊搵食我理解,呢度既動機何在?
你要我管自己家族既人,我絕對會,而且進行當中,你可以決定不幫助,但如要確定對錯,請先 ...

曲解事實好野@-@仲自稱族長...

件事我有睇過,雖然係我族既人鬧人先,但撩火頭既人就係買家,先解釋清楚一點,點解我會話係佢撩先,你去澳門叫雞千幾蚊,你會唔會上去同隻雞講"我俾錢你不如返大陸起雙飛"?我賣野你買野,你密我我俾價你,唔岩價錢就咁88就可以,你覺得貴可以唔回都ok,問題已經不存在.

大家可以睇清楚圖1,圖2
擺明就連續兩張相啦
係賣家鬧人先,吊鳩先嫁
買家只係回左句話佢小學雞姐....

唔通比人話都唔可以反擊...反而就=撩火頭???

咩世界= =

原帖由 LF_KiLLer 於 11-3-21 10:21 PM 發表
一個獵人  

算吧啦師兄....
人地開得新AC上黎講野....都明啦= =
邊個曲解事實,將焦點
又再一次證明...大團都有好多害群之馬存在....
管理有待改善~~收人要慎重考慮....
點解人地會擺上黎話你地族...
係因為你地出名,人地對你地既評價有番咁上下
點知你地就爆D咁既醜聞出黎
令人失望...失信= =

然而自稱族長果位新會員並無交代點做,比如踢隊員/要該隊員就此事公開道歉..聲明改善管理...教好團員
只係單方面說出斷續相片? 多方面的疑點難以令人信服....仲話小事化無.....

你當係pvp game咪, 真係好

而家我用族長名義講明打你族呀~得閒無野做密我講低得閒啦~

呢位族長咁講野又好似野蠻左d既...你條o靚都已經係咁個族長講唔夠兩句又喊打喊殺咁好難說服到人你地家族唔係尊出呢d人囉
不過我都佩服你家族多封頂既換轉係我就唔夠膽口出狂言

-.-點解我會笑左出來~

原帖由 yugo8321 於 11-3-22 10:57 AM 發表

呢位族長咁講野又好似野蠻左d既...你條o靚都已經係咁個族長講唔夠兩句又喊打喊殺咁好難說服到人你地家族唔係尊出呢d人囉
不過我都佩服你家族多封頂既換轉係我就唔夠膽口出狂言

毒撚所為....打機打上腦= =
多高lv唔代表可以隻手遮天...
有道理既洗理佢lv高唔高?
多唔多+8咩...叻極咪又係係隻game度= =
喊打喊殺係因為佢地覺得佢地有把握恰到班低lv...要d人屈服...咁就有話事權..封左d人把口
sorry lo= =我絕唔認同呢種打機文化...極其量只代表佢係隻game度勁,有技術 但唔代表有品...

其實講到係威係勢既咪可以試下約出黎大家 "交流下心得" lo @@
唔好到時變奄春...一係就話唔得閒...幾十億上落咁就得XD

原帖由 HAYATO~輝 於 11-3-22 01:00 PM 發表

毒撚所為....打機打上腦= =
多高lv唔代表可以隻手遮天...
有道理既洗理佢lv高唔高?
多唔多+8咩...叻極咪又係係隻game度= =
喊打喊殺係因為佢地覺得佢地有把握恰到班低lv...要d人屈服...咁就有話事權..封左d人 ...

完全同意...你講既野亦都係我心諗既野

原帖由 一個獵人 於 11-3-21 10:43 PM 發表

內容冇意思=.=?   你個族員已經將自己個家族拉埋出黎講...又話自己家族會幫佢...會做野,唔係得把口...咁我應唔應該提埋你家族
你唔好"扮"講道理啦.... 你想打橫黎咪直接講【我地獵族大撚哂 , 我族員講既野就是對的!!】....
唔好兜幾個圈扮哂想講道理但係冇人同你講   逼住你要發爛渣....最終你咪又係偏幫住你個族員......o哂鳩氣-.-
你地係打得呀 (係隻game=.=)...咁又點.......
係咪因為咁樣可以唔比我係獵刃立足?.?  係咪可以逼到我轉game?.?  係咪可以逼到我轉名?.?
我唔會再上黎回post架喇 (除非你仲有野講啦).....

仲有呀...你個族員同我嘈果陣好撚型架....睇完呢個post又唔敢講野...算點!?...佢都知自己講錯野!?
【佢到而家都仲係拎埋你家族出黎講  唔知你知唔知啦...定係你明知都覺得佢岩..仲要幫佢撐】

一個獵人<<<定係一個龜公??

一星新手會員<<<又唔夠(吉事)用本尊,佢啲回應已冇已可信性!

還有一個獵人,你是一個高中生還是一個大學生?喜歡渴什麼??

如果以上兩者都不是的話,我强烈建意你一定要做老闆,咁一定冇人炒到你

估吾到佢係d咁既人-3-`
我都同佢刷過幾次關.真係睇吾出.佢依家先得57lv.技術又廢`
次次都係靠佢個fd帶佢(射精聖手).真係正小學雞-.-`同佢私聊傾過計都吾覺佢係d咁既人-.-
真係識錯佢xd`
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-30 08:34 AM , Processed in 0.036533 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存