2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 獵刃 獵刃黑社會....佢話"唔比我係獵刃立足-.-" ...
樓主: LF_KiLLer
go

[閒聊] 獵刃黑社會....佢話"唔比我係獵刃立足-.-" [複製鏈接]

大佬= =一個獵人
你開ac都唔好開呢個人既名呀 族長大人
上次闖人一個獵人...
人地2個60lv..我先一個..你地2個60lv淆到係安全區?
最後 係有打到...不過都唔夠打/_\ 你都係開返第二個ac名既帳號吧啦~_~
我驚笑大人個口._.
潮吹聖手  所作所為  足以令所有人覺得你地家族出on 9=]

原帖由 popo7744 於 11-3-23 10:00 AM 發表
估吾到佢係d咁既人-3-`
我都同佢刷過幾次關.真係睇吾出.佢依家先得57lv.技術又廢`
次次都係靠佢個fd帶佢(射精聖手).真係正小學雞-.-`同佢私聊傾過計都吾覺佢係d咁既人-.-
真係識錯佢xd`

.....無奈....麻煩你到客服問一問呢個post出既時候我幾lv

原帖由 wandf13 於 11-3-23 10:01 AM 發表
大佬= =一個獵人
上次闖人一個獵人...
人地2個60lv..我先一個..你地2個60lv淆到係安全區?
最後 係有打到...不過都唔夠打/_\ 你都係開返第二個ac名既帳號吧啦~_~
我驚笑大人 ...

事實係眼前~相唔係前接後~可信性已經唔知理解~單方邊自吹對錯~個個都識~玩game岩傾做fd唔岩傾打pk~我相信係一早就適應到既事實~
叫你地pk又話蝦人~自己打人又話人廢~very good~
我呢個ac係新開~因為忍唔到俾人放大黎吹~你地要上位唔應自己搵位上~唔好將小小事放大~你可以覺得自己威~但自己靜心d用第3者角度睇下件事啦~
唔夠錢就唔好買野la~行過名牌店話人d野貴~行街la你~而家我家族既人有冇話你密左問左價一定要買呀?無呀嘛~係你問價架~自要買野覺得貴就俾面色人睇~咁叻你咪去打d番黎賣平過佢囉~我係族長都唔想忍9你啦傻仔~無錢就返屋企訓啦~夾埋自己班人係度屈人上位?黑杜會?解釋下點解果幾張相同黑杜會有關?點解佢兩個嘈會嘈到我"獵族"係黑杜會事?而家係唔係我家族有人講我地全族係黑杜會呀?無丫?有無我家族既人自認黑杜會呀?無丫?咁即係你地煲水囉煩

原帖由 wandf13 於 11-3-23 10:01 AM 發表
大佬= =一個獵人
上次闖人一個獵人...
我驚笑大人 ...

唔通呢度有記錄咁睇住你班人打橫黎講叫威?心照啦~將自己當係路人睇一睇件事啦~邊個家族有品邊個無~
唔夠打果陣就話高lv蝦人~人地無人果日走去打人羅出黎型~
咁點解唔約個時間打呢?

決不再回你班野人~打機打到回唔到頭既南蠻

[quote]原帖由 一個獵人 於 11-3-23 10:20 AM 發表

我想講小小一件事嘈交~只係被放大~鬧人先錯晒?先撩者才賤囉,而且閉門自封話人唔岩,人地一定錯.

原帖由 HAYATO~輝 於 11-3-22 09:11 AM 發表

曲解事實好野@-@仲自稱族長...

件事我有睇過,雖然係我族既人鬧人先,但撩火頭既人就係買家,先解釋清楚一點,點解我會話係佢撩先,你去澳門叫雞千幾蚊,你會唔會上去同隻雞講"我俾錢你不如返大陸起雙飛"?我賣野你買 ...

1-2擺明係連住你都講得出~我已知你智力奇低~我唔需要同你解釋~

十週年勳章(賀詞)

決不再回你班野人~打機打到回唔到頭既南蠻

66# 大 中 小 發表於 11-3-23 10:41 AM  只看該作者
[quote]原帖由 一個獵人 於 11-3-23 10:20 AM 發表

我想講小小一件事嘈交~只係被放大~鬧人先錯晒?先撩者才賤囉,而且閉門自封話人唔岩,人地一定錯.

唔撚再回你又5min後上黎回? 講完野唔算數唔好嫁
市場上買賣講價得唔得?一個想買平 一個想賣貴好正常 賣唔岩價就屌人
點睇都知佢唔岩啦

另一個場情睇埋 唔理佢係咪連埋一齊 叫人唔好係隻game到立足?哈哈哈哈 係咪食左忽得忽上腦?
佢以為自己係邊個?靠嚇?

相嗌唔好口 PK擰擰頭

何必要再為口舌之爭黎出POST 等我局外人建議… 你地都係搞返場團P交流下之後散水大家好落台啦

原帖由 LF_KiLLer 於 11-3-19 12:35 PM 發表
最後佢就警告我del左隻人或者轉game..如果唔係唔洗係獵刃立足

病句,唔玩隻game仲點立足

黑_會串人都比番d中文水平...

笑大人個口

簽名被屏蔽

笑....好kai

隻揪隻解決啦

唔夠人講話人野人  好攪笑丫 睇極佢講野敢(溯)  一定好有(學識)架啦

E D人..明小學雞....以為自己勁團大哂.=[樓主..係我就吹雞打7佢LA

原帖由 一個獵人 於 11-3-23 10:26 AM 發表

事實係眼前~相唔係前接後~可信性已經唔知理解~單方邊自吹對錯~個個都識~玩game岩傾做fd唔岩傾打pk~我相信係一早就適應到既事實~
叫你地pk又話蝦人~自己打人又話人廢~very good~
我呢個ac係新開~因為忍唔到俾人 ...

[上位]??一個獵人你而一排睇得多江湖漫畫??

定係[上位]上到神台級的位址,代理會分啲營業額幾多%比[上位]人士

齋係一句"你唔洗再係獵刃立足同你講"警方已有權帶你番警局慢慢請你飲茶

原帖由 一個獵人 於 11-3-23 10:29 AM 發表

唔通呢度有記錄咁睇住你班人打橫黎講叫威?心照啦~將自己當係路人睇一睇件事啦~邊個家族有品邊個無~
唔夠打果陣就話高lv蝦人~人地無人果日走去打人羅出黎型~
咁點解唔約個時間打呢?

講真...呢到所有回post矛頭指住你既人...我全部都唔識
唔好人地唔幫你就話人地唔做路人去睇件事...而家好明顯係你族員冇品
你做咩要拉埋我家族黎講...由頭到尾開post 回post 吊你族人既都係我一個
而家係邊個亂咁將人地家族拎出黎講=.=
呢到回post既人有冇係我家族既人我真係唔知...
我聽日全日開闖關...就當係我約定你...你身為族長見我個名既咪入黎1on1囉...
而家我係用個人身份挑你...記住..係1on1....夠做就入黎
我輸左咪比你串返夠本囉....但係唔代表我會當無左今次呢件事
你輸左我會好有大將之風 【下次再努力】...ok?
記住呀...係我個人身份挑戰你呢個族長 ...帶人入黎就係你無撚用

笑左,
以為自己高LV就大哂
好明顯係族長有冇好好教導族員既問題

原帖由 一個獵人 於 11-3-23 10:44 AM 發表

1-2擺明係連住你都講得出~我已知你智力奇低~我唔需要同你解釋~

笑左~咁你又如何證明圖1-2唔係連住?
point 1: 傳音頻無出到新字...
point 2:明顯地佢出左句 :吊你 咁咪能買 跟住樓主話:咁你唔好放
到圖2接住落去講句88  點睇都合情合理吧?

同埋呢~唔好扯到話咩智力奇低果d啦...發晦氣?拎唔到point/證據出黎?
當然你唔需要同我解釋~~但我亦有權發言,討論lo~

唔介意既大家"得閒約出黎交流下心得" @@be happy
測試下智力係咪真係奇低都好@@

態度不好:後果比人POST上黎.
都吾明點解.
講到game同現實係一樣(除:法律)
打機就打機喇/-\講甘多曬氣.
大家玩咪算lo.何必這樣呢.

‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-30 01:43 PM , Processed in 0.033711 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存