2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 聖劍Online 無情情 無晒裝 ...
go

無情情 無晒裝 ... [複製鏈接]

我買左 無情 帳號 ~
我交易時無情趕時間返工 ...
所以中間是會長大人接手搞交收 ...
交易前無情 5929 裝備分 ~ 交易後 3911 分  ...
佢就交易前 4870 分 ~ 然後變左 6512 分 ...
大家估下點解呢 ?....?

有圖有真相 >>>> http://tinyurl.com/4mophfy

我係用小畫家 cap 圖的 ~
你可以在 min.us 下載原圖去睇有沒改過 ~

重點係 ~ 對比 game 內排行榜是一樣的 ~

如果是有改了什麼 ... 請你指出 !!
如果小畫家可以改圖都改成咁 ... 請你教我 ~

12479 請問你是誰

原帖由 紫乂雪 於 11-3-19 11:40 PM 發表
12479 請問你是誰

佢個post既link

http://www.2000fun.com/bbs/viewt ... 1769&highlight=

會長大人 ~
你露出左豬腳啊 ~~ lol

會長大人 ~
若要人不知 ~ 除非己莫為 ...
你做乜改左要 255 權限先睇到 ... 我唔夠權限睇啊 ... t__t

會長大人 ~ 好眼光 @__@ "
咁多人睇完都無意見 ... 只有你睇出 ~ 你好勁啊 ~~~ lol
不過 ... 你下次唔使用分身既 ...

會長大人 ~
唉 ...
你一錯再錯 ...
做咩事要 delete 個 post 啊 ... ?
留係到等大家懷疑下我改圖唔好咩 ?
定係你身有屎 ? 要自爆 ?...?

喂 ~
你唔好再話人唔成熟啦 ~
你自己做既事情咁鬼鼠 ....
仲夠膽話人唔成熟 ...
我覺得你真係好勁啊 ~ 會長大人 ~~ xp

你現在係到狂出post也不見得你好成熟

你有証據証明人地爆你收返黎隻ac d野就報警 你係到開post狂自己回自己有咩用?

我真係唔夠成熟 ... 年幼無知 ... t__t
我唔報警係因為 d 錢去左原主人既銀行帳號 ... 唔好搞到人 ...
而且要搜証告得入都好難。

我出 post 係因為會長大人係 game 內唔理我 ...
而我又知佢成日上黎睇返哩個 post ...
所以借此平台同佢溝通下囉 !!

有咩野用黎個問題 ~
其實原主人都問過我想點,我話一係報警 一係唱衰佢。
咁我唔報警 ... 咪上黎唱衰下佢囉 ~

順帶 ~
點解事發幾日後先公開 ...
因為期間原主人有同佢傾,而我亦係 game 內提左佢 ...
足足三日 ~ 比左足夠時間,而佢沒自覺 & 反省 ...
所以把事情貼上來 ...
失去的裝備追唔追回都好 ... 亦無關是不是要追回裝備 ...
只是想改變大家對 一個人的看法 !!

如果放任佢不理 ~ 我係唔會順氣的 ...
而且多謝 game 內的朋友的安慰 ~ ^^
我失去裝備事少 ~ 佢失去的比我更多 ...

... 你打抱不平就是因為我說話 & post 多 ... ?
我點知會長大人咁搞笑 ... 錯用分身回我的貼 ... 咁串下佢都好應該 ~ lol
你仲有沒其他問題 ?

原帖由 skeletonsk 於 11-3-20 08:21 AM 發表
我真係唔夠成熟 ... 年幼無知 ... t__t
我唔報警係因為 d 錢去左原主人既銀行帳號 ... 唔好搞到人 ...
而且要搜証告得入都好難。

我出 post 係因為會長大人係 game 內唔理我 ...
而我又知佢成日上黎睇返哩個  ...

你唔報警真係因為要搜証告得入都好難?    定驚件事公開左比人笑你??

條豬真係柒到冇朋友~.~
開分身話人改圖...比人識穿左仲DEL埋POST....~~
本世紀最大既笑話...~

仲要係會長...個人品行咁差...都唔知佢點面對佢會入邊D人=]

佢身上D野...都唔知係唔係昆番黎既~.~

你好~我是"x世x"的一個會員, 有關這件事會長完全沒有跟我們說過甚麼, 連解釋都沒有
少數會員一直是"單純應機屁虫", 完全無視這件事,
我發覺之前某幾件全頻事件, "x世x"的少數會員跟會長的說話口吻都很一樣, 而且他們說話間隔不短, 感覺是分身或就新買來的ac(會長前幾天一直在收大量ac)
而且他還會開分身上全頻跟人說語, 感覺上是有刻意隱瞞他"朱太狼"的會長身份, 我覺得很奇怪, 分身沒甚麼大不了, 為甚麼不能認, 有幾個他的分身我們大家都知, 只是他不向外人認, 常在的玩家可能有在頻道上看過

所以我開始不信任他,
並加強這幾天對他的觀察,

我一直有注意他的裝備分數, 發現這幾天變化好大, 分數突然幾倍上升,
(他這幾天才開始打地獄登風, 之前一直沒能力打, )
直到有會員發現"x情"好像弱了, 易殺了 , 我們才注意到他身上的裝不同了, 有些不見了
問會長, 他只是冷冷的說可能他被爆ac了,
當中完全沒提到他當中間人幫sk會員轉手的事.......
直到今天見到sk你上來發貼才知道有這會事, 期間一直都甚麼不知道,
或者後面有他的屁虫會上來為他說話,
並解釋說: [你唔比人地用錢收返泥, 你唔比佢係用金沖加10, 你唔比佢係xxoo, 就算佢裝強左好多都唔一定好似sk噤講係囉左人地d裝, 你唔比係我地x世記公會d會員沖左+10比會長啊]等等的說話, 我只知道全頻上自稱是自願比會長+10裝的某會員,
"xxx白xx"其實都係所謂"朱"會長的分身, 或代管, 說法由他吧, 我地公會d人都知係佢分身,佢可以上全頻証明d裝係"xxx白xx"這個人給他的, 就算我當d裝完全真的是"白"會員比的, 他本身在全頻上裝作"白"會員本人發言來証明d裝係佢比自己.....我真係笑q死左,

我睇唔過眼, 做人要拜得神對得人,

我不可能知道"朱"會長有沒有拿"x情"的裝, 還是有人在亂說,
只不過我知道某會長一定不老實,就這樣,
會長也刪了幾個人了, 我看"不老實的" + "單純應機屁虫"的公會, 給你一個人玩好了~我不玩~免見到你們不像話, 我是人,不會說"朱"的說話 ,
還說是第一公會....別人見到還敢玩, 反正聖劍沒人玩留給你們幾個人自high吧~

ps: 不會回後面的人的留言, 我不打算玩, 因為對著他們沒意思, 我只是想其他人認清世界多一點, 有人會裝成一副好人的樣子, 有利益就會出賣人, 沒賣你只是時間沒到,
你們要小心別被騙~千萬要注意注意啊!! 戰友們....很少玩game玩成這樣, 無言

還有你們看看上面第6樓的貼中 "12479" 究竟是誰
email都跟"太狼"先生一樣了, 大家明白笑笑就好了, 甚麼路人甲, 那我不就是路見不平的A君

淨係覺得你好小學雞 係到係咁開post博咩?
得罪講句就算佢真係爆你ac都低你死,你都識話
""交易時無情趕時間返工所以中間是會長大人接手搞交""
你好急收? 唔係你心急收o既等本人放工返黎果陣先交易o既呢件事會禁易發生??

先排除佢本身就可能知無情ac o既pw 如果有第3者知呢個ac o既pw你仲收呢個ac 你話你係咪更加低死??

原帖由 pkedward222 於 11-3-20 07:40 PM 發表
淨係覺得你好小學雞 係到係咁開post博咩?
得罪講句就算佢真係爆你ac都低你死,你都識話
""交易時無情趕時間返工所以中間是會長大人接手搞交""
你好急收? 唔係你心急收o既等本人放工返黎果陣先交易o既呢件事會禁易發 ...

你又唔好話人小學雞
俾人偷裝都好無辜的
網上交易,大家都無講過信字
估唔到會有賊

你post出來比人知係好事來 比人知道一d做賊ga人係度話捉賊 @@ 我支持你post 反正得一堆賣帳的post 都不知有什麼好看 你這個好看丫@@

pkedward222 ~
我係 小學雞 ~ 我係好低死 ~~
我係到開 POST 唔係博 D 乜 ~ 就只是同大家分享經歷 ~
juventus11236 ~
請盡情嘲笑 ~
一切我都唔介意你地咁講 ~ 對我哩講無問題 ~

但係咁都唔可以掩飾 會長大人 的行徑 ....
不少人是認識我又同時認識 會長大人 的 ...
睇返一直以來大家的行為說話囉 ~

我完全感覺到 會長大人 是 ~
人間信望愛 + 英雄無敵 + 正義既化身 + 完美的典範 ~~
再加 會長大人 既一把口 ...
邊有可能犯錯 ~ 邊可能有污點 ...
如果出左事 ~ 只可能係我錯 ~ 怎可能是 會長大人 的錯 ~~
GOOD ~~~~ LOL

誰是進非,我地外人冇人知,既然你講到咁唔忿氣,就報警吧,反正報左警,警察會問gameone拎記錄,到時d野交易左去邊就會知,咁就可以知道有冇偷,你唱佢都冇用,就係因為d人成日怕呢樣怕果樣先咁多爆ac,呃點數事件,呢件事只有你地3個當事人先知,其他人加意見都冇用.

p.s.入公會唔一定關會長事,我入公會唔係為某某人,只係想多d人一齊玩,仲有公會開發既強化,對係咩人開不關心
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-1 11:59 PM , Processed in 0.035880 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存