2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 英雄聯盟 LOL 剛玩兩日,有問題,望指教~
go

剛玩兩日,有問題,望指教~

1)玩開打電腦都係左下角開場,但同玩家玩可能會係右上角開場,令我控制十分不習慣
可以按甚麼鍵改一改視角,令我睇自己睇自己係左下角嗎?

2)選角色之後,可以再選類似角色咭的東西,有何用? 選了會有能力的不同嗎?

3)聽說免費的角色會一星期變一次.....其實是在哪天會變?星期一?星期日?

回復 1# wai3312 的帖子

1)這是random的,有時右上角開場,有時左下角開場,所以我都唔知有咩方法幫到你
2)這是角色的唔同造型skin(game內有人叫皮膚)要用入點買的,能力同招數並無大不同(對戰印象)
3)無錯,一星期會轉一次,合計有70多位英雄(有傳盡可能每星期加一個新英雄)英雄數目會越來越多,通常星期一1900開始至星期三早上3時到(星期二1900-2000到開始至星期三早上3時到會更新)
這是我所知道的,時間上可能有少少誤差(1-2小時內)
已有 1 人評分威望 收起 理由
hommgood + 10 鼓勵

總評分:  威望 + 10   查看全部評分

咁我補充返少少~好少

最近更新英好似有問題
平時轉英應該係星期二就得~但最近好似要去到星期三
同埋你選英雄之後果d卡仔真係得個樣唔同左~但能力係一樣
我只係補充e少少><"
已有 1 人評分威望 收起 理由
hommgood + 5 感謝分享!

總評分:  威望 + 5   查看全部評分

原帖由 ming52012 於 11-4-11 08:04 PM 發表
最近更新英好似有問題
平時轉英應該係星期二就得~但最近好似要去到星期三
同埋你選英雄之後果d卡仔真係得個樣唔同左~但能力係一樣
我只係補充e少少>

佢更新日真係開始難以捉摸.......
卡仔真係要睇人玩過用過先好買.......
例如條流酸虫(唔知叫咩名...)~佢個舞獅皮會噴煙花........但其他大部份有d就跟返原來咁樣出技..........
我都係補充乂月少少=v=

玩過星曲WEB

我都係岩岩玩左一場都唔係好知點玩=口=(冇玩過信長)

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-3-29 08:34 PM , Processed in 0.033783 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存