2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 香港投訴區 天水圍頌富商場新紀x電器..之騙人手法
返回列表 發新帖 回覆
go

天水圍頌富商場新紀x電器..之騙人手法 [複製鏈接]

天水圍頌富商場新紀x電器..之騙人手法
話說.我同佢買左二把風扇,佢show出黎既貨品係得白色,我想要既都係白色,不過當我拎到返屋企想裝既時候,打開一睇之下,竟然係藍色,(藍色鐵葉風扇,老土到呀,你估我屋企係大排檔咩),都算啦,咁我打電話比果間野問下啦,問下佢係咪比錯我呀,我唔係要呢個色喎,點知條pk話,係咩,不過白色冇貨喎,咁我就話換第二個款既白色啦,條pk又話冇貨,我就同佢講咁你冇貨就退返錢比我啦,個pk就話冇錢退架喎,不如你要個display啦,一樣姐,(我心諗display點會一樣呀!價錢仲要一樣,點會有人要!)咁我話攞返比你先啦.當我去到同佢講,[條pk態度開始惡劣]佢就話有一把有白色,可以換第二把就冇啦,要display啦,咁我就話我同你換一把,一把退錢啦,佢死都唔肯,仲愈來愈惡,我同佢講,你全間鋪都冇show你比我果隻色既貨品,但又比左咁既貨品我,明知我要白色,冇貨又唔講,條pk死都唔退錢,最後要報警,先肯退錢.希望大家以後係領滙既地方買電器要小心d啦.

兄弟, 我好同情妳! 加油~~~~~~~

多謝提醒!!!

惡人終須惡人磨:(
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-3 08:40 AM , Processed in 0.031633 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存