2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 刀劍笑Online [詳細版]     ;台SER一日感想♥
go

[詳細版]     ;台SER一日感想♥ [複製鏈接]

畫面: ♥♥♥ [5粒心為滿分]
應該唔算係3D.因為.唔可以望天空.
但係佢D公仔OK細緻同幾型    D招式十分華麗.!無失望.
相信滿足到你=) 至少我覺得真係唔錯.算係甘啦.

操作/任務: 滑鼠行路. 遊戲設有 內掛(能自動吃水出技打怪)
有自動尋路.按F可以睇邊條友無組.NPC等等. 不過出技流暢到麻麻.
打怪任基本上你開掛掛一陣就得. 但係D怪真係太少啦..多人真係搶唔到怪
同埋掛機打怪真係好鬼少經

副本:♥ [5粒心為滿分]
呢隻GAME係我第1個打副本打到講粗口既GAME.
15副 OK易打 單人能過. 可以打2場.2萬經1場到
20副 要打5關.  1,2關OK易..梗住惡夢黎啦. EC又補得唔多.D人又清得唔夠快
[利益申報:  當時係1隊30級去打的,2EC, EC補血5秒CD. 補一下700左右.成隊都有強化裝備的]
但唔食商城水第3關真係打到嘔血  除非留怒氣技爆技
梗住成隊人死N次再無限復活.EC係副本真係無咩用.臨急救命囉!:smilie_/(:
唔通我OB要係甘買水先過到呢個死人副本 不過真係好多經.太約18萬1場.可打3場
25副. OK易既副本.基本有個全體刀頂就得.係呆產多血到嘔. 大約1X萬經1場.可打2場
30副. 都算容易既副.最緊要架車唔好比敵軍打爆就OK. BOSS易打 ! 大約1場1X萬經.

寵物
一開波無幾耐會送﹑熊貓[防寵],狼[近攻],蝶仙[遠攻]  3揀1.
個人認為揀攻寵比較好.因為無得主動叫隻寵去死
熊貓會有招仇恨技係隨機性.. 出到招仇恨技咪幫你檔幾野LO.....
寵物有樣叫親密度..愈高會有攻擊+成

坐騎
15LV會送1隻馬比你.無得揀色大家一樣都是甘的

裝備
如果是跟任務走  1LV武,10LV武,18LV武然後去到30換
品質顏色: 白>綠>紫>橙>?忘了
[大部份紫裝同橙裝都可以用元寶買材料整
當然打副同30級寶箱以上都會有得出  ]
裝備需要開光(先有套裝效果),可以上石
升星: 有分 精鍊石同 商城買既石 天x石?[精鍊果個係打副出,失敗歸0-.-
佢無機率比你睇..勁p街 +1-+3 易上,+4+5有機會係甘爆
+6易上, +6升+7我用左25粒石都上唔到  甘就無左375元寶..fk
梗住+8+9+10都係:smilie_/(:  真係睇運.唔好真係燒錢燒死你:em012:

升技30LV升..你有銀兩有經可以點升就點升

總括黎講 係一隻好老實既燒錢掛機game , 10滿分我比5分
唔知佢ob仲會唔會送果d神秘禮物..如果佢送 ..我就比7分佢A_A
因為果D神秘禮物..送好鬼多元寶
好啦.. 終於報告完..不喜勿插
講多無謂, HK SER CB大家入去試一下 ,我覺得都值得1試   ,
因為我見好似仲有幾樣系統未試可惜已封IP了
最期待係佢個幫戰

笑傲無雙 玩過星曲WEB

封左ip點玩?

我入去無sever揀既..

原帖由 橘魚 於 11-4-15 01:30 AM 發表
但係佢D公仔OK細緻同幾型    D招式十分華麗.!無失望.

操作/任務: 滑鼠行路 ...

網龍GAME不嬲都係咁
設有內掛 所以升級已經冇高低手之分

所以網龍隻隻GAME都好快變哂死城

根本就係鬥唔關電腦 鬥掛機

經典圖

我見過人騎白虎唔知點有-,-

香港都唔知幾時cb= =凸

白虎係活動送=]  白孤都係

十週年勳章(賀詞) 笑傲無雙 玩過星曲WEB

剛玩到5lv 完全覺得不好玩

台灣都出啦, 香港仲等緊尾香~!

有排等啦~!

原帖由 橘魚 於 11-4-15 01:30 AM 發表

操作/任務: 滑鼠行路 ...

正式果陣 仲送元寶
唔好玩啦 一定無 網龍game 例牌 要抽福袋 沖裝 元寶 打寶不值錢 真係搵鬼玩

原帖由 金毛特工 於 11-4-19 10:08 PM 發表

正式果陣 仲送元寶
唔好玩啦 一定無 網龍game 例牌 要抽福袋 沖裝 元寶 打寶不值錢 真係搵鬼玩

仲有 網龍GAME 例牌 :快死
依隻都唔會多過1年

網龍隻隻都係鬥唔關機 鬥掛LV ,掛到夠LV就整裝沖裝
同返工沒分別

聽日公測唔信元寶甘真係食錢SAD
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 11:40 PM , Processed in 0.051444 second(s), 10 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存