2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 Asgard 夢之領域 神之領域ASGARD未復活而奇蹟死亡!!! ...
go

神之領域ASGARD未復活而奇蹟死亡!!! [複製鏈接]

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽
簽名被屏蔽

supp

我們 需要 有人 挺出來 說正義的話,,,,,,,,,,,,,,覺悟吧 GC

完全同意樓主,雖然樓主用語有點過激,但完全表達我們一眾舊玩家的深切感受。

所謂愛之深,恨之切。剛開始的時候聽到了消失了好幾年的神領將會重生,我們欣喜

的心情簡直不能用筆墨來形容。我第一時間就通知以前台神認識的台灣朋友(題外話,

也只有神領這遊戲認識的朋友能保持聯繫這麼耐,其他Game都沒有)。

另外,相信好多人都同我一樣,有好野當然要同人分享啦,於是我就周圍同

沒玩過神領的朋友講就快有隻好玩的GAME可以玩啦。d朋友紛紛問我:

"神領真是甘好玩啊?同我第平時完開果d game 有甚麼不同先."

我當時是多麼的有自信的告訴他們:"你唔好用而家d無聊自動打怪game來同

神領比較阿。你幾時玩過d game 打隻怪個屎忽傷害高過打前面。單單2個打手

一前一後同隻怪玩人肉3p就已經其他遊戲比不到你的快感啦。

你快d買定多個後備鍵盤,我怕你好快玩爛個鍵盤.......。"

等啊等,同大家一樣,這幾個月我都是過著日日上論壇等消息的日子。d朋友問我

點解甘耐都還沒有得玩,我都不厭其煩的對他們說好野是要等,你當溝緊個靓女,開頭

是要比d耐性,當你等到就可以慢慢嘆

點鬼知而家出左個內部測試,d野全部都貨不對版,就好像發現就溝到果個靓女突然話比你聽

她去左做變性手術,以後大家做兄弟。

"屌"我好少講粗口都忍不住要講句:我不要人妖啊,pk.你比翻原來個神領比我啊唔該!!

希望官方可以詳細考慮我們舊有玩家的意見,我不貪心,只有3個要求:

不要藥水cd

不要技能樹

打背及側面有攻擊加乘

靓女,你要整容我可以接受,但你唔好變性阿

原帖由 ytltony 於 11-4-15 08:35 AM 發表
完全同意樓主,雖然樓主用語有點過激,但完全表達我們一眾舊玩家的深切感受。

所謂愛之深,恨之切。剛開始的時候聽到了消失了好幾年的神領將會重生,我們欣喜

的心情簡直不能用筆墨來形容。我第一時間就通知以前 ...

心同感受!!!我要神領~唔係夢領!!!!

原帖由 PANDA仔 於 11-4-15 08:43 AM 發表

心同感受!!!我要神領~唔係夢領!!!!

係"感同身受"呀, 有收入人仕

原帖由 TamakiNami 於 11-4-15 09:29 AM 發表

係"感同身受"呀, 有收入人仕

心同感受係咪一定錯呢?心同身兩樣野來
我反而覺得用個心字比較好洛唔好意思

原帖由 PANDA仔 於 11-4-15 09:50 AM 發表

心同感受係咪一定錯呢?心同身兩樣野來
我反而覺得用個心字比較好洛唔好意思

唔係話你錯,
以為你想用"感同身受"呢個成語, 又好多人講錯"身同感受""心同感受"
先提醒下姐, 你用你既字都得既

原帖由 TamakiNami 於 11-4-15 09:59 AM 發表

唔係話你錯,
以為你想用"感同身受"呢個成語, 又好多人講錯"身同感受""心同感受"
先提醒下姐, 你用你既字都得既

朋友多謝提醒~
語言唔一定要用成語來表達架姐~

笑傲無雙

先黎句問候
GC 令壽堂好嗎?

夠膽死講句
如果CG 再唔聽玩家嘅意見
一定死得好快 898

真係太令人失望=-=!!!!!!!!!!!!

佢做左咁耐準備,原來係咁幫神領裝修趕客= =
真係唔明呢d公司究竟想點,真係個個老玩家都拎定銀包出黎俾錢佢洗,佢都唔想收...

原帖由 frthkipa 於 11-4-15 04:56 PM 發表
佢做左咁耐準備,原來係咁幫神領裝修趕客= =
真係唔明呢d公司究竟想點,真係個個老玩家都拎定銀包出黎俾錢佢洗,佢都唔想收...

GC用果4個月唔係因為番譯
係唸點改隻game設定為日後商城搵快錢鋪路

笑傲無雙 忍影世界 玩過星曲WEB

夢 本身已經好不祥... 隻隻game開服威一威 後尾就綠哂燈 希望出果陣就系比尼間公司因為做唔到野 話反外掛有外掛馬上比人封 點Q知冇幾耐外排橫行      
GC你做唔到野冇人怪你..  最多我地唔比錢玩姐.. 你都唔好系咁出空頭支票喇..你咁樣 遲早會同數碼泡泡一樣  講錯 泡泡好過你   識搵D有質數既game比人玩同知道隻game賣點系咩  
  你!~  唉只系識拎人地做出黎既成績 黎威  無_用

樓主小得好...小得有道理...支持你..
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-2 10:38 AM , Processed in 0.034008 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存