2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 Left 4 Dead(L4D) 想問幾個問題 (已解決)
返回列表 發新帖 回覆
go

想問幾個問題 (已解決) [複製鏈接]

sorry,想請問一下請問各位高手呢

我在小流大大果到下載左l4d2,安裝左之後上去睇係咩版本
之後係咖啡貓大大到更新到2063

之後就入唔到game了...
佢彈左個error: steam is not running.you must start steam in order to play this game
但係小流大大既l4d2唔係唔洗steam嫁咩...點解佢又要我開既...
係唔係唔應該更新呢?
如果唔更新..我有無方法玩到Cold Stream嫁...?

同埋呢我想問下有無人有寂靜嶺個場dl?
我睇番個post呢...已經dl唔到><""

謝謝各位!!

十週年勳章(賀詞) 童話八週年

原帖由 騎術師 於 11-4-15 11:33 PM 發表
sorry,想請問一下請問各位高手呢

我在小流大大果到下載左l4d2,安裝左之後上去睇係咩版本
之後係咖啡貓大大到更新到2063

之後就入唔到game了...
佢彈左個error: steam is not running.you must start steam i ...

你確定己更新至2.0.6.3?
你試下去 l4d既file路徑到 搵一個file 叫 steam.inf既檔案
用筆記本開左佢
睇下佢個PatchVersion 係咪= 2.0.6.3

唔更新係暫無方法玩到Cold stream
不過而嫁Cold stream 仲係beta版 姐係測試版黎
未有正式版 我就唔建議更新住 因為仲有好多bug
最大既bug係 Cold stream 既coop 人死左係無復活位的

此外寂靜嶺 己經出左L4D2既專用版
之前下載果個係L4D1既版黎 放係L4D2到好易會彈圖/彈GAME
雖然 寂靜嶺2 暫時都仲係beta版 得1關(全數共有7關) 亦都有好多bug

原帖由 ×咖啡..◇貓! 於 11-4-15 11:57 PM 發表

你確定己更新至2.0.6.3?
你試下去 l4d既file路徑到 搵一個file 叫 steam.inf既檔案
用筆記本開左佢
睇下佢個PatchVersion 係咪= 2.0.6.3

唔更新係暫無方法玩到Cold stream
不過而嫁Cold stream 仲係beta版  ...

// NetworkVersion is the version in the wire protcol between client<->server,
// its not used for matchmaking, PatchVersion is used for that to ensure
// we don't get cross connecting to different releases.  Only bump this if
// you know an incompatible change has happened to the network protocol in
// game and old demos will not work.
NetworkVersion=2.0.4.2
PatchVersion=2.0.6.3
ProductName=left4dead2
appID=550

2.0.6.3呀
哦....其實beta都唔緊要啊
貓大人會唔會有下載點比我丫-0-"

原帖由 騎術師 於 11-4-16 12:06 AM 發表

// NetworkVersion is the version in the wire protcol between clientserver,
// its not used for matchmaking, PatchVersion is used for that to ensure
// we don't get cross connecting to different re ...

不如你試下 係
v2041 to v2050 <--呢個更新檔到一直順住下面落去 再更新多次 我諗 應該係中間有其中一個更新檔放錯位 而令到破解失敗
v2049 to v2054
v2049 to v2057
v2054 to v2060
v2060 to v2063

原帖由 ×咖啡..◇貓! 於 11-4-16 11:16 AM 發表

不如你試下 係
v2041 to v2050  

無事啦...我將佢刪左,之後重新再安裝過,再更新過一次
上次好似係安裝既時候出現左d問題(我估係解壓既時候出現問題)
應該所以先唔得

anyways多謝你

原帖由 騎術師 於 11-4-16 10:56 PM 發表

無事啦...我將佢刪左,之後重新再安裝過,再更新過一次
上次好似係安裝既時候出現左d問題(我估係解壓既時候出現問題)
應該所以先唔得

anyways多謝你

唔洗~ 如有問題 可以繼續問
答到既一定會幫手~
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-3 04:52 PM , Processed in 0.036079 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存